- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Yettel topik
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DraXoN
addikt
válasz
Alogonomus #145 üzenetére
"instabil szar amd" ... elég ennyit mondani..
ha az intel gép is instabil, először a cpu gyártót fogják szidni (ha nem megoldható), nem az alaplapgyártót...én legalábbis ezt tapasztaltam...
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
Alogonomus #142 üzenetére
azert ez nem ugyanaz, a huzott vgakat a gyartonak modjaban all valogatott alkatreszekbol osszerakni vagy eppen a gyarbol kikerules elott tesztelni, hogy birja-e a specifikaciot.
itt viszont a mar kikerult, gepben uzemelo lapokat nemigazan. oke van nekik par legyartott peldany, azon validalhatjak ; viszont nem minden szeria sikerul ugyanolyan minosegure, lasd pl. Ascrock b350m pro4 a Summit Ridge topicban. -
hokuszpk
nagyúr
válasz
Alogonomus #134 üzenetére
"Nem csak szerintem, de szerinted is."
azt majd en tudom, hogy mirol mi a velemenyem.
szerintem ez nem ilyen "engedem" dolog.
ahogy fentebb irtad, nem az AMD irja a biosokat, abba nincs beleszolasa. Lehet mar az elso 3xxx Agesa kodban el kellett volna vagni a lehetoseget, de ugyvoltak vele, hogy elobb legyen jo, aztan majd raerunk kesobb foglalkozni ezzel a problemaval. -
hokuszpk
nagyúr
válasz
Alogonomus #132 üzenetére
szerinted.
jo elore szoltak, hogy ez nemgarantalt, hogy mennifog. aztan meg a 3xxx biosok megjelenese elott, hogy a veglegesben el fogjak venni a tamogatast.
ennek ellenere az alaplapgyartok betoltak a biosba a lehetoseget. -
hokuszpk
nagyúr
válasz
Alogonomus #112 üzenetére
a hasonlat azert nem all meg, mert ezt az AMD sosem igerte.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Alogonomus #117 üzenetére
Nem tudjuk Destiny 2 esetén a milyen hiba volt benne viszont minden egyes processzorban rengeteg errata van amit korrigálnak egy workarounddal ahogy kibukik...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Alogonomus #115 üzenetére
Előfordulhat, hogy egyszerűen csak nem gondolták át eléggé a 4.0 bekapcsolásával járó következményeket. De látod, meghagyták az eddigi bioszokat, aki akarja, használhatja a korábbit.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Alogonomus #112 üzenetére
Nem jók az autós hasonlatok PC témában. Az autóhoz, focihoz és politikához mindenki ért, de itt nem ugyanaz a helyzet, nem lehet rávonatkoztatni.
Tudod-e garantálni, hogy a PCIe 4.0 támogatás a teljes kiadott alaplap flottában jól és hiba nélkül működik? Mi van, ha mondjuk 20 különböző alaplapból 1-en nem működik jól?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- Autós topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest