- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elérhetők az alkatrészek és szerszámok az iPhone 16 otthoni javításához
- Apple iPhone 11 - népalma
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blindmouse
senior tag
Hány méterig?
Már látom a gopros búváros ipgone-os youtube videókat milliós nézettséggel.3440x1400@120Hz #ultrawidemasterrace #gloriouspcgamingrace
-
gerii
addikt
-
t72killer
titán
válasz Blindmouse #53 üzenetére
Max 1, azt se igazán sós vízben. Jobb lesz oda a gopro, pláne h olcsóbb, mint egy teló, ha lent felejtené az ember
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Lord Sidious
senior tag
Az arak valtozatlanok maradnak mint eddig is (ami befolyasolhatja 3-7%-al az az euro-dollar-forint "viszonyanak valtozasa" tavalyhoz kepest. A 7 32GB jon a 6S 16GB arara a 6S 16 GB pedig a 6 16 GB arara a 6 pedig kiseik. Puls modellekre is ez erveney. Az SE marad beleponek mostani aron, leven idei keszulek. A 128-as modellek mennek a tavalyi 64-es arara es a 256-osok a tavalyi 128-asok arara. Eddig is ez volt a tendencia. AirPods-ot meg folosleges varni alaptartozekkent (max a plusz modellekhez) amit csomagolnak az EarPods lightning lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Lord Sidious
senior tag
A OnePlus-ba nincs olyan gyors NAND flash,mint az i6S-be es a RAM sebessege sincs pariba. (A supportrol ne is beszeljunk) no offense csak a tisztanlatas veget. Amugy meg a 7 meg bivalyabb FLASH-t kap es az A10 is combosodik. Azon se lepodnek meg ha az A10 a mostani bivaly eros A9X-et is lekorozne, ami csucstarto meg mindig.
Nem mellesleg EU tobb orszagaba fillereket van az LTE mobilnet es wifi lefedetseg is kicsit jobb. Cloudba feltolni valamit nem nagy varazslat es onnan leszedni sem. Az atlaguser full elvan 32GB-al, mert a kepeit, videoit feltolja FB-re, Flirk-re, iCloudba, OneDrive-ba, Megara, Box-ba, Dropdoxba, Google Photosba vagy szimplan wifin leszinkronizalja a gepere stb. es utana auto. torli a telorol. -
törölt tag
válasz Lord Sidious #58 üzenetére
Ezek szerint érted miért van itt igény a nagyobb háttértárra?
Itt a Telekomtól 0Ft-ért hozhatsz ki jelenleg egy S7-et. Alapdíjas hívás mindenhova ingyenes, 6 giga gyors mobilnet, havi 20k. 24 hónapra. Nem drága. Itt keresünk keveset.Szerk. Miért törölnék bármit a telefonról. Azért fotózok, hogy mutogassam az elkapott pillanatot. Nem azért, hogy egy ssd foglya legyen, és sose lássam többet.
[ Szerkesztve ]
-
gxcman
tag
Sziasztok!
A holnap 10:00-r kezdődő apple live-hoz milyen appstore alkalmazást kell letöltenem, ha akarom nézni?
-
Lord Sidious
senior tag
válasz #33253120 #60 üzenetére
Dehogyisnemdraga!!! Finneknel a feleert kapod ezt csak megtoldva korlatlan nettel. Franciaknal, britekknel, hollandoknal, osztakoknal szlovakoknal stb. jobban jarsz. Itthon a szolgaltatok vilagszinten is hatalmas lehuzassal dolgoznak... nekem van 8GB LTE netem a csomagba es mit gondolsz hanyszor volt a HSDPA folott tenylegesen a sebbeseg az LTE netnel? (BP-n centrumban) segitek, tul keveset. Pedig mennyire harsogjak, hogy mennyire stabilan es szeles koruen van kiepitve a hallozat, amit nem is lehet konnyen ennyi usernek leterhelnie... ilyenkor csak annyit tudok mondani nekik: az alban vastagbajszu csorgosipkas udvaribohocok pocorojet allitana a fejukbe egy kőgolem!
-
gerii
addikt
válasz Lord Sidious #59 üzenetére
Spanyol raktár, semmi nem jön rá, 2 év eu garis. Bejáratott bolt.
Igazából tök mindegy ha 80k is lenne, mert csak szemléltetésnek írtam, hogy 3-4-5-öd áron is már minőségi cuccokat lehet venni. Ezért is vagyok baromi kíváncsi a következő évekre, hogy mivel tudják megtartani a flagship vevőket a cégek.
-
Wesder
félisten
válasz Lord Sidious #59 üzenetére
Erre csak azt tudom mondani, hogy se vam se àfa, és 14 nap mire kézbe kapod. Eu model nincs, és egy darabig nem is lesz, de ez csak a vidéken élőknek és a Vodàsoknak kellemetlen. Gari itt necces, ezért akinek meg az fontos, ott az Eustock.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
kalimist
aktív tag
válasz Lord Sidious #58 üzenetére
Pedig úgy tűnik, hogy lekörözi. Az e8890 és az sd820 pedig elég komolyat lassult geekbench 4-ben, különösen az utóbbi. Talán csaltak az előző verzióban?
-
bedibazsa
senior tag
válasz #33253120 #60 üzenetére
Hogyne lenne drága. Amíg Angliában éltem, 40 font volt a havidíjam, ingyen adtak hozzá egy akkori flashgip-et, ill. korlátlan volt minden. 2 év contract. 6 órányi bérem volt ez minimálbérrel. Magyarul itthon ezt 5000 Ft körüli áron kéne adni, ha a fizetési arányokat nézzük.
-
Lord Sidious
senior tag
Persze ertem a lenyeget. Csak ahogy lattam a ceg support ugyinezese kinai cimhez volt kotve, ezzel pedig lehet jogilag jatszani ha akarnak.
Igazabol a felvetett kerdes annyira nem ambivalens iOS eseten, mert, nincs alternativaja annak, aki nem kedveli, tetszik neki, a droidot vagy egyszeruen iOS Appokkal van megelegedve es tele vagy megszokta a rendszert, ez szamara ami jo stb. mert nincs mas ami alternativa lehet. MS, BB?
Plusz az Applenel nagyon magas azok aranya, akik elkezdik hasznalni a rendszert l, akar iOS akar OS X (most mar megint MacOS) es valtanak. Ugyesen fogjak meg a usereket hosszu tavra es ehhez a korrekt support hozzallas (keszulek gariztatas, ugyintezes ideje, karpotlas, stb.) nagyon sokat tesz hozza szvsz. Ebben kicsit nem is B to C hanem inkabb B to B szinten mozognak. -
Lord Sidious
senior tag
Ezt nem tudtam, koszi a felvilagositast a bolttal es a tobbivel kapcsolatban. (Foleg hazai LTE vonatkozas szolgaltatoi szinten, azsiai piaci modelleknek.)
Olvasgattam mar a temaval kapcsolatban, mert egy kedves baratom szemezgetett egy kinai keszulekkel es kulfoldi rendeles mellett akarta letteni a voksat, de forum szinten is annyira ellentetes velemenyek es tapasztalatok voltak, hogy nem mertem neki fix valaszt mondani. Vegul a Ping-be vett egy telot kicsit dragabban, de nyugodt szivvel.
66# kalimist: igen ezt en is lattam es volt rola magyar Apple hiroldalon is cikk es eleg hitelesnek tekintik egy nappal a start elott. azert varjuk ki a veget, hogy a valosagban ez hogy muzsikal, mert ez pl. mar az az ero, ami a 4K 60 fps-el felvett videok rogzitesere es kesobbi vagasara es szerkesztesere kihasznalhato, de FB-ra (atlag user favoritja ) mar boven sok. A mai napig szvsz atlagos hasznalatra egy A6 is eleg, de egy A7 mar tokeletes.
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
Engem a következő körben (~3év múlva) nagyon valószínű semmivel. Ha megoldják a szoftvertámogatást, akkor teljesértékű alternatívát képeznek majd a jobb kínai darabok (Huawei, Xiaomi). Hardveresen ezek teljesen rendben vannak, gari is alakul - miközben pl a samu egyre inkább vonul ki a gariból - egyedül a szoftverezés kérdéses pl a xiaominál.
-
Hallosz
senior tag
Engem a vízállóságnál jobban érdekel, hogy lehet-e csoportos SMS-t küldeni úgy, hogy nem egyenként jelölsz ki 200 címet, SMS visszaigazolás, esetleg olvasási értesítés, úgy mint az imessage-ban. Talán 100-nál több hívás előzményt is megőriz, és keresni is lehetne benne.
Tovább is van, mondjam még? -
Lord Sidious
senior tag
"Engem a vízállóságnál jobban érdekel, hogy lehet-e csoportos SMS-t küldeni úgy, hogy nem egyenként jelölsz ki 200 címet, SMS visszaigazolás, esetleg olvasási értesítés, úgy mint az imessage-ban"
Igen, nem egyeneket adsz hozza hanem csoportot vagy csoportokat..
SMS visszaigazolas nem tudom lesz e iOS 10-ben.
100-nal tobbet tart meg a hivasi elozmeny es keresni is tudsz benne spotligh-ba
[ Szerkesztve ]
-
Lord Sidious
senior tag
"Talán 100-nál több hívás előzményt is megőriz, és keresni is lehetne benne. "
Meg anny, hogy amit erre reagaltam az wifi only iPad-en is meg tudod tenni, mert ha emgedelyezes, akkor azon is indithatsz hivast es fogadhatsz ha egy wifin vagy wifi direkt halon vagy az iPhone-oddal. ott a face time full alatt talalod az elozmenyeit a hanghivasoknak is de a spothlight mar sima hivaskent kezeli ezeket is. ja meg a siri is.
-
bzolika10
aktív tag
Vietnami források szerint vízálló lesz az iphone 7. 😈
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Silkó
veterán
válasz Lord Sidious #62 üzenetére
Az utolsó mondat nagyon tetszett!
-
Dzsuri89
őstag
Ha már valaki a tok nézegetésen gondolkozik, akkor a SPIGEN oldalára kell felmenni. Egyúttal kiderülnek, hogy mégis hogy fognak kinézni az új iPhone-ok is.
[ Szerkesztve ]
-
-Skylake-
addikt
válasz IntelKiller7 #15 üzenetére
Azer latom a szamokkal erosen gondba vagy. 4500 kep joesetben 15gb , a 65os (ami am 64) iphone kibontas utan kb 54 gigas ( tudom, mert asszonynak pont ilyet vettem) , ergo eddig ugye 54-15 az legyen negyven. Azaz neked a 3 GTA ami magaban kb 4,5 giga , meg a rakas fhd/4k videod plusz 400 zene meg rengeteg program a maradek 10, ami nem real es ennyi. Tovabba nincs 256 gbs memkartya , ami van 200as az meg nem 20k. Egyebkent ha sok zenet hallgatnal, es a sok zened nem 128kbps mp3 lenne, akkor ertened minek a sok tarolo. Ezen felul a lassan 5eve megjelent lg g2-m kb 2GB/5perc be videoz fhd60 ban. Szoval ja, matek.
Szerk: hogy erdemben is reagaljak en meg azt nem ertettem soha, hogy mikor egy random ember megveszi a szifont akkor milyen alapon kezdi el rogton azt gondolni, hogy mindenki pont ugy hasznalja mint o. Mert ennyierovel en meg sose ertettem azt , aki azt mondja hogy a 64gb eleg. De hidd el ertem, csak meg kell erteni, hogy valszeg nem tart 100-110 gb zenet a telefonjan mint pl en...
[ Szerkesztve ]
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
-Skylake-
addikt
En eg korso kolaval ontottem telibe anno a note 4em, amit utana mar a "lesz ami lesz leszarom" alapon kimostam a csapban. Kb fel napra raktam ki levegore, bekapcsoltam es tokeletesen mukodott addig ameg honapokkal kesobb el nem hagytam szegenyt. Pedig a note 4 nem vizallo.
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
-Skylake-
addikt
Persze egyertelmu, hisz nem vizallo. Ezzel csak a forumtars #27ben irt : " A samu bezzeg kap ket csepp vizet es beazik" gondolatara reagaltam, hogy ez meg olyan keszulknel sem feltetlen igaz, ami nem vizallo. Az S7 pedig nem azik be, az papiron is es a valosagban is vizallo.
[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
Véletlenek vannak, ebben igazad van.
Megnyugtatlak, az apple ugyanúgy spórol, amin lehet, nem egy jótékonysági szervezet, de kedves vagy, hogy így véded őket.(#86) whYz: Remélem is, ahogy azt is, hogy legalább egy FHD kijelzőt beleraknak, vagy megkapja a vezetékmentes töltés lehetőségét, vagy egy értesítő LED-et, vagy egy Always on Display-t, vagy a vízállóságot stb. Addig nem nagyon tud alázni. A két kamera vagy az erősséget érzékelő kijelző nem túl hasznos feature a fentiekhez képest, szerintem. De mindegy is, ha neked ezek a fontosak, akkor vegyél iphone-t, addig nekem jó lesz az S7.
(#87) -Skylake-: A saját telefonját mindenki szereti egy kicsit fényezni. Amúgy meg mi számít leöntésnek? Én nyáron minden nap lemostam csap alatt a mobilomat, egy lemosás az olyan szintű? Az, hogy kicsit kólás lesz a kijelző, nem probléma, ha viszont 2 liter kólát öntöttél rá, akkor tényleg szép teljesítmény a telefontól.
[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
Neked lehet, hogy haszontalan, én az összes felsorolt funkciót használom napi szinten, megelégedéssel, hiányoznának, tehát nekem semmiképpen sem haszontalanok, a szoftverben lévő plusz dolgokat még nem is említettem, azok neked már biztosan teljesen haszontalanok lennének...
-
Lord Sidious
senior tag
"a szoftverben lévő plusz dolgokat még nem is említettem, azok neked már biztosan teljesen haszontalanok lennének... "
Ne is mond, hiányozik is mikor a Droidos teloimat használom a legprecízebben működő és legtöbb funkcióval ellátott diktálás magyar nyelven, mobil OS rendszerek szintjén. A jobban megírt és minőségibb Appok, tech piaci vezető cégek eszközeink direkt együttműködése az iOS-es eszközökkel AirPlay-en keresztül. (Crestron, Extron, Polycom, Cisco, Denon, Philips stb.)
- iMessage, ami iOS 10-el még frankóbb lesz. (de már így is 1000X jobb, mint a Justin Viber, vagy a WathsApp)
- Spoltliht, ami minden appodból indexel, és nagyon intelligensen építi be a talált infókat kontaktok, mailek és egyéb területekre.
- iBooks
- iOS 10-el a Photos apps, ami hatalmasat fejlődik.
- Apple Maps, ami iOS 8-al korrekt lett, és iOS 9-el pedig itthon is nagyon jól használható...sőőőőt.
- Jegyzetek
- FaceTime
- Friends App ami a hasonló megoldásokból, amik jóval később jöttek ki, is 100X jobban működik.
- Find my iPhone funkció integrálva és lehetőségei.
- iPhone - iPad - Mac remek együttműködése, (ott folytatod az elkezdett könyvet, mail, sms-t, stb, ahol a másik eszközön abbahagytad, hívás fogadása/indítása minden eszközről stb. Na jó azért az AirDrob még mindig csinál néha érdekes dolgokat )
- Bármilyen videóformátumot lejátszok iOS-en is
- Zene ugyanúgy
- iTunes nélkül is bármit feltolhatsz rá és ugyan úgy mehet wifin a transfer, mint NAS-en. Nekem is volt már nem egyszer, hogy iPad-en vittem át ismerős gyerekének a Mass Effect 1-2-3 ISO-ját
- Stb, stb...Én napi szinten használok és Droidos készülékeket is (iPhone 3GS iOS 3 óta iOS-t is nyúzom), és a tavaly év eleji teljes mértékben iOS irányába való eltolódás miatt, (mert addig mind két rendszert teljesen preferáltam) csak csúcs készülékeim voltak droid fronton. Samu S1 megjelenés idején, Note 1 megjelenés idején (amikor mindenki röhögött, hogy mekkora egy vakvágány lesz a phablet termék kat.) Samu S2 megjel. idején. Nexus 4, Nexus 5, S4, stb. még lehet egy Nexus 5X-el megpróbálkozom, mert az a készülék elég szimpatikus, de köszi elég volt a doridból
Amúgy meg FHD már rég megvan lépve
Vízállóságról meg annyit, hogy érdemes megnézni egy nem vízálló!!! iPhone 6S-t szétszedve, meglepő de van benne gumi tömítés, és simán kibírt több teszten az iPhone SE-vel együtt egy-két órát víz alatt. persze ez nem mérvadó, mert ettől még később simán lehet valami hiba ami egy részleges beázás miatt kijön, de ettől függetlenül ezeket a modelleket sem kell félteni.[ Szerkesztve ]
-
gerii
addikt
Mikor kezdődik az adás, 19:00?
-
t72killer
titán
válasz Lord Sidious #90 üzenetére
Víz alá azért 6-ost nem dugnék, láttam tényleg olyan vidiket, amiben kibírta, de olyanokat is, amiben pisilt a SIM-fiók, miután kihúzta a fószer a keresztvízből, jobb a békesség.
[ Szerkesztve ]
-
Lord Sidious
senior tag
válasz -Skylake- #80 üzenetére
Erre bemásolnám egy korábbi hsz-em
64 is teljesen korrekt, lévén iOS-en az appok kevesebb helyet foglalnak, mint Droidon ugyan azok az appok. Pl. nálam szortírozás után jelenleg így néz ki a tárhely. ( ettől függetlenül idén biztos veszek egy 256-os i7-et ) Az alkalmazások között pedig van nem egy-két combosabb darab. (iMovie, Numbers, Pages, Keynote, Garageband, PS összes, MS office összes, Here maps teljes több EU ország térképpel lementve offline, MS translator 5 nyelvi csomaggal, pár nagy játék, sok zene, (közel a haramad/fele FLAC-be, amelyik műfajnak van is értelme, a több meg 320 Kbs-be) A maradék hely meg kell, ha valami hosszabb videót kell felvenni ad hoc FHD 60- vagy 120 fps-el vagy 240 fps-el.
Persze teljesen egyet értek a véleményeddel és én is így gondolom: "milyen alapon kezdi el rogton azt gondolni, hogy mindenki pont ugy hasznalja mint o." rendetek felhasználási szokás van.
[ Szerkesztve ]
-
Fred23
nagyúr
Az Apple pont annyira fillérkefélő, mint a Samsung, sőt! Ez kijön itt a vízállóságban is. Ha akarták volna, telónként 50 cent extráért ilyen védelemmel is megoldhatták volna; de nem akarták.
Nincs semmi bajom amúgy Almáékkal, de semmivel nem jobbak a Samsungnál!
-
t72killer
titán
Le a kalappal A telógyártók meg a búsba elmehetnek a ragasztott sz@rjaikkal . 20éves casio órám se panaszkodik pár m mélységig, pedig csak 4 csavar és egy o-ring védi.
Miért? $, $$ és $$$. A mezei usernek bőven elég lenne egy 4-5éves teló, de így a telógyártó nem tud profitot termelni készülékeladásból. Kitalálták tehát a fix akksikat - ez garantáltan megmurdel 3-4év alatt -> vidd szervizbe, ahol (Mo., TMX) jól összekarcolják ráadásképpen -> vegyél újat. Vízállóság: ja, a gariidő nagyrészére kibírja a gyári takony, a második évben már neked kell bizonyítani, hogy a szabvány szerinti <100cm mélyre merítetted és még csak véletlen se 101-re.
-
törölt tag
iphone 6-ból igy lehet 7-es szériád
-
Fred23
nagyúr
válasz t72killer #96 üzenetére
Mondjuk szerintem reménykedhetünk, hogy idővel a ragasztásos "megoldások" kihalnak! Lehet, hogy az Apple is fontolóra vette a nano-borítást, és még az is lehet, nem az ár tántorította el őket, hanem a hiányzó gyártókapacitás! Ahogy nézem, ezek a nanotechnológiát használó módszerek -és cégek- még gyerekcipőben járnak, és könnyen lehet, hogy nem tudnának időre teljesíteni egy több milliós megrendelést; szóval lehet, csak türelmesnek kell lennünk.
-
t72killer
titán
Rémlik valami régebbről, tengeri elektronika témában, de ez tleg nagyon jó. Alma, samu, sony, stb: tessék gyorsan licenszelni a technológiát és e-kütyüre ilyet!! Persze csak második védelmi vonalnak jó, de nagyon tudnám értékelni pl, ha a fényképezőgépem menthető lenne egy búvártok-beázás után.
-
joey04
titán
Ha valamilyen szinten bírja majd a vizet az jó, de különösebben nem hiszem, hogy ez sokakat érdekel. Jó legyen, de ne az akksi elől foglalja a helyet, ne legyen bumszli tőle a telefon és ne legyen felára. Akkor jöhet. Minden más esetben csak bosszantó.
-
whYz
őstag
válasz janeszgol #101 üzenetére
Hat mar most latszik, hogy az apple megint osszehozta. Gyakorlatilag feltalaltak a vizallo telefont es most ne hasonlitsul a szanalmas samsung "vizallo" telefonjaihoz, mert ez iphone es teljesen mas...
Most is megmutattak, hogy mi az okostelefon. Az okosorarol meg ne is beszeljunk, mert azt is ok talaltak fel es azota nincs ellenfele.
-
janeszgol
félisten
Ismerlek már. Ironizálsz, csak nem mindig jön át. Nekem is csak azért, mert emlékszem rád.
Amúgy én kíváncsi vagyok, mire gondolt a vezér, amikor azt nyilatkozta, hogy megváltoztatja az életünket. Bár csalóka, lehet inkább csak Amerikára gondolt. Most már abba hagytam a Keynote nézését, de eddig nem találtam.[ Szerkesztve ]
-
gerii
addikt
Alig merték kiejteni a Jack szót, röhögtem magamban.
Fehér férfi modellt sem nagyon lehetett látni, bár nőből is csak 2 volt talán a kisfilmekben.
Amúgy az első óra kritikán aluli volt, Mario meg Pokémon, wtffff? -
Neurotoxin
őstag
Fehér férfi modellt sem nagyon lehetett látni, bár nőből is csak 2 volt talán a kisfilmekben.
Nekem is feltűnt, +1, ezeken a prezentációkon én is ezt szoktam nézegetni. Volt itt ma minden: iparmágnás africanamerican, héliumot szívott hipszter csaj, kertvárosi frusztrált tanítónő anyuka, professor asszony az MIT-ről, magát nagyon viccesnek gondoló félvér, fehér college/dormium girlök és kultúrájukba helyezve valóban vicces ázsiaiak (super mario run). Nagyon "politically correct" volt az esemény.
A Sia-s bohóckodás meg szerintem méltatlan volt az esemény lezárásához, főleg az első klipp....
[ Szerkesztve ]
19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
Lord Sidious
senior tag
válasz Neurotoxin #107 üzenetére
Meleg ferfi par is volt. de ez van, megy a PC amit lehet tamadni is egyfele aspektus miatt es vedeni is egy masik miatt. Semmi sem fehet es fekete.
Ettol fuggetlenu eleg jo lett mind a watch series 2 es az i7 is. A regi modellek (iPhone 6S/6S plus) hatertar duplazasa a szokasos csokentett elozo genes aron kello volt es jo lepes. A Watch egy arlenyomasa viszont az uj SoC behoztala ide is pedig ugyszinten.
[ Szerkesztve ]
-
Neurotoxin
őstag
válasz Lord Sidious #108 üzenetére
Az elejéről lemaradtam, de >kimaradt<
[ Szerkesztve ]
19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
Lord Sidious
senior tag
válasz Neurotoxin #109 üzenetére
Kozen elozo haz szerk.
-
törölt tag
válasz Lord Sidious #62 üzenetére
Jó, akkor drága. De akkor is itt van a harmadik leggyorsabb mobilnet a bolygón. És ez nem ma kezdődött el. Ezt meg kell fizetni.
Az meg hogy feléd lassú az egyéni baj. Mielőtt beindult a Telekomos LTE én a költözést fontolgattam. Én Debrecenben már lőttem nem egy ~100m körüli speedtestet, bár otthon vidékiában csak 16m a mobilnet.... Mióta van szinte mindenhol LTE nagyságrendivel kevesebbet érdekel, hogy mennyibe kerül a szolgáltatás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 79%/p3819
- ÚJ, bontatlan iPhone 16 PRO MAX 256GB black titanium notebook.hu számla! 1 év Apple garancia!
- ÚJ, bontatlan iPhone 16 PLUS 128GB pink kártyafüggetlen! 1 év Apple garancia!
- iPhone 15 pro 128 GB fehér titán, 92% akkumulátor, karcmentes
- Bontatlan iPhone 16 Black 128GB 3 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro 128Gb
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest