Új hozzászólás Aktív témák
-
akaido
addikt
Nekem sem volt anno a Vistával gondom.
Egyedi eset: A W10-nél (2019-ben) azonban egy HP440G4 lapossal szívtam cirka 3-4 hónapig, mert a billentyűzet és a touchpad egyik napról a másikra hirtelen nem működött. Drivereket nem fogadta el, az Eszközkezelőben hibát jelzett folyamatosan.
Teljesen legyilkoltattam revoval a drivereket, majd újra feltelepítettem az 1.0-s meghajtótól a legújabbig szépen sorban egyenként próbálva. Volt amelyiknél az Eszközkezelő hibátlannak mutatott mindent, mégsem működtek az eszközök.
Szétkaptam a laptopot, hogy kontakt hiba előferdül vagy sem.Nem volt mit tenni, külön keyboard és mouse használatával kellett ideiglenesen orvosolni.
Aztán jött egy w10 update, na mondom talán most. Ismét a Revo unin_"staller ilonával lecsupaszítottam" a meghajtókat, majd hagytam, hogy a w10 hátha felismeri az eszközöket, ez volt a szerencsetojás, innen működött. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nem tudom mi ez a nagy Vista utálat. Már a béta buildjeit is használtam, teljesen jól ment és nem voltak gondjai.
Az UAC mondjuk kellemetlen volt, de valahogy rá kellett nevelni a Windows alatt elkényelmesedett embereket a valamennyire felelősségteljes kattintgatásra. Vér István meg úgy is rögtön letiltotta teljesen, rosszabb esetben a frissítésekkel együtt mert azok ugye csak lassítják a gépet meg kiiktatják a törést...De mondok jobbat, nekem a Win ME is frankón ment.
Ami viszont tényleg gáz volt, az a Win98 + BT878-as TV tunerek kapcsolata. Na az csak úgy termelte a kékhalált...
Alf25: legalább még van valami a régi szép időkből. Én már nagyon várom, hogy véget érjen ez a ronda flat korszak...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Magisk
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Windows 11
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AliExpress tapasztalatok
- Nyáron jönnek a gyártói DGX Spark verziók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- Lenovo kezdő laptop (i3 6th, 500 GB, 4 GB) reklámáron! AkciÓÓ!
- Monitor audio RSW-12 sub eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest