- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs0102
senior tag
Nekem a legnagyobb bajom az volt vele, hogy a SGSIII-on ha böngésztem és visszaléptem a home gombbal akkor újratöltötte a launchert... Felraktam a Nova launchert és rájöttem vele arra, hogy a samu gyárija egy elmaradott sz*r. Nemhogy nem töltötte újra böngészés után..soha nem öltötte újra, plusz volt rengeteg más plusz is. Imádtam utána a galaxy s3-mat... Most z2-van, ezen is novát használok, pedig a sony gyárija már alapból jobban bejön mint a TW... de nován egyszerűen sokkal több a beállítási, testreszabhatósági, gesztusos vezérlési lehetőség. Hogy ezt gyárilag miért nem oldják meg számomra érthetetlen, pedig reccenésmentesen, kiválóan működik.
-
Oppenheimer
nagyúr
egyetértek.
hobby: ha a gányolt rendszer elviszi a ramot, akkor ne számíts multitaskingra. a ram azért van, hogy tele legyen, de nem mindegy mivel. Pl oneplus oneon a 3GB ram többségét appok töltik meg, ezért minden azonnal megnyílik. nincs újratöltés appok közötti váltásnál. ezzel szemben pl egy mi3-on miuival az a helyzet hogy az OS egyedül elfoglalja a ram nagy részét. a működés ettől még lehet smooth, de az appok újratöltenek. a tw-vel szemben meg az a sztereotípia áll fenn, hogy olyan mint a MIUI mi3-on. bár a most linkelt képet nézve, és egy iPhone 6+ vs note 4 multitasking videót látva tudom, hogy a helyzet javulóban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Üvegfólia/Hidrogel fólia iPhone,Samsung,Google Pixel,Honor,Nothing Phone,Sony,Motorola,Vivo
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest