- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gainka
őstag
Pontosan igy gondolom én is ezért kell a tesztbe értelmes játékot rakni és nem azt az egy két sorból kilógó rosszul meg irt játékot, ha 2 éves ah tegnapi. Ennél értelmesebben mar nem tudom hogy írjam le.
(#266) Szaby59
Én értem mit mondasz mondtok, de én ugy látom hogy a többi teszt oldal is nagyon hasonló játék csokorral tesztel, akkor valami csak van abban amit Abu ir, nem?Na azt viszont még hozzá akartam tenni, hogy én a gta 5-öt biztos nem raknám bele egy tesztbe.
De ugye akkor itt ütközik vissza az vissza hogy pedig azzal bizony sokan játszanak.
De pl a sniper helyett lehetne egy ujabb ebben egyet értünk. Ráadásul nem is egy nagyon közkedvelt játék. -
Gainka
őstag
válasz
#85552128 #263 üzenetére
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]Szoval ha jol értem az összes többi teszt oldal játék felhozatalával bajotok van?!
Az, hogy az éven az AAA címek 90%-a nVidia támogatott volt már mellékes...
És igen pontosan ez a bajotok, nem az a lényeg hogy jol meg irt játékok legyenek a tesztben hanem még több nvidiás.
-
Gainka
őstag
és így sikerült elérni, azt, hogy az idejáró fórumozók egy része azt gondolja, hogy az oldal nem pártatlan
Hogy mi van?
lehet erre és arra is fogni dolgokat
Nem fogna ö semmire dolgokat ti rítok itt 100 oldalakat hogy mé nincs benne egy 2015 12.12.-i jo szar nvidia támogatta jaték amiben fars erösorrend jön ki legalább. ezer bocsanat
Teljesen mindegy hogy hány %-ban uralja az nvidia a piacot egy jó játékban azért az esetek túlnyomó részében mind a két fajta vga jol szerepel és én szerintem ezeket kell figyelembe venni és tesztekbe rakni is..amiknél lejt a pálya valamerre
Ez a lényeg, egy jo meg irt játékban mind a két féle videokártya jol megy és ezek adják a már emlitett erősorrendet. De végül is össze vethetnénk a végleteket is annak aztán lenne értelme.
Mikor a gtx 760-ról néztem a teszteket nem csak azt vettem figyelembe ahol jobb volt a "sötét" oldal vetélytársánál és akkor elmentem recskazni miközben 100-bol 90 játékban igazából gyengébb annál.
Ugyan igy tettem a 750 ti vásárlásakor is. De azelőtt 7790 és 7750-nél is.(#261) joey20
Rá kel keresni, söt van olyan oldal ahol mindig letesztelik sok vga-val de még procival is aktualis uj játékokat.
---------------------
De am más nagy teszt oldalaknál is látom a régi játékokat Crysis 3 stb....... -
Gainka
őstag
Én egyet értek Abuval, ha egy videokártya erejét akarom megnézni hogy viszonyul a többihez képest, akkor nem egy hulladékul portolt játék tesztjét nézem hanem pl a Tomb Rider, Thief, Crysis 3 vagy Rome T... és valamelyik frost bite-os gémét.
Hiába van "uj" GTA 5 vagy hasonló, a legtöbb játékban a 960 nem erősebb a 380-nál. Magyarán ezt a pár kivétel nem veszem figyelembe, akinek meg speciel teszt kell 1-2 játék miatt talál máshol pl you tubon is eleget.
-->szvsz<--
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Suzuki topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Autós topik
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- Filmvilág
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest