- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
PRO_KoRa
tag
válasz
Raysen623 #81 üzenetére
Igen, de ezzel az AMD el is döntötte helyettem a kártya / oprendszerváltást, mert nem vagyok hajlandó jogtiszta W8.1 ről W10 re váltani csak azért mert ők úgy gondolják hogy az én tortaszeletkém túl kicsi nekik, nembeszélve arról hogy hiába több buildon van túl a W10, továbbra sem vagyok vele megelégedve.
Pedig ha hiszed ha nem, a legutolsó NV kártyám a Geforce 7600GS volt, most viszont megint visszacsábít az NV.Nem wowozok
(bocsi)
R.
-
PRO_KoRa
tag
válasz
Raysen623 #67 üzenetére
Annyira imádom amikor beszólogat valaki, amikor vettem a az RX480-at (2017. Január) akkor az Rx volt 70k, én ennyiért tudtam beszerezni, 1080 pedig 190k, annyiért nem akartam, viszont most már odáig süllyedt az ár, (van kedvezményem is) hogy egy sima 1080-at (nem Ti) be tudok szerezni 135k ért, ennyiért már szerintem megéri.
A bányászás miatti vga felértékelődés miatt pedig 100k ért simán el tudom adni az RX-et, picit megpótolom és van egy jóval jobb kártyám....DX 12 nekem felesleges még, a win10-et utálom (tudom miről beszélek céges gépemen 1703-as win10 build van, nem szeretem), full hd ban játszok, CS:GO-t és PUBG-t meg egy kis Hackintosh-t, idén, vagy karácsonykor beújítok egy 4k-s monitort (még meglátom nekem nem sürgős), és lám azonnal lesz is értelme a 1080-nak.
Tudom miről beszélek pls ne támadj.
-
törölt tag
válasz
Raysen623 #51 üzenetére
Ezek mind igazak is, de a használhatóságot nem véletlenül felejtetted ki te sem
Márpedig ez lenne a lényeg, nem az, hogy szép meg letisztult.
Pl. a Wattman UI maximalizálás nélkül átláthatatlan (az ablakpozíciót és méretet természetesen újraindítás után nem jegyzi meg...) a túlméretezett "widgetek", és az üres kihasználatlan, logikátlanul megtervezett terek miatt.
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
Raysen623 #25 üzenetére
"Az xp nálunk a max 3Gb memóriatámogatásnál vérzett el,"
amkor az xp megjelent, nagy kiraly volt, akinek 512MB ram volt a gepeben...
teljesen megertem az amd -t, aki w7-et hasznal, az vagy azert maradt, mert nem tetszik neki a 8/8.1/10 és nem akar atterni, vagy azert mert van valami hardvere/szoftvere ami feljebb nem megy. ( nekem pl. a tvkartya. ezzel mindig megszivom, egy ideig a 98 -at nem tudtam otthagyni a tvkartyam hianyzo xp supportja miatt, aztan lett xpre, de jott a hetes, amire megint nem volt driver, most hetesre van, oszt ennek ott vege is. )
aki meg 8/8.1 -et hasznal azt gondolom az ms ajanlasara ejtettek, nagyon szeretne am az ms mindenkit w10 -en tudni, lasd meg az az uj cpuk esten a frissites letiltasa. -
gege547
tag
válasz
Raysen623 #18 üzenetére
Pedig az XP is mekkora trágyadomb volt az elején. Sp1 el lett használható Sp2 től meg jó. Az első verzió nem tudott 3 alkalmazásnál többet futtatni egyszerre mert szétfagyta magát. Még böngészőből se. A Milleniumnak nevezett memóriazabáló csodát kellett visszapakolnom annyira fos volt az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- sziku69: Szólánc.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LEGO klub
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest