- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cypresss
senior tag
válasz
moleculez #20 üzenetére
Én pár hete szokásos éves véradáson voltam és velem szemben ült egymás mellett két 18 év körüli csaj, akik a mobiljukat nyomkodva időnként hangosan felröhögtek. Egy idő után kíváncsi voltam és megkérdeztem tőlük, hogy mit csinálnak, mire azt a választ kaptam, hogy egymással beszélgetnek FB-on.
Mire mondtam nekik, hogy annak mi értelem, hiszen itt ültök egymás mellett. Válasz: de ha élőben beszélnénk annak nem lenne nyoma.Itt elengedtem a sztorit.
-
Rage47
veterán
válasz
moleculez #20 üzenetére
Igen, ez egyre népszerűbb. Az emberek azt hiszik, hogy az az internet igazából
Idősebb korosztály főleg, de már a fiatalok is. Van idősebb rokonom, aki azt hiszi mindig, hogy a hír annyi, amennyit a cím meg a FB rövid leírása tartalmazNem klikkel rá csak továbbgörget. Így szépen terjednek a fake hírek, mert a címek bőven nem elegendőek.
-
niof
veterán
Nem is ez a baj, hanem az elv, hogy mindent megengedünk nekik (törvényileg), és nincsenek korlátozva, hogy ezt és ezt márpedig nem lehet. Persze, nem az érdekli őket, hogy ki mennyire b@szott be a hétvégén, hanem az, ha mondjuk valaki megkérdi a haverját, hogy milyen TV-t javasol, akkor záros időn belül kapja a TV reklámokat. Tehát ha nem is az egész szöveg, de kulcsszavak alapján csak át vannak vizsgálva az üzenetek, és ez a gáz. Én inkább úgy vagyok már így felnőtt fejjel, hogy inkább fizetek többet (vagy egyáltalán) egy szolgáltatásért, de ilyen ne történhessen.
-
g0dl
addikt
A címlapról
"I use Signal every day."
Edward SnowdenFree for Everyone
Signal is an independent nonprofit. We're not tied to any major tech companies, and we can never be acquired by one either. Development is supported by grants and donations from people like you.A cikkből az maradt ki, hogy felfutásának fő oka a szólásszabadság felszámolása más platformokon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- Milyen széket vegyek?
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Hardcore café
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- LG LCD és LED TV-k
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest