- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Nem. Én arról beszélek, hogy azt az RX550 is tudta, 1-2 dolgot kikapcsolva. 570-en ki se kell kapcsolni. És nem átlag, hanem Afterburner pillanatnyi kijelzése. Az RX570-en nem méricskéltem még, azt csak használom. A Call of Duty WWII nem egy fps ugrálós, elég stabil volt a kis kártyával is, nem voltak nagy különbségek.
Shadow of Tomb Raider-ben nincs semmi kikapcsolva, be is esik 30 fps alá, azt mértem a Steam-mel. -
Dilikutya
félisten
Öregebb játékokhoz kétlem, hogy 1080p@60fps-re ne lenne jó. Némi árnyék csökkentéssel már az RX550 2GB is tudta nekem pl. a Call of Duty WII-t 55-60 körül. Este mérek már az RX570-el, ott már nincsenek kompromisszumok állítva, és az egy frissnek mondható játék.
Tényleg, méregetnem kéne, kár, hogy az elmúlt 1-2-3 év terméséből nem igazán van meg semmi, részben a korábbi hardveres, részben pénzügyi megfontolásból. Az új Tomb Raider demója mondjuk picit ingatag, az alá valószínűleg elférne egy erősebb CPU is. -
Dilikutya
félisten
Lehet. Jelen pillanatban a jól működő IPS paneles monitoromat nem cserélném le emiatt, a meglévő 60 Hz már megvan, nem kerül semmibe.
De nem biztos, hogy emiatt vennék drágább monitort, a minőség fontos, a Hz-ek kevésbé, meg azért ahhoz procit is cserélnem kéne. Jó ez így, nem nyernék vele annyit mint amibe kerülne. Nulláról építve meggondolnám. Talán.
-
Dilikutya
félisten
Tegyük hozzá, ezekre a hardverekre csak 4K-nál lehet szükség, bár olykor oda sem elég. 1920x1080-nál már az említett RX570 is bőven jó, nekem egy 6 éves akkori i3-i5 között egyensúlyozó AMD proci szolgálja ki, és minden megy simán. Lehet, hogy egy i9-el meg 2080-nal 200 fps lenne, nem 50-60+, de most őszintén, kell az nekem egy 60 Hz-es monitoron? Meg úgy egyáltalán.
-
Dilikutya
félisten
-
Dilikutya
félisten
Az Intel nem brand gép volt, lehetett rendesen kiskereskedelmi forgalomban kapni az alaplapjait, egyébként a Foxconn gyártotta őket.
Jó, most nekem se valami hűde csúcs lapom van, de lekopogom, 4 éve van a gépben, problémamentes. Maradjon is, mert FM2+ lapokat szerintem már nehéz lenne újat találni, én meg most nem szívesen mennék bele egy CPU+lap+RAM cserébe.
-
Dilikutya
félisten
Viszont ma már csak ez a két véglet van, ami olcsó, az gagyi és nem felszerelt, a drága meg telepakolva. De olcsóbb, közepes árfekvésű, szerényebb felszereltségű, de minőségi lapok nincsenek. Mint ezelőtt sok évvel pl. az Intel saját márkás lapjai, nem támogattak tuningot, nem volt teletömve mindennel, átlag felhasználáshoz elegendő USB és IDE/Sata volt rajtuk, Intel LAN, sőt, nem Realtek Audio volt rajta, hanem az enyémen pl. ADI Soundmax. Igaz, majdnem annyiba került újonnan pl. a D845PESV ami nekem volt, mint egy korabeli sláger játékos lap, ami már jól felszerelt, de még nem a csúcs, pl. az Abit BF7.
-
Dilikutya
félisten
"Érdemes még megjegyezni, hogy a 1050 Ti esetében az OpenGL-es mérést használtam, mert Vulkannal valamivel lassabb – ellenben az RX 570-nek nagyon tetszett a low level API, és az eddig látott különbség csaknem dupláját produkálta."
Vagy mindet csak ugyanazzal az API-val, vagy mindkettővel. De olyat, hogy az egyiket inkább OpenGl-el teszem egy grafikonba 3 Vulkan mérési eredmény mellé...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AliExpress tapasztalatok
- Napelem
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi erősítő építése
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple MacBook Air Megbízható társ a mindennapokra!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest