- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ii77
tag
Ulkesh barátunk meg elfogult.
De megértem.
Én számtech. programozónak tanultam, közel 20éve pécézem. Munkahelyemen mai napig ezen dolgozom. De bő fél éve én is váltottam mac-re. Ha képes vagy win alatt új programokat telepíteni és használni, gondod nem lesz MacOs alatt sem. A biztonságos, "ellenőrzött" működés miatt bizonyos járt utad van iPhone alatt, a törés ezt hivatott lazítani. De ha pl. nem tetszik az iTunes, kezeld telefonod ezzel: [link]. Okostelefonos pályafutásom egy HTC-vel kezdtem s be is fejeztem vele, második készülékem már az iPhone volt és marad.
Ne feledjétek: A gép van érted, nem te a gépedért.
Egyetértek azzal is, h a (jobb) telók a belső, telepített memóriájukhoz gyorsabban hozzáférnek, mint a mem.kártyák tartalmához. -
ii77
tag
Nekem jó a hallásom, mint sokan másoknak közülünk. Utazás közben én is megelégszem ált. a min. 192kbps rátájú mp3-mal, de törekszem a 320kbps-ekre. De ha megvan vmi veszteségmentesen, pl. bedigiztem bakelitről, nem redukálom le. Az igényesebb lejátszók gyári fülesével is jól kihallható, mi minden veszett oda konvertálásnál. Szegről-végről ismerek mp3 feljavító programokat, de aki ismeri a dinamika, neked szól, vinyl szavak mögötti tartalmat, ne zsibbassza a népet az mp3 magasztalásával.
A filmek hangja meg kissé más tészta. Ugyi pl. divx és társai filmeknél mp3 a hangsáv. Ha nem "művészfilmet" nézek, a 128kbps-es audioval is elvagyok. De a zene más, tisztán akarom hallani, ahogy azt a zenekar majd pedig a hangmérnök megálmodta!
Akár álló-, mozgókép v hang, veszteséges tömörítés esetén mindig el kell venni belőle, azaz csorbul. -
ii77
tag
Sziasztok, a témához: -Hasznosnak tartanám e szolgáltatását a készülékemnek (3GS 32GB). És megelégednék a 720p-és filmek zavartalan lejátszásának lehetőségével s annak nagyképernyős tv-re való kikötésével. Előfordult már velem többször, h a MBP-om direkt nem vittem magammal pár napos útra. A hotelben meg van szép lapostévé, de kevés szabadidőmben olyan filmet szeretnék nézni, mely nincs a szállásadó kínálatában. Ill. ha megvan a kívánt film, minek kölcsönözzem ki tőlük? A 720p sztem méretben is ideális, komoly tévén is elfogadható a minőség. Sokszor néztem meg divx, xvid meg társai filmeket is, de könyörgöm, ne említsük már egy lapon mással. A legideálisabb kodekekkel is nagyobb, minőségi képernyőn elvéreznek. Igaz a legtöbb film többet nem is érdemel, irézs a vége.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konteó topic
- Béta iOS-t használók topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Autós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- YouTube
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest