Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ii77

tag

Ulkesh barátunk meg elfogult. :U De megértem.
    Én számtech. programozónak tanultam, közel 20éve pécézem. Munkahelyemen mai napig ezen dolgozom. De bő fél éve én is váltottam mac-re. Ha képes vagy win alatt új programokat telepíteni és használni, gondod nem lesz MacOs alatt sem. A biztonságos, "ellenőrzött" működés miatt bizonyos járt utad van iPhone alatt, a törés ezt hivatott lazítani. De ha pl. nem tetszik az iTunes, kezeld telefonod ezzel: [link]. Okostelefonos pályafutásom egy HTC-vel kezdtem s be is fejeztem vele, második készülékem már az iPhone volt és marad.
    Ne feledjétek: A gép van érted, nem te a gépedért.
    Egyetértek azzal is, h a (jobb) telók a belső, telepített memóriájukhoz gyorsabban hozzáférnek, mint a mem.kártyák tartalmához.

• ii77

tag

Nekem jó a hallásom, mint sokan másoknak közülünk. Utazás közben én is megelégszem ált. a min. 192kbps rátájú mp3-mal, de törekszem a 320kbps-ekre. De ha megvan vmi veszteségmentesen, pl. bedigiztem bakelitről, nem redukálom le. Az igényesebb lejátszók gyári fülesével is jól kihallható, mi minden veszett oda konvertálásnál. Szegről-végről ismerek mp3 feljavító programokat, de aki ismeri a dinamika, neked szól, vinyl szavak mögötti tartalmat, ne zsibbassza a népet az mp3 magasztalásával.
    A filmek hangja meg kissé más tészta. Ugyi pl. divx és társai filmeknél mp3 a hangsáv. Ha nem "művészfilmet" nézek, a 128kbps-es audioval is elvagyok. De a zene más, tisztán akarom hallani, ahogy azt a zenekar majd pedig a hangmérnök megálmodta!
    Akár álló-, mozgókép v hang, veszteséges tömörítés esetén mindig el kell venni belőle, azaz csorbul.

• ii77

tag

Sziasztok, a témához: -Hasznosnak tartanám e szolgáltatását a készülékemnek (3GS 32GB). És megelégednék a 720p-és filmek zavartalan lejátszásának lehetőségével s annak nagyképernyős tv-re való kikötésével. Előfordult már velem többször, h a MBP-om direkt nem vittem magammal pár napos útra. A hotelben meg van szép lapostévé, de kevés szabadidőmben olyan filmet szeretnék nézni, mely nincs a szállásadó kínálatában. Ill. ha megvan a kívánt film, minek kölcsönözzem ki tőlük? A 720p sztem méretben is ideális, komoly tévén is elfogadható a minőség. Sokszor néztem meg divx, xvid meg társai filmeket is, de könyörgöm, ne említsük már egy lapon mással. A legideálisabb kodekekkel is nagyobb, minőségi képernyőn elvéreznek. Igaz a legtöbb film többet nem is érdemel, irézs a vége.

Új hozzászólás Aktív témák