- Felkészült a Redmi 15C
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- MIUI / HyperOS topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
Új hozzászólás Aktív témák
-
mpireb
csendes tag
Valóban nőtt a hasznos felület, nem is rossz irány. A korábbi készülékek elég ósdinak is tűnnek a maiak mellett. Csupán arra akartam utalni, hogy sokan sopánkodnak, micsoda tepsik vannak manapság, miközben az átlag flagship méret csökkent a 18:9-re váltás miatt. Egy 6.2-es 18:9-es teló apróság egy 5.5" 16:9 mellett. Amúgy szvsz a Note9-et nagyon túltolták, nekem tökéletes utód lett volna i6s p után, de egyszerűen kicsi (mert túl keskeny, cserébe kb távirányító hosszúságú. Megdöbbentő volt élőben látni, csak a 6.4" lebegett előttem, hát nem erre számítottam
.)
A témához: akármilyen röhejes koncepciók vannak most, ez lesz a következő 10 év trendje, és egyre jobb megoldások is lesznek.
-
mpireb
csendes tag
Már az önmagában bravúr, hogy szimplán vertikális növeléssel sikerült ennyit kihúzni. Merthogy egy Note9 pl keskenyebb, mint egy átlag 5.5" 16:9 teló (vagyis nekem érzésre kisebb, mint az i6s plus, mert fogásnál a szélesség számít)... Igazából nem lettek nagyobbak a telefonok azóta, csak eye candy a kávamentesség alul-felül. És bejött, veszik-viszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Medence topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Android játékok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest