- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bencze
senior tag
Nem igazán, 6-700 ezer mire? a probook 435 nem tudom milyen, de az 1000 euró környéke és azért nem a noname dzsunka gyártmány. Azt meg a zenbookot láttam eddig, de jó lenne sok modell, hogy legyenek jó összehasonlítások.
@#8Gabesz84
Néztem és dicsérik a szériát, de a desktop mellé nem igazán kell egy gémer cucc hogy megfőzze az értékeim ha az ölemben van. Ideálisan az ember tudjon évente 1-2x elbohóckodni valami régebbi cuccal mediumban, és ha fut a Teams ne álljon be 100%-ra (oké, szar szoftver szar, de azt hiszem a 8350u-s céges dellem sem a legjobb).Leginkább persze, kelleni nem kell csak néha nagy ritkán nem ártana, hogy legyen. Esetleg fekete péntekre hátha lesz már választék, habár kétlem
@#10Meteorhead
Meghiszem, van az az élethelyzet. Sajnos nekünk nincs rendes BYOD, csak sunyiban tudok saját gépet használni olyan dolgokra ami nincs lezárva pl Azure teszt környezetek, privát virtualboxok, muszáj tartsam a fos cégest. Közben meg jó lenne egy privát amikor az ember utazik, nem szívesen csinálok privát dolgokat a cégesen, ami meg szar is mellette, folyton melegszik és teker 100%-on Teams-el. Nincs tökéletes megoldás, fel kéne csapni kecskepásztornak és kidobni az összes kütyüt, de biztosan annak is megvan a maga hátránya@#13sb
Itthon úgyis van íróasztal, 30"-os és 24"-os dual monitor, rendes egér, billentyűzet, akkor már a desktop elfér és 2-3 évente cserélek valamit benne. Még mindig van létjogosultsága, ha ilyen hipszter hajléktalan nomád lennék akkor biztos elég lenne már egy notebook. A monitorokat és egy rendes ergonómikus billentyűzetet viszont hiányolnék, ha már napi 8-10 órában itt ülök. Erre legalább a dockal rá tudom dugni a céges notebookot is. -
sb
veterán
Ez kétoldalú. Ma egyfelől minden rohadt drága. A desktop is.
Így ha körbenézel akkor sokszor jön a döbbenet, hogy akár gamer, akár dvga nélkül hasonló vagy olcsóbb árban kapsz értelmes notit is.Másfelől meg hiába drágák a notik is, kapsz is értük valamit.
Én mostanában nézelődtem és 300k (vagy 250-280, de az már az alja) alatt nehéz igazán jó ajánlatot találni, ezen az árszinten viszont szvsz a többszörösét kapod mint 1-2 éve.Pl. egy Ideapad 5 Pro, 16" 16:10 WQHD, 120Hz, 100% sRGB, 5600H/5800H az elég ütős kombó szerintem 300k körül. Desktopban is nézelődhetnél mire hasonlót kihozol. Pár éve meg desktopban is kb. lehetetlent súrolta volna ez a teljesítmény/feature lista, notiban meg nem is létezett. (És ez megvan 14", 1.5kg alatt is, FHD feletti felbontás, 90Hz... meg a Legionokkal 3060/3070-ekkel is gamerben.)
Én most értem el oda, hogy végigszámoltam mennyi a desktopom most és nem jön ki egetverő különbség ilyen notikhoz képest. De ha játszanék és "felváltanék" RX 470-ről egy mobil 3060-ra akkor se a 2-300k-s vga árak ráfizetéséből kéne kiindulni.
Egyedül a hang maradt ellenérvként. Elég (túl)erősek a mobil cpu-k de halkan hűteni azért jóval egyszerűbb desktopban.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11
- Subaru topik
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix Scar G17
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest