- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krix
őstag
Melóhelyen ilyet használok már pár éve. Ami pozitívum, hogy lehet egér nélkül is venni. És szerintem csak így érdemes megvenni mert az egér borzalmas mind formára, mind használhatóságra. Nem tudom azt hogy tudták kiadni. A billentyűzet alapvetően jó. Nekem a gombok bejöttek (a logi MX azért jobb a szigetes kategóriában, csak az nem ergonóm), a forma is jó.
Ami nekem nem tetszik: külön van a num pad és kicsi. Persze készült egybe verzió is Surface ergonomic keyboard néven, de azon meg az EU verzión megnyomorították az entert.
Az Fx gombok kicsik és rövid kattanós fajta. Ezt nem tudom, miért nem lehetett kicsit nagyobbra csinálni őket és ugyanazt a mechanikát használni? A csukló támasz csúnya lesz ha használódik. Nálam gyűrődik, érdesedik és egy idő múlva ki is szakad. A nyilak, home, end, pg up, pg down elrendezése nem jó. A hagyományos forma nekem jobban bejön. Ezeket meg az Fn gombokat nem haszálom olyan sűrűn, szóval nálam az ergonómia ellensúlyozza ezeket. Ha merül az elem nem jelzi, csak elkezd idegesítően kihagyni billentyűket. (Ez lehet, hogy csak nálam hiba és valamit nem telepítettem fel vagy nem állítottam be, nem tudom.) Akkumulátoros tölthető verzió esetleg kedves Microsoft?
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Gyúrósok ide!
- Futás, futópályák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen videókártyát?
- Tesla topik
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Matricázott) - Akku X
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- Dell E6420 laptop (14/i5-G2/4GB/320HDD) - Akku X
- Dell E5440 laptop (14/i3-G4/8GB/128SSD/Magyar/AkkuX)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest