Új hozzászólás Aktív témák
-
janosgal
tag
Szia!
Nekem hasonló állapotból a TCL Updater visszahozta az élők sorába a telót. Próbáld ki, egyszerű használni.
-
janosgal
tag
Uhh! Hát ezt sajnálattal hallom.Szerencsére nekem semmi ilyesmi problémám nincs. Akkor langyos kicsit ha játszok vele. Se magyar nyelv nem volt benne, se google play. Utóbbit könnyű volt rá rakni, a magyar nyelvre meg nincs szükségem, elvagyok az angollal. Remélem sikerül garanciáztatnod. Majd írj hogy hogy ment.
-
janosgal
tag
-
janosgal
tag
válasz
fornettisuti #55 üzenetére
Tcl verziót tegnap óta használom, egyenlőre minden hiba nélkül, teljes megelégedéssel. Akksi lehetne nagyobb, de ilyen vékony telefonba nem egyszerű megoldani.
A kinti áron szerintem, jó vétel, de hivatalos magyar garanciával 100-at simán megér, itthon hasonló tudású más gyártók telefonjai sokkal többe kerülnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest