- VoLTE/VoWiFi
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Fotók, videók mobillal
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
nebulo5
senior tag
Jól behalt ez a topik....
Már 3 hónapja használok egy TCL Idol x S950 dual sim telefont! Nagyon elégedett vagyok vele. Stabil, az akksija is egész rendben van (voltak vele kezdeti nehézségeim).
Nézegettem a rokonságban, baráti kőrben hasonló tudású és teljesítményű telefonokat. Ezek jóval drágábban nyújtják ugyanazt, mint az Alcatel one touch idol x s950.
Mindenkinek ajánlom! -
Szabadh
tag
Sziasztok!
Nekem angol nyelvű a rendszer a telefonomon.
Nem tud valaki egy gyári roomot ami magyar. Szerintem sokan megköszönnék.
Esetleg a saját rendszerét ha lementi az akinek van, akkor fel tudnám arról rakni?
pl: Titanium backuppalAkinek magyar van, és érez magában segítőkészséget, az írjon.
Köszönöm! -
ctibor
senior tag
válasz
xpowerdesign #85 üzenetére
Az Alcatel Idol X tud magyarul, legalábbis a Nyugat-Európába szánt verzió. Így az enyém is. A TCL Idol X viszont, noha a hardver ugyanaz, alapból nem tartalmazza a magyar nyelvet, de némelyik webáruház beleteszi - ezek szerint a geekbuying is.
(Gondolom, az Alcatel multilanguage ROM-ot töltik rá. )
-
ctibor
senior tag
válasz
xpowerdesign #83 üzenetére
Igen van.
Fehér színű (a felső hangnyílástól balra, de csak akkor látod, ha működésben van) és megbízhatóan villog elmulasztott hívás, illetve érkezett SMS és e-mail esetén. Töltéskor folyamatosan ég, teljes töltöttség elérésekor kialszik.
-
xpowerdesign
csendes tag
Van a készülékben értesítő led? Erre sehol sem találtam választ.
-
ctibor
senior tag
Hát, sajnálom, hogy ennyire behalt ez a topic. Tényleg azért lehet, mert ezzel a telefonnal nemigen vannak gondok. Állítom: ez az egyik legjobban sikerült és egyben legszebb négy magos kínai dual-sim készülék.
De azért lenne miről eszmét cserélni. Például: nekem még mindig a 01001 ROM verzió van a gépen, és nincs is vele baj, de olvastam külföldi fórumon, hogy már van ...02-es is. Érdekelne, van-e ilyen fenn valamelyik Idol X tulajnak, mi a tapasztalat vele, stb. Megpróbálkoznék egy PC-s frissítéssel, az Alcatel frissítő programjával, de ahhoz nincs kedvem, hogy esetleg visszakapjam ugyanazt a verziót, miközben elvesztem a telefon tartalmát...
-
ficere
aktív tag
Próbáltad már az alcatel rom-ot?
-
janosgal
tag
Szia!
Nekem hasonló állapotból a TCL Updater visszahozta az élők sorába a telót. Próbáld ki, egyszerű használni.
-
ficere
aktív tag
Sziasztok.Olyan problémám van,hogy összeömlott a telefonom rendszere,nagy nehezen beléptem CWM-be,és újra akartam rakni backupból,de semmi nincs a készüléken.Hogyan tudnék romot telepiteni pc-ről,mert memóriakártyát nem lehet belerakni.
Előre is köszi. -
ficere
aktív tag
Sziasztok.Valahonnan tudok romot keriteni,amiben van magyar nyelv?
-
ctibor
senior tag
Sziasztok, pár napja van meg az Alcatel Idol X-em, nagyon jó, szeretem! De:
már gyakorló TCL / Alcatel Idol X tulajokat kérdeznék: nektek is bekapcsol a telefon a felső Power gombon kívül az oldalsó hangerő gomb(ok) megnyomására is? Nekem igen, és nem találtam olyan lehetőséget, hogy ezt a fícsört valahol kikapcsoljam. A zsebemben ugyanis könnyen benyomódik az oldalsó gomb és néha valahogy a képernyőzár is kioldódik, ezért szeretném, ha csak felül lehetne bekapcsolni a képernyőt,
Valami ötlet esetleg?
-
janosgal
tag
Uhh! Hát ezt sajnálattal hallom.Szerencsére nekem semmi ilyesmi problémám nincs. Akkor langyos kicsit ha játszok vele. Se magyar nyelv nem volt benne, se google play. Utóbbit könnyű volt rá rakni, a magyar nyelvre meg nincs szükségem, elvagyok az angollal. Remélem sikerül garanciáztatnod. Majd írj hogy hogy ment.
-
ronar
tag
Hát sajnos nekem 2 napot élt
Valami túlmelegedési problémája van használhatatlan.
Most próbálom gariztatni érdekes lesz, de ezt is meg kell csinálnia valakinek először.
Mondjuk bizakodok, mert 7 nap elállási idő van és paypal-al fizettem ahol 40 napos a reklamációs idő, ha telót nem is a pénzemet remélem visszakapom. -
janosgal
tag
-
ronar
tag
Én szerda(okt. 2.) óta használom az Alcateles verziót (Idol x OT-6040D).
A www.alcatelonetouchshpping.com oldalon vettem 315 euró(kb. 96e Ft) volt szállítással együtt fizetés paypal-al, a szállítás DHL-el történt.
Eddig nagyon bejön, de eléggé péklapát méretű, S4-nél keskenyebb, de hosszabb, sajnos dual-standby, de ezt tudtam előre. Másfél nap használat után 41%-on van akku, a kijelzője csodálatos. -
janosgal
tag
válasz
fornettisuti #55 üzenetére
Tcl verziót tegnap óta használom, egyenlőre minden hiba nélkül, teljes megelégedéssel. Akksi lehetne nagyobb, de ilyen vékony telefonba nem egyszerű megoldani.
A kinti áron szerintem, jó vétel, de hivatalos magyar garanciával 100-at simán megér, itthon hasonló tudású más gyártók telefonjai sokkal többe kerülnek. -
kaosz86
aktív tag
Na a filléres ár:
"Várhatóan 99.900Ft-os áron debütál a készülék.
Üdvözlettel az
ALCATEL Csapata"
(Az alcatel facebook oldaláról) -
szebev
senior tag
Lesz errol a telorol egy teszt valamikor ?
-
daman
csendes tag
Ha valakit esetleg érdekel, eladó egy vadonatúj TCL Idol X S950 fekete színben minden tartozékával. Egy héten belül hozza haza egy kínai ismerősöm.
-
Tigyi78
tag
válasz
elpatkorado #45 üzenetére
köszi.
-
Mateosz
aktív tag
up, jó teló
-
Ed3r_X_
nagyúr
Nem rossz ár, de a hazaitól félnék.
-
Valentino K.
senior tag
Gondolom "egész véletlenül" van berakva egy szivárvány színű hőlégballon háttérképnek, véletlenül se akarják az S4-hez hasonlítani
-
Cyberpunk
félisten
Nem rossz. Legalább is belülről.
-
-
Zeki
nagyúr
Ez igaz. Nem 4 magos. csak csóró kettő, amin még jáccani sem lehet.
De a 3500-as akkuval akkor is leveri a többit ez az üzleti modell..
Amikor bejön a w.jd.com oldal, akkor látni, hogy odakint szoftveresen elég jól fel vannak szerelve ezek a telók, egyedivé téve őket. Csak nekünk a rootolással ki van ölve belőlük minden kínai tudás. Így nekünk max az a különbség köztük, hogy hardveresen milyen. -
-
-
madd dogg
senior tag
gyorsan copyzták az S4 tokját, órástól-bőröstől
-
elpatkorado
aktív tag
Ilyen nekem is kell, most, ennyiért.
-
<Adamsky>
nagyúr
+1
Ha minden jól megy, akkor nekem is ilyen Xiaomi lesz egy-két hét múlva. A tö**m tele van a neves gyártók túlárazott "tepsifónjaikkal".
Odakinn rettenetes választék van, és nem csak gagyiból! A vicc, hogy "arrafelé" még a nagy gyártók is jobban összeszedik magukat. Jó példa erre a HTC One. Az ázsiai verzió 2 SIM-es, és SD-kártyával bővíthető. Hoppácska!
-
Mit akarnak a Alcatel OT Scribe HD-vel akkor?
-
icons
addikt
válasz
blackmajesty #22 üzenetére
[TROLL] A sok ramtól nehéz lesz a készülék! [\TROLL]
-
-
-
Szolidba is lehet
, de 100 körül lesz itthon ez
-
ad4m1337
aktív tag
Nem trollkodni akarok de miért olyan nagy szám ez a telefon? Azon kívül, hogy vékony mi jó ebben a telefonban? Valaki ki tudja használni a 4 magot és 2gb ramot? A kamera lehet akár 50mpixel ha olyan fos képeket készít mint az eddigi kínai vagy kisebb gyártók telefonjai.
-
válasz
mediumgecso #1 üzenetére
Hamarosan megveheted kínai webshopból kb 80 Ft-ért
vicze1 #3
Azért ez nem teljesen igaz. A Zopo C2, az iOcean x7 vagy Star S5 (X920) hasonlóan keskeny peremmel rendelkezik, mint ez a készülék, de még azok is vastagabbak. Egy 73-75mm-es vastagság kézben fogva érezhetően szélesebb egy max 70mm-nél (sok volt a kezemben, tapasztalatból mondom, hogy az a pár mm jelentős tud lenni)
A vékonyabb keret pedig pénzbe kerül... -
Matada2.3
veterán
Nagyon jó
csak egy a baj vele, ameddig nem lesz róla itt teszt mindenki akarja, majd a fórumban rávilágítanak sok fájó dologra aminek tudatában inkább mást választ az ember
-
bagyusz
őstag
Az árazással idehaza bajok lesznek.
-
ESP23
senior tag
Ez itthon 120 ezer forint lesz.
-
Prevent
aktív tag
Mivan feltört az alcatel? 3-4 honapja még ot-991-et vettem de ez baromi jónak néz ki
-
vicze
félisten
MediaTek MT6@589T van benne.
4xC-A7 + PowerVR SGX 54.@mediumgecso: Tessék választhatsz formát is, mind ugyan ez.
-
Retekegér
MODERÁTOR
Hazai piacon naná hogy olcsóbb. Ezzel a teleppel nem sokáig húzhatja...
-
mediumgecso
őstag
HOL LEHET ILYET VENNI?????? KELLLLLL
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- VoLTE/VoWiFi
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged