- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Mobil flották
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Pedig az OLED talán azokra a legjobb, leszámítva ha 1000 órában van kinn a színes GUI. Sok játékban már eleve nincs overlay, hogy teljesebb legyen az immerzió. Párszáz óra HDR játék egyébként is nyugodtan mehet bármivel, semmi baja nem lesz tőle a tévének. (WoW-ot vagy SpaceChemet nem OLED-en játszanék. Witnesst már simán.)
-
törölt tag
válasz
rainman72 #22 üzenetére
Szerintem ő a tesztben levő 600 ezres árat vette alapul. De ha sok tévéműsor megy, netán magas fényerővel is, akkor esélyesen nem egy OLED lesz a jó választás.
Nekem a webOS egérmutatójából van rohadtul elegem, minden második alkalommal megjelenik a kép közepén ha lehuppan valaki a táv melé a kanapéra, vagy amikor arrébbrakja az ember a távot. A dizájn se tetszik (5.0), funkcióban viszont elégedett vagyok.
-
törölt tag
-
törölt tag
Én csak a brandet nem tartom annyira erősnek. De a lenti komment alapján már most kapható 480 ezerért is, az más összeg. (A Sony tévékben van DTS. Panákban nincs, ha már japán. Ráadásul ők most viszik az összeszerelést a TCL-hez, az ortodox márkahívők szerint vége lesz a világnak, stb.
)
-
törölt tag
TCL-nek szerintem még kell dolgozni azon, hogy ennyi pénzért ne csak "egy kínai" gyártó legyen, de eléggé elkezdtek nyomulni, az látszik.
Game módban, ill. VRR mellett hogyan működik a FALD? A nulladik kérdés inkább az, hogy működik-e egyáltalán, vagy full lekapcsol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Oakley topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Magisk
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest