- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dester31
tag
válasz
rainman72 #19 üzenetére
520 körül volt MediaMarktban, újonnan. LG B9 amúgy, nagyjából egy éve vettem.
12 órán keresztül ugyanaz a csatorna? Ezzel több bajom is van. Az egyik, hogy van rendes életem, nem nézek 12 órán keresztül tévét. A másik, hogy ha tévézek, akkor nem tévéműsort nézek, vagy nagyon elenyésző mértékben és csak rövid ideig. A harmadik, hogy az LG OLEDekben van egy halom technológia beépítve a beégés elkerülésére (pixel shifting, pixel refresh, logo halványítás, stb). Más kérdés, hogy ha ez a fő felhasználási irány, akkor egyrészt az ember ne vegyen OLEDet, másrészt a 4K felbontás overkill.Ez a TCL igenis nagyon túlárazott.
-
Saccco
nagyúr
válasz
rainman72 #32 üzenetére
Levettem már, hogy ez alma-droid hit kérdés.
Hátha van aki nem elvakult és képes tudatos vásárló módon működni. A TV meg nem csak a panelból áll.Szerk.: ha 280-ért lenne OLED, ami minden egyéb tulajdonságában hasonló a C728-hoz, akkor azt vettem volna. De 1,5-2x áron nem hiányzik, hogy figyelgessem a beégést. Volt plazmám.
-
törölt tag
válasz
rainman72 #22 üzenetére
Szerintem ő a tesztben levő 600 ezres árat vette alapul. De ha sok tévéműsor megy, netán magas fényerővel is, akkor esélyesen nem egy OLED lesz a jó választás.
Nekem a webOS egérmutatójából van rohadtul elegem, minden második alkalommal megjelenik a kép közepén ha lehuppan valaki a táv melé a kanapéra, vagy amikor arrébbrakja az ember a távot. A dizájn se tetszik (5.0), funkcióban viszont elégedett vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Új FULL HD webkamera + Számla
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest