- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Saccco
nagyúr
A választások alatt ment a blabla műsor és alatta végig a banner... Legalább 2 órát ment, miután elkapcsoltam a másik csatornán is ott volt a csík. Illetve az egyik csatorna jele is fixen beleégett. Utóbbit már nem is lehet eltüntetni.
Tény, hogy a plazmával lehet fűteni is! Azért jó rajta a kandalló videó, meleget is ad.
Nem két év használatról van szó.
-
Saccco
nagyúr
Az a TV $1800 volt 2019-ben (december), mai értéken $1.08 az akkori $1.
Vagyis mindjárt $1944-ról beszélünk, ezek a tesztekben megjelölt árak nettó árak, vagyis újabb 27% megy rá, ami $2468.Mai árfolyamon a TV-d, amikor megjelent 792eFt-nak felelne meg. Te mostanihoz képest 1 éve vetted, tehát már annyi ideje volt esni az árnak.
Akkor így 600 vs 792, de már jeleztem, hogy most is meg lehet venni 479-ért. Egy év múlva a B1-hez hasonló esés esetén 390-ért is meg fogod kapni.
Nem túlárazott.
A 65C728 is 460-on nyitott, mégis meg tudtam venni két hónapja 275-ért.
-
Saccco
nagyúr
válasz
rainman72 #32 üzenetére
Levettem már, hogy ez alma-droid hit kérdés.
Hátha van aki nem elvakult és képes tudatos vásárló módon működni. A TV meg nem csak a panelból áll.Szerk.: ha 280-ért lenne OLED, ami minden egyéb tulajdonságában hasonló a C728-hoz, akkor azt vettem volna. De 1,5-2x áron nem hiányzik, hogy figyelgessem a beégést. Volt plazmám.
-
Saccco
nagyúr
Alza-n éppen 479eft.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest