- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Schuler888 #33 üzenetére
Ez szubjektív. Nekem is bejön a mate 10 pro hátlapja. De kinek mi.
-
rdt89
addikt
Azok akamerák hátul, mint ha valami ideges pók nézne, a hideg kirázott. Az, hogy van Irda hatalmas pacsi és a 16mp-s széleslátőszög miatt is. Ha kicsit még pakoltak volna bele pár dolgot: magasabb hz kijelző, sztereó hangszóró, OIS,firsebb Snapi egy marha jó készülék lehetne, de a tömeg kínaik között ezt se nevezném olyan rossznak, teljesen jogos a Tetszett plecsni, nekem is adta.
-
pecccccccca
őstag
válasz
Schuler888 #33 üzenetére
Hogy, hogy messze van a széptől? Letisztult, gyönyörű hátlap.
Mondjuk nem csodálom, hogy nem tetszik. Nagyon más irány a szépérzékünk. Amit te linkeltél az meg szerintem van messze a széptől. Sőt. Egyenesen bumfordi...
Még az a szerencse, hogy tök mást látunk szépnek. Uncsi lenne az egyhangúság... 😊 -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Schuler888 #33 üzenetére
Ilyenem is volt, de imádtam. CyanogenMOD 9-cel hasítot, a dizájn meg valami gyönyörű volt. De az Xe változat volt mindig az álmom belőle.
-
Lajmund
őstag
válasz
mjani1172 #41 üzenetére
Az ingatlan piac azért más mimt a tech piac.... Általában ha cseréled a telod ugyan annyi pénzért jobbat kell kapnod nem fele olyan gyenge cuccot. Nem minden az antutu de a xiaomi mi9 t pronak 440000 ennek meg 220000...Ez nem elhanyagolható különbség főleg úgy hogy tuti nincs jobban optimalizálva meg a további támogatás is kérdéses. Plusz zavaro kamera lyuk a kijelzőben meg ivelt aminek kb 0 haszna van. Nincs 4K 60 fts stb.. De azért nyugodtan vedd meg jó vétel
-
-
törölt tag
Nekem tetszik és legalább nem MTK soc-al operál, csak ugye itt a szoftveres support a kérdéses... Mondjuk az a 2mpx meg 5mpx kamera felesleges.
-
mjani1172
addikt
Nem rossz. A külseje kifejezetten tetszik, az ára is rendben. A szoftver kérdéses.
Figyelni fogom, mit hoz a való életben a tulajoknál. -
Lajmund
őstag
Én egy éve vettem 120-ért a xiaomi mi9 t prot. Ahoz képest elég gyenge ez a telefon mindenben. Max 60at adnék érte. Ennyiért böven lehet jobbat venni. Sok sikert az eladáshoz haha
-
vikk83
csendes tag
Vajon tudja-e már egy TCL/CSOT AMOLED kijelző azt amit egy Samsung tud? A cikkből az derül ki hogy magas a minimum fehér fényerő, de vajon milyenek a színei?
-
Juhaszatti
addikt
Évek óta QHD felbontást használok. A mostani telefonomon pár hónapja visszavettem Full HD-ra, kíváncsi voltam az üzemidőkülönbségre. Nem tudtam meg mennyit javulna, mert olyan zavaró volt a látványbeli különbség, hogy 1 órán belül visszaállítottam.
Persze aki nem QHD-ról vált közvetlenül, vagy nincs mellette egy magasabb felbontású kijelző, annak biztosan nem ilyen zavaró a FHD. -
Schuler888
senior tag
válasz
pecccccccca #32 üzenetére
Ez eleg messze van a szeptol..
Jelen telefon pedig a galaxy s10+ designajt viszi tovabb, ami sokkameras mufajban az egyik legszebb.
De ha abszolut hatlap bajnokot kene valasztani: -
pecccccccca
őstag
A mai napig a Mate 10 pro hátlapja volt számomra a legszebb amit legyártottak.
Most itt ez a TCL és csinál egy hasonlóan szépet. Nekem nagyon tetszik ez is.
A telefon többi paramétere is okés.
Köszi a tesztet. -
alexander12
aktív tag
https://www.telekom.hu/shop/termek/TCL+10L+Dual+SIM+64+GB--TCL+10L+DS+64GB++BLU
A telekomnál már három napja kapható a 10L. Úgyhogy nem ez az első Tcl itthon. 😀 -
blueMerle
veterán
-
janeszgol
félisten
Ami nagyon tetszett, az a kamera színvilága, a videók stabilizációja, továbbá a hangminőségük. A kijelző teljesen rendben van. A többi közepesen jó. (Azért az aptx HD kodek is jó pont.)
Szerintem teljesen piacképes. A TCL-t simán elfogadnám a HMD helyében. Utóbbit úgy is kukáznom kellett a gázos ajánlataik miatt. -
Depression
veterán
Még csak a 2. oldalt olvastam végig, de Bog, az Bog. Imádom, és minden szavát 2x is elolvasom. Megyek is gyorsan,bés olvasom tovább.
-
lolal
senior tag
Nyitánynak és a piac "felfedezésének" tökéletes ez a telefon. Szerintem korrekt. Bár a lassacskán 2 éves chipsetért kár, illetve egy Qi is elkélne, de ezeket leszámítva egy nagyon korrekt készülék hatását kelti, viszonylag egyedi megjelenéssel ebben a tucat világban. Így tovább! Színesítsék a piacot, remélem felső kategóriában is előhozakodnak valamivel.
-
0519
senior tag
A TCL hivatalosan vállalt vmit szoftver és biztonsági frissítésekkel kapcsolatban?
-
Cecevok
tag
A Huaweinek is ebbe a kamerasziget kialakítás irányába kellett volna elmennie a P9/P10 széria után. Végre valami egyedibb.
-
rep3at
őstag
-
Ossis
csendes tag
Ez a telefon szerintem bitangjól néz ki.
-
_flamer
aktív tag
Szerintem jól néz ki, nekem tetszik. Ami pedig pluszban dicsérendő az a hátlap ami igazán formabontóra sikeredett.
-
Doki42
őstag
válasz
Donki Hóte #1 üzenetére
Jó az aláírásod
-
Doki42
őstag
Nekem bejön, a hátulja egyedi szerintem
-
joey04
titán
gsm-ben a note 10 lite 100 alatt van, inkább úgy és azt venném.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Durva ekkora képátlóra ilyen felbontás. Az S7-em jót nevet most, 4 év távlatából. "Fejlődés".
Az infra, és a 3.5 jack viszont dicsérendő. Ellenben Qi nincs
Felemásak az érzések...
-
Noukoum
veterán
Hol lehet megvenni 110ezerért? Amazon.com-on 450$..
-
AS
félisten
Ez meg egy s9, s10 koppintás, de ez nem baj. Ha úgy , 80 körül lesz akkor már jó vétel lesz.
-
Volt TCL telefonom (egy S5 koppitás volt), jó minőségű volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest