- Google Pixel topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Poco X6 Pro - ötös alá
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Oliverda #106 üzenetére
Nem hiszem, hogy ez olyan nagy kaland lenne az AMD-nek, egyszer egy ehhez hasonló megoldást már megvalósított az XBOX-hoz készített chip esetében is. Gondolom ismerik a lehetőségeket, és tapasztalatuk is van ilyen téren, ha a 14nm több teret ad majd nekik, akkor az Ő GPU technológiájukkal elég komoly APU-t tehetnek le az asztalra. Broadwellt se lett volna egyszerű 28 v. 32 nm-n elkészíteni.
-
Preacher1980
tag
-
Fiery
veterán
válasz
Oliverda #101 üzenetére
Azt azert nem vitatod Te sem szerintem, hogy egyszerubb berakni +2 CPU-magot (vagy epp +2 iGPU CU-t), mint fejleszteni a hardvert, kulonosen eDRAM-szeru megoldast faragni
Nyilvan csak akkor lenne az egesznek ertelme, ha valos igeny mutatkozna a plusz magokra, ha valoban ki lehetne hasznalni oket ertelmes modon. Mindenesetre mokas lenne, ha eljonne egy olyan pont, amikor megsem a GPGPU-ra lesz erdemes ujabb iGPU magokat berakni, hanem az x86 reszbe magokat pakolni
A 4-nel tobb x86 mag egyebkent csak abbol az apropobol jutott eszembe, hogy ha mondjuk egy DX12/Vulkan jatek kepes lesz 4 magot kihajtani, akkor egy VR jatek, a dupla szamitasi kapacitas miatt .......
De tudom, nem ilyen egyszeru ez, kulonosen mivel a VR is gyerekcipoben jar me'g.
-
Kronos3000
senior tag
Egy szubjektív érzést,véleményt írtam röviden.Nem nagyon értem miért kell így mellre szívni,némi személyeskedéssel körítve,amit inkább nem veszek magamra.Tekintve hogy különb szövegeket,írásokat olvastam és értelmeztem,amikor az itteni fórumozók nagy többsége még tervbe sem volt.
-
Cifu
félisten
A Samunak miért lenne érdekében megvenni a GloFlo-t? Van valami olyan licenc a tulajdonában, ami értéket képvisel? A gyártósorai ugyebár jobbára elavulóban vannak, szóval lehet egyszerűbb és jobb lenne szvsz a Samunak az, ha saját új gyártósorokat épít, minthogy a GloFlo-ba fektessen pénzt...
-
Fiery
veterán
De akkor sem lehet a gyartastechnologia szamlajara irni a dolgot. Ennyi erovel a NetBurst is jo architektura lett volna, ha 6-8 GHz-ig lehetett volna skalazni
Egy adott architekturat az aktualis realitasokhoz kell igazitani, plane amikor a masik oldal mar elkovette tok ugyanazt a szarvas hibat egyszer
Nyilvan 400 Watt TDP-vel, 6+ GHz-en jaratva a Zambezi is brutal gyors proci lehetett volna.
-
nyunyu
félisten
Emellett az FX-8350 elég közel férkőzött az i7-2600K-hoz, nem nagy a különbség az előbbi javára.
Majdnem ket evvel kesobbi az FX-8350, es ketszer annyit fogyaszt, mint az i7-2600K.
Raadasul pont Te tesztelted.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- 6 és 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest