- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
Ez teljesen igaz, hogy tudja a 4+1-es is, ami miatt érdekesebb lehet a több a jobb elv, hogy az alkatrészek, feszszabályzók kevésbé terheltek, aminek esetleg lehet a következménye extrém tuningnál nagyobb megbízhatóság, vagy kisebb mértékű melegedés, esetleg élettartam növekedés.
Persze, egyedül is fel tudsz tekerni valahova bringával, de tandembe csak könyebben megy, és nem fulladsz ki annyira.
Egyebekben ez már egyéni szoc probléma tudom, de nekem nem tetszenek a sata csatik elhelyezései, másrészt a 6 sata portból már lehetne 8 darab. Akár úgy is, hogy valami olcsóbb sata1-2 vezérlő lenne a chipben, ami mondjuk 2 darab portot vezérel optikai meghajtók számára példáúl.
Miért nem elég a 6 sata? Nállam kell 2 port a rendszernek egy tömben, kell 2 port az adattárolásra, és 2 port az íróknak. Illetve kell még egy port ami az előlapra van kivezetve.
Ez pillanatnyilag is probléma, és ide-s íróra kényszerültem, ahol nem is a csatoló felület a nagy baj, hisz a sávszélesség elég lenne, hanem a szallagkábellal nem vagyok kibékűlve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3131, 94% Akkumulátor
- PS4 + VR szemüveg / Számla / Garancia /
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest