- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Yettel topik
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz
kenesei1982 #120 üzenetére
Az asszonyhívás profilnál állítsd be Exit task-nek, hogy visszanémítsa a telefont a Tasker. Nem tudom, hogy ezt hogyan kezeli, úgyhogy ha nagyon muszáj, akkor várjon a némítás előtt mondjuk 1 percet. Az alatt csak felveszed.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
kenesei1982 #81 üzenetére
Természetesen megoldható.
A helyi topikban.(#80) Polllen
Az Android beállítások menü "vezeték nélküli hálózatok" kapcsolóra gondolsz? Sehol. Tudtommal.(#73) Somatom
Pontosan. -
törölt tag
válasz
kenesei1982 #81 üzenetére
Sajnos, ebben nem tudok segíteni. Azt tudom, hogy E-Robotnál nincs ilyen gond. Új parancs létrehozása, esemény hozzáadása, művelet(tek) hozzáadása, mentés. Ennyi. Legalábbis egy ilyen, egyszerű dolognál. A feltételek, változók kezelése, a parancsok összekapcsolása, esetleges visszacsatolásaik már más kérdés.
-
törölt tag
válasz
kenesei1982 #78 üzenetére
Nem tudom, miért zavar a rootolásban az, hogy céges. De mindegy, most nem ez a kérdés. Én root nélkül pont olyan tehetetlennek érzem magam droidon, mint amikor először kaptam a kezembe szifont és próbáltam hozzáférni a saját szerveremhez. Aztán kezdték magyarázni ezt az Itunes nevű mineket. Szerintem a Tasker (és a többi automatizáló) is pont ilyen tehetetlen lesz, mert az automatizáláshoz szükséges alapokhoz nem tud hozzáférni. Pl. a jelen helyzetben, ha a GPS kapcsolását adod meg eseményként, akkor kell egy feltételrendszer is. Azt nem értem, hogy milyen program elindítását gondolod megoldásnak. A Taskert? De hát az már fut. Mi értelme elindítani? Attól, hogy elindítasz egy programot, még nem fogja automatikusan tudni, hogy mit csináljon. Ezért van jelentősége annak, ha egy program Tasker -kompatibilis (plugin). Ezt én hatalmas ficsőrnek tartom, mert az ilyen programoknak a Taskerből is tudsz utasításokat adni. Ezért volt bölcs dolog Tamástól, hogy az E-Robot is tudja kezelni a Tasker és Locale plugineket.
-
törölt tag
válasz
kenesei1982 #76 üzenetére
"Akor gondoltam fordítva..."
Akkor én is azt gondoltam volna, hogy fordítva kéne. Előbb rootolom, aztán próbálom beállítani. A Taskert nem ismerem, de mivel nagyobb tudású, mint az E-Robot, biztos, hogy tudnia kell kezelni a GPS -t eseményként, mivel az Androidban van rá lehetőség. A "butább" E-Robot ezekre a hely eseményekre tud reagálni: -
törölt tag
válasz
kenesei1982 #70 üzenetére
Szerintem nem kell feltétlenül lekérdezgetnie. Ha olyan helyen laksz / dolgozol, ahol sűrűn vannak adók, akkor cellainfó alapján is megy. Esetleg egy adott cellába lépésnél kapcsolja a GPS -t a pontosításhoz. Ha beazonosította, hogy a megfelelő helyen vagy, akkor kikapcsol. Vagy ha valahol van wifi hálózat (nem kell tudnia a kódot, elég az SSID), akkor az alapján is be tudja azonosítani a helyet. SZERINTEM!
-
válasz
kenesei1982 #70 üzenetére
A GPS nem nagyon fogyaszt, az csak vevő. Ami fogyaszt, az a rádióadással járó dolgok (wifi, BT, GSM), a kijelzővilágítás, meg ami nagy prociterhelést okoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Építő/felújító topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Battlefield 6
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest