- Mobil flották
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
-
Teasüti
nagyúr
válasz
#79335424 #102 üzenetére
Köszi!
Ennél vmivel könnyedebb olvasnivalóra számítottam, de azért sem ijedek meg tőle.(#101) hcl
Most már erős a gyanúm, hogy bug lesz. Egy hete egy vacak bug miatt küszködök és most még fel is függeszthetem az összes erre épülő projektemet.
Már tavaly augusztusban ismeretes volt a hiba, de még mindig nincs javítva.
ICS+ verzión ki is dobja a hibát, pre-ICS verzión viszont még ennyit se.
Na mindegy, a fejlesztő azt írta nekem majd ránéz. Kíváncsian várom mikor... -
Teasüti
nagyúr
válasz
#79335424 #85 üzenetére
A front-end erre nem képes jelenleg.
Egyéb mókolással nyilván megoldható, de ez túlmutat ezen a beszélgetésen, a cikken, rajtam.
Tasker nem egy all-in-1 univerzális varázspálca. Egy eszköz véges képességekkel, korlátja van és a kerítésen csak a hozzáértők tudnak átugrani.
Akinek ingere támad Shell parancsokkal, meg Android script-ekkel és intent-ekkel próbálkozni, abban én nem tudok segíteni. -
-
-
eami
veterán
válasz
#79335424 #50 üzenetére
ja én példának hoztam fel hogy ilyet is meg lehet csinálni, sőt én meg is csináltam.
Arra valaki tud esetleg válaszolni ha csinálok egy olyan eseményt ahogy beírjon egy szöveget akkor utána mi az "enter" key kódja? Hogy tudom arra rávenni a taskert hogy nyomjon egy entert? -
válasz
#79335424 #41 üzenetére
"De érdekel, hajt a kíváncsiság és látom az irányt. SZERINTEM!"
Fúj, ez undorító. tessék szépen beállni a sorba, és mindenféle dolgokat szidni a manual és a hibaüzenetek elolvasása, majd akár minimális utánajárás nélkül. Esetleg a problémáidat másokkal megoldatni, az a trendi -
Teasüti
nagyúr
válasz
#79335424 #36 üzenetére
+1
Egy ehhez fogható cikk úgy tűnik kevés ahhoz, hogy igazán felfogja az ember mi is a Tasker és mire jó.
Ezt jól példázzák a feljebb lévő hozzászólások.Bug kérdés is teljesen jogos. Az idióta Ace-em idegesítő hibáit is megkerültem már Tasker-rel pár rom-on.
Ilyen a "wifi hiba", csináltam rá egy egyszerű ciklust, ami addig kapcsolgatja ki-be, amíg jó nem lesz, vagy amíg a telefon ki nem akad és indul újra magától (rom függő).
Már falhoz csaptam volna a telefont, ha kézzel kellene játszadoznom ezzel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
- AOC 27" 27G2U Full HD 144Hz monitor eladó!
- LG 28bk550Y 28 colos Full HD monitor eladó! Jótállással!
- Eladó 1250W/1800W/2000W Tápegységek próbagaranciával! Posta ok!
- PowerColor Red Devil RX6700 XT 12GB eladó
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- Epson Expression 12000 XL A3 síkágyas fotószkenner
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest