Hirdetés
- Prémium funkciókat kapott a Sony új WF-C710N fülhallgatója
- Nem áprilisi tréfa lesz a Motorola Edge 60 Fusion
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Magyarországon is élesedett a Pixel 9 műholdas segélyhívója
- Egy kamerát dobhat, egy fontos S Pen funkciót visszahozhat az S26 Ultra
- Bemutatta az Infinix második generációs gaming telefonját
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
AmPeX
aktív tag
Nekem van ilyenem. (Egy havertól vettem a gépet, ő ausztráliában vásárolta és adtak neki mellé alapból, valami akció volt..) A hűtést nem zavarja de a hangszórók tényleg a bill alatt vannak, illetve 2 a bill alatt(enter és capslock), 1 meg a zsanérnál, ha jól tudom. Nem is halkabb, hanem inkább tompábban szól, a magasakat megeszi. Nekem kifejezetten tetszik, bő fél éve nyüstölöm, ha koszos lesz csak benyomom a víz alá és kész. Viszont az nem igaz, hogy a kijelzőt nem maszatolja össze, bár a csupasz billentyűzet is képes ilyenre..
Szerk: hétezeré' meg nem venném, a felét is nagyon sokallom... 2 kilót megérne kábé, mégiscsak egy szilikon darab
-
törölt tag
600 körül? az azért nem gyenge... 540 körül szoktam menni, most is 534 lett, azért látszik hogy mintha ti egy kicsit többet gépelnétek
sebaj majd még nekifutok párszor, esetleg kikönnyítem a laposom billét, aztán rámegyek mégegyszer
ez a kiegészítő meg érdkes, nem nagyon hiszem hogy nekem bármikor szükségem lenne ilyesmire, még ha a laposomhoz lenne szerintem akkor se ruháznék be rá. valahogy a régi, kakaóbiztos, gumibill jut eszembe róla amit botor fiatal fejjel vettem, hát az valami gusztustalanul használhatatlan volt. látom hogy ez jobb, de a látványtól ráz már a hideg
-
JoeYi
őstag
megdöntve:
You type 618 characters per minute
You have 9 correct words and
you have 93 wrong words -
franc0
őstag
Ahogy látom, ez a trackpad-et nem védi. Erről eszembe jutott valami.
Akinek fehér MacBook-ja van még nem üveg trackpad-del, valamint egyazon kézzel dohányzik és simogatja a gépet, annak megsárgulhat. Bezony, megszívtam, nem túl szép látvány a hófehér gépen. -
Speedo
tag
Plusz a szellőzés is úgy van megoldva hogy a billentyűzet rései is szerepet játszanak a hő elvezetésében, ezért én nem tartom túl jó ötletnek ezt a megoldást.
-
zsolidodd
senior tag
Az a baj, hogy a 13" MBP hangszórói a bill alatt vannak, és szerintem visszavesz a hangból...
-
plus44
veterán
Nem mondhatnám hogy vigyázok a gépemre, de semmi baja a klaviatúrának, még csak nem is kopik (lassan 6 éves Fujitsu Siemens...)
-
hemaka
nagyúr
4éves MSI laptopon csak ki vannak fényesedve a gombok, másfajta kopásnak jele sincs. szóval szerintem elég felesleges.
ha meg valaki a gépnél eszik meg iszik, az szokjon le róla, legalább addig ne kockuljon.
-
kenny123
addikt
Tízujjas vakírás, illetve "csak úgy?"
Én "csak úgy" gépeltem. (10 ujjas vakírást nemrégóta tanulom, ezért nem is mérem)
You type 343 characters per minute
You have 56 correct words and
you have 0 wrong words
Kis gyakorlással biztos fölé tudok menniOn:
Aki ennyi pénzért vásárol magának MacBookot, az valószínűleg vigyáz rá, és nem fogja leönteni.
Régebben nálunk is fóliázva volt a bőrkanapé.. -
Just486
senior tag
Van aki az asztali gépére is meg annak a billentyűzetére is rak védőfóliát?
Ha bekoszolódik, le kell mosni, és az ingyé van. Na mindegy felőlem aztán az asztalra is lehet rakni védőfóliát meg a járókőre is, de hogy megérteni sosem fogom az biztos
-
MittuDomain_
őstag
"You type 192 characters per minute
You have 33 correct words and
you have 0 wrong words"háát, elég gyenge lettem elsőre, látszik a rutin hiánya
(mondjuk régen se nagyon tudtam 400 fölé menni)
Lelkes lettem, juppííí
-
AXisBOLD
addikt
akkor bemutató
, de teljesen lényegtelen, hogy nevezem. nem ezzel van bajom, illetve bajom semmivel sincs, csak feltettem a kérdést hogy ez ide való-e egyáltalán
.
úgy is feltehetném a kérdést hogy: Ha vajon Bocha-nak nem lenne MacBook-ja lenne ilyen cikk itt?
de közben felfedeztem az Apple kiegészítők blog rovat címkét.
-
luw2win
őstag
7ezer forint
-
B4nd1t4
tag
Erről eszembe jutott a nagyi nejlontakarós kanapéja...
Ja és ez nem teszt, max bemutató...
-
AXisBOLD
addikt
jók ezek a MacBook-al kapcsolatos tartozékok/tesztek.
de mennyire Mobilarenás téma ez? semennyire?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A matt kijelzőfólia után egy billentyűzetvédőt vettünk a kezünkbe.
- Milyen monitort vegyek?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- The First Berserker: Khazan - Már játszható a Deluxe kiadás
- Interactive Brokers társalgó
- Túra és kirándulás topic
- Futás, futópályák
- Prémium funkciókat kapott a Sony új WF-C710N fülhallgatója
- Nintendo Switch 2
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- SZERELEMGÉP! Corsair GAMER PC eladó BOMBA ÁRON! i7/1080Ti/32 Gb RAM/SSD!
- HP E24u G4 - egy függőleges hajszálkarc a képen- 1920x1080 - full HD - IPS - Hdmi - USB-C - Pivot
- Iphone 11 Pro Max 64gb törött!
- MacBook Pro 13" Retina (2015 eleje) Core i7 3,1GHz, 16GB RAM, 500GB SSD
- MSI R6770 (MS-V214) 1 GB GDDR5 128 bit PCI-E videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GQ50F-B - 27" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest