Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dsert
tag
Valaki aki ilyet használ nem tudná megmondani, hogy miben más ez a termék mint amiről a teszt szólt: Wacom Bamboo Pen and Touch FUN - Small - A6 Wide ?
Ez is ugyanúgy működik ps-el stb....? Mert szeretnék venni egy digitalizáló táblát és a2 termék között ha jól láttam csak a méret a külömbség, és úgy gondoltam hogy akkor a nagyobb felületű jobb lenne.Árban is egy.Szerk.: akkor mi is a külömbség ??
-
atkamano
csendes tag
Én win alatt és osx alatt is ilyet használok, mivel hihetetlenül gyorsítja a munkát (fotóbolt), viszont én célhardvernek tartom és csak grafikához használom, pl egér helyett nem tudnám
elképzelni. -
plus44
veterán
Ráadásul nem is drága.
Jó cucc. -
godzsy2
senior tag
Ha támogatja a Maya-t vagy a Max-ot, akkor gondolom az Autodesk SoftImage-et is. Milyen lehet egy ilyen wacom cuccal dolgozni? mert ha jó, 25rongy nem pénz érte... kéne venni egyet.

-
kelekyle
őstag
iStyleról azthittem, hogy minden sokkal drágább de nem, csak a minőséget megkell fizetni... Ha ebayról rendelem 99dollár mindennel együtt (22ezer) és ők csak 25ért adják tehát inkább elcammogok az iStyleba és megveszem 2-3ezerrel drágábban minthogy várjak rá 3hetet

Számomra meglepetés volt.
Nagyon komoly cucc ezért is döntöttem a pen&touch mellett, mihamarabb beszerzek egyet
Köszönöm a cikket

-
hemaka
nagyúr
A Wacom gyártja a legjobb ilyen táblákat szerintem. És szerencsére elég nagy a termékpalettájuk, szóval a rajzolgatós gyeretől, a haladó kamaszon át, a profi felnőttig mindenféle van nekik.
-
DeltaPower
addikt
szerintem digitalizáló tábla=wacom (ez itt a reklám helye). 2 éve van bamboom, photoshopban kezelhetőség terén nagyságrendekkel jobb akármilyen egérnél.
jól gondoljátok meg, mielőtt gyerek kezébe adjátok, órákra képesek a gép elé ragadni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Bestbuy játékok
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Revolut
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Diablo IV
- Windows 10
- Filmvilág
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- 0perces SAMSUNG DDR5 6400MHz vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia (6400B)
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 8-12. gen. 12-15"
- MICROSOFT Surface Book 2,13.5", i5-7200U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 9700 / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Jó cucc.