- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Integrálja a Honor saját asszisztensébe a DeepSeeket
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dsert
tag
Valaki aki ilyet használ nem tudná megmondani, hogy miben más ez a termék mint amiről a teszt szólt: Wacom Bamboo Pen and Touch FUN - Small - A6 Wide ?
Ez is ugyanúgy működik ps-el stb....? Mert szeretnék venni egy digitalizáló táblát és a2 termék között ha jól láttam csak a méret a külömbség, és úgy gondoltam hogy akkor a nagyobb felületű jobb lenne.Árban is egy.Szerk.: akkor mi is a külömbség ??
[ Szerkesztve ]
-
atkamano
csendes tag
Én win alatt és osx alatt is ilyet használok, mivel hihetetlenül gyorsítja a munkát (fotóbolt), viszont én célhardvernek tartom és csak grafikához használom, pl egér helyett nem tudnám
elképzelni.[ Szerkesztve ]
A memóriám már nem a régi. És ráadásul még a memóriám sem a régi.
-
plus44
veterán
Ráadásul nem is drága.
Jó cucc.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
godzsy2
senior tag
Ha támogatja a Maya-t vagy a Max-ot, akkor gondolom az Autodesk SoftImage-et is. Milyen lehet egy ilyen wacom cuccal dolgozni? mert ha jó, 25rongy nem pénz érte... kéne venni egyet.
-
kelekyle
őstag
iStyleról azthittem, hogy minden sokkal drágább de nem, csak a minőséget megkell fizetni... Ha ebayról rendelem 99dollár mindennel együtt (22ezer) és ők csak 25ért adják tehát inkább elcammogok az iStyleba és megveszem 2-3ezerrel drágábban minthogy várjak rá 3hetet
Számomra meglepetés volt.
Nagyon komoly cucc ezért is döntöttem a pen&touch mellett, mihamarabb beszerzek egyetKöszönöm a cikket
Xbox: MarkokaZj33 █ Steam: kLe
-
És elég komoly méretekben is, szerintem is nagyon jók a Wacom cuccok.
Nemhogy Photoshop, de pl. az Autodesk rendszerek is támogatják (nem csak a Maya-ra, vagy a 3D Max-ra gondolok), szóval a profik is előszeretettel használják.
[ Szerkesztve ]
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
hemaka
nagyúr
A Wacom gyártja a legjobb ilyen táblákat szerintem. És szerencsére elég nagy a termékpalettájuk, szóval a rajzolgatós gyeretől, a haladó kamaszon át, a profi felnőttig mindenféle van nekik.
mudi︎️ • Fuji GFX 50s/35-70/110 • MBP M4Max • Syno DS3622xs+
-
DeltaPower
addikt
szerintem digitalizáló tábla=wacom (ez itt a reklám helye). 2 éve van bamboom, photoshopban kezelhetőség terén nagyságrendekkel jobb akármilyen egérnél.
jól gondoljátok meg, mielőtt gyerek kezébe adjátok, órákra képesek a gép elé ragadni[ Szerkesztve ]
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ceruzával és ujjal is használható multi-touch érintőpad, nem csak Apple számítógépekhez.
- GIGABYTE GeForce RTX 5080 AERO OC SFF 16G bontatlan, garanciális
- Új Lenovo Legion Slim 5 l RTX4070 140w l AMD Ryzen 7 7435HS l 16GB l 16inch 2560x1600 165Hz
- Playstation - Xbox - Nintendo !! Moddolás // Okosítás // Karbantartás - ZACKONZOL
- DELL LATITUDE 5530 ( Még 8 hónap gyári gari) i5-1245U (12. GEN) 16GB RAM 500GB SSD 15.6 FULL HD
- Eladó Flipper Zero és Hack RF one Portapack H2
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest