- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
SpongyaBob #10 üzenetére
Pontosan emiatt utaltam arra, hogy mind2 oldalon van hiba, nincs abszolút jó választás: sem AMD sem NV oldalon nem tökéletesek a driverek, de az nem mind1 mennyi a probléma. Netán olvasási / értelmezési nehézséged van?
Aki nem játszik annak biztos nincs gondja a 16.2.1-gyel. Viszont aki igen, annak - attól függően mivel - kisebb vagy nagyobb (pölö GTA V játszhatatlan vele) bizony, hogy van. De olvasgass bele a 380/X topikba ha gondolod, de első kézből tapasztaltam több olyat hibát ami a 16.1.1-gyel sem előtte, sem arra visszacserélése után nem volt. Akkor tényleg jó,. ugye? Részemről ennyi, mivel ez nem ide tartozik több OFF szükségtelen (sajnos nem tudom elnézni a szűk látókörű hozzáállást, ezért meg kellett jegyeznem ezeket).
Abu85: egyszerűen összeomlik a játék, fekete képernyő és megy a hang. Reinstal után is (mert még ezt is kipróbáltam, gondoltam vmi szoftveres gond bejátszik), de a 16.1.1-gyel semmihiba. Nekem senki se mondja, hogy ilyen esetben nem az új driver a hibás. Ja, és mielőtt felmerülne a kérdés: a játék eredeti, legfrissebb verziója van fent, a RG oldaláról töltve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Path of Exile (ARPG)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen autót vegyek?
- hcl: MS Office365 Linuxon
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Macbook White 13" unibody
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest