- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
lofagi
addikt
válasz
DiamondBack #9 üzenetére
Nem tudom, de nekem ez a videó alapján is a RoN viszi a zászlót, s tudjuk mi lett a R6-ből amúgy. Ubinál erősen szokás a grafika butítása.
A gameplay videók majd többet mondanak róla nyilván, meg ugye mit sem ér a tálalás ha nem jó a kaja.
-
lofagi
addikt
Grafikára nem lehet panasz. Nice! :]
-
pomorski
őstag
Kíváncsian várom én is. (De remélem fejlesztenek még rajta...)
-
batman91
őstag
Végre, megint egy olyan taktikai játék amiben látok fantáziát. Úgy érzem, van értelme ezt követni. Kíváncsian várom mi sül majd ki belőle.
-
NateDogHUN
tag
Siege meg a SWAT sorozat szerintem ég és föld...inkább Raven Shield, ha már R6.
-
NateDogHUN
tag
VÉGRE!
-
Cathulhu
addikt
SWAT orok kedvenc, 3-at, 4-et ronggya jatszottam, 4-et coopban is! Remek volt, ugyanaz a palyat jatszva sem volt 2x egyforma, el sem hiszem, hogy mar ennyi ido eltelt
-
beef
őstag
Nagyon remélem, hogy nem ragad alfa/béta fázisban. Azért kíváncsi lennék egy gameplay-re, bár ha lenne nekik, már biztos mutattak volna (közben látom pre-alfa státuszban van). Szóval tartok tőle, hogy ez igen soká fog elkészülni.
Amiket leírnak a honlapon az tetszik, de ha mindezt meg akarják valósítani, az nem lesz könnyű feladat. -
Polllen
félisten
Ebben van potenciál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Montech King 95 Pro házikó egy halom ventivel, esetleg Thermalright AIO-val
- Csere is érdekel! Canon C100 super 35mm cinema kamera +Canon EF-S 18-135 obi +Power Zoom adapter
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- Eladó egyben 17 db HDD
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Cover Apple 3 év garancia
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest