- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kormi76
aktív tag
Nekem a Kindle-el az egyetlen bajom, hogy irtó pici. Ha már formázott doksit kéne olvasni rajta, nem pedig ömlesztett szöveget, akkor alkalmatlan. Ami erre a célra is jó, az a Kindle DX, de az meg drága. Annyiért már inkább egy tablet. Ha egy DX méretű masina a kis Kindle árában lenne szerintem sokunknak nem lenne kérdés, hogy min érdemes olvasni.
-
Kormi76
aktív tag
Ez a "nem bizonyított hasznosság" szerintem is unalmas. Eleinte én is kételkedtem a tabletekben, de rájöttem, hogy bizony sokkal kényelmesebb lenne pl. ppt diasorokat olvasni az ágyban ülve egy tableten, mint a monitor előtt gübbedve. A 2-3kg-os laptop ölbe vétele szintén nem összehasonlítható egy 6-700g -os tablettel. Az hogy valakinek nincs rá szüksége, még nem jelenti azt, hogy valami haszontalan. Sokaknak laptopra sincs szüksége, mégsem állíthatjuk, hogy haszontalan dolog lenne.
-
Kormi76
aktív tag
-
-
Kormi76
aktív tag
Ez a 4,3"-os "tablet" (?!) valami vicc akar lenni? Egyrészt biztos nem tablet, hanem médialejátszó (mp4), ami már évek van ilyen méretben a piacon. Másrészt a mai telefonkínálat mellett nem is értem kinek szánják...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged