- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Fotók, videók mobillal
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
Clockwork restore:
Restore data:
.android_secure.img not found. Skipping restore of /sdcard/.android_secure.Ez pontosan mit jelent? Mi az az .android_secure.img és mire jó?
Minden esetre hiába csináltam meg ezt a tortúrát nem indul el a vissza rakott rendszerem.
Folyton rebootol még akkor amikor megjelenik az android felirat.
Ez most így nagy szívás. Egy stabil jól működő rendszerem volt.
-
-
llaszlo
veterán
Feltettem a Tre-s ROM-ot. Csak egy kérdésem van. A T, hogy a 3.14csába tudta így elb@szni azt a romot???
-
llaszlo
veterán
A Clockwork Recoveryt azt fel lehet tenni úgyis ahogy az Amonra-t? Vagy csak ROM managerből? Amihez rootolt telefon kell, de a rootolást meg Recovery nélkül nem lehet megcsinálni.
Ördögi kör.
-
llaszlo
veterán
-
llaszlo
veterán
Executive Assistant
Email, SMS, Agenda, Facebook, Twitter, RSS stb kliens. Nagyon tuti cucc. Nem is tudom, hogy a fizetős változat miben tud többet. Mert a free is nagyon ott van.Egy hátrányát már találtam. A widget része az nagyon lassú nálam.
-
llaszlo
veterán
válasz
impalaman #12977 üzenetére
Nézd meg a ROM install scriptjét ott van benne, hogy a ROM-ban lévő appokat felteszi a /data/app-ba (majd az SD-re a2sd-vel mivel ott van az app mappa). Tehát ha minden appot bele tudnék tenni a ROM-ba akkor mindig fullra telepített telót kapnék. Ez így majdnem ugyanaz. Csupán a telefon fizikai memóriája miatt nem lehet feltenni egyszerre, mivel először oda akarja felmásolni az összes appot és nem fér el rajta.
-
llaszlo
veterán
válasz
impalaman #12974 üzenetére
Én nem szoktam wipeolni az appokat, mert rohadt sok idő vissza rakni mindet. Csak simán felteszem a ROM-ot. Eddig egyszer lett bootloop a vége. De ha mégis bootloop van akkor meg wipe és felteszem előbb a ROM-ot aztán minden appot felmásolok az ext-re. Ez ugyanaz, mintha a ROM /data/app mappájába raknád az appokat. Egyszer megpróbáltam ezt, de túl nagy lett a mérete és nem lehetett flashelni.
Néhány appot újra kell telepíteni, mert nem működik. Pl a Better teminalt. -
llaszlo
veterán
Használtok valamilyen lépésszámláló appot? Ami jól is működik?
Ha a Tre-s kernel instabil a T-s firmware-n, akkor ha felteszem a svéd rom-ot és utána a Tre-s FLB-t akkor elvileg stabilnak kell lennie.
-
llaszlo
veterán
Ezt találtam a Dolphin Browser 3.0-nál *Multi-touch. Már csak azt nem tudom, hogy ez hogyan működik. Mert eddig nem találtam meg benne.
Tre vs Tmo. A korábbi ROM-ok szinte mind a Tmo kernellel működtek. Ott mindig azt tapasztaltam, hogy 4-5 nap után belassult. Most a Tre-s kernellel nem. Bár lehet, hogy a Tmo-sal sem lassulna be a mostani, de ahhoz most azt kellene használni 4-5 napot.
-
llaszlo
veterán
Találtam egy nagyon tuti Settings widgetet.
-
llaszlo
veterán
Másnál is van aki FLB 1.2-t használ, hogy a Home minden alkalommal ha más appot indítok akkor kilép?
-
llaszlo
veterán
Nekem nem fáj, hogy valaki saját ROM-ot csinál. De a legtöbben mindenféle hozzáértés nélkül fognak hozzá ezekhez a dolgokhoz. De mindenki úgy teszi tönkre a telóját ahogy akarja. Aztán majd itt sírnak, hogy elszúrták és nem működik. Aztán persze a semmiből jöjjünk rá, hogy mit rontott el. Ha meg nem segítünk (és nem azért mert nem akarunk) akkor bunkók vagyunk. Persze azt nem fogja fel, hogy ő rontotta el.
-
llaszlo
veterán
válasz
Totyasrác #12915 üzenetére
Nekem pont a 3. ponttal van a gondom. Jönnek majd akik nem értenek hozzá, de ők saját ROM-ot bármit akarnak aztán majd ezzel gallyra teszik a telót. A szignózásnál (ha jól tudom) van egy ellenőrzés is és ha hiba van akkor legalább kiderül.
Meg nem tudom, hogy mennyire kiforrott. Az amonraból is volt pár verzió mire a véglegeshez eljutottunk. -
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #12910 üzenetére
Már megint kezded a sértegetést, személyeskedést és a bunkóskodást?
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #12908 üzenetére
Cseréld el! HAHAHAAA
-
llaszlo
veterán
-
llaszlo
veterán
-
llaszlo
veterán
Nem haragszom és nem kell bocsánatot kérned semmiért.
Csak máskor is derült már ki, hogy volt valami gond és nem láttam sem a blogban sem privátban. Amúgy minden ugyanaz, mint az FLB-ben (kernel, appok), csak töröltem olyan appokat amik fölöslegesek voltak. És hozzá adtam pár olyat amit a marketről is lehet telepíteni. Szóval valami más oka kell, hogy legyen. -
llaszlo
veterán
-
-
llaszlo
veterán
Ha van itt valaki aki ért a Gimp-hez vagy a Photoshophoz az kérem vegye fel velem a kapcsolatot.
-
llaszlo
veterán
Itt van három Settings widget mod. Ezek lesznek majd a Framework-ben amit csinálok.
Ha valakinek kell valamelyik akkor írjon és elküldöm. A korábbi Music widgeteket is lehet kérni.
-
llaszlo
veterán
válasz
szaboknak #12709 üzenetére
Nálam sem mennek a kedvencek, de szerintem csak egy apk kell hozzá. De ebbe még nem mentem bele. Impalaman-t kérdezd meg, hogy melyik apk lesz az. Aztán leírom, hogy hogyan tudod telepíteni.
Most a egy saját frameworkön dolgozom. Vagy inkább valami Style-on az appokhoz. Ahogy a képeken is látszik csak ott még hibás volt a háttér, mert volt oldalt egy csík. De épp most javítottam. -
llaszlo
veterán
Ilyen nincs. Sőt ha újraindítom a telefont és megcsinálom a mérést 3 újraindítás után 3x akkor lesz 3x3 eredményem és minden hármas csoport nagyon eltérő lenne. Tapasztalat!
Egy ROM nem attól lesz gyors vagy lassú, hogy ki készítette, hanem attól, hogy milyen kernel van benne és a user miket hogyan állít be. Mivel a kernel ugyanaz az összes ROM-nál így főleg a useren múlik, hogy mit hogyan állít be, mit telepít.
A kinézet (framework) vagy az ikonok semmi különbséget nem jelentenek a sebességnél. -
llaszlo
veterán
Kellenek nekünk ilyen ikonok a statusbarra?
-
llaszlo
veterán
Itt van egy patchelt adb. Ezzel kell felülírni azt ami az SDK-ban van és működni fog a ddms is rendesen.
-
llaszlo
veterán
És az mire jó pontosan? Ugyanaz ami az SDK-ban van? Mert akkor tárgytalan. Épp most állítottam be a teljes fejlesztői környezetet ubuntura.
De az a leírás amit linkeltem nem teljesen jó. Pl a PATH export az nálam nem működött valamiért. Minden parancsra simlinket kellett létrehoznom. Meg az eclipse 3.5-ben máshogy kell beállítani az android-ot.
Szóval kellett még google-zni hozzá.
Mindjárt kipróbálom, hogy működik-e az adb is. -
llaszlo
veterán
Itt van a teljes fejlesztői környezet telepítése és beállítása ubuntuhoz. Igaz még 8.04-hez van, de nincs nagy különbség.
-
llaszlo
veterán
Ha valaki tud egy jó leírást, hogy hogyan kell a widgetek hátterét elkészíteni 2.x alatt akkor az linkelje be. Köszi.
Eddig bármit, bárhogy csináltam, mindig ez lett az eredmény. -
llaszlo
veterán
Még valami a modoláshoz. A képeket (widget háttér, ikonok stb) azokat elég egyszerűen le lehet cserélni, viszont pl egy widget szövegének színét még nem tudom. Ha valaki tudja, hogy azt hogyan kell az ossza meg velem. Köszi.
Kicsit megtuningoltam a Music widgetet.
Telepítés:
adb push Music.apk /system/app/Music.apk -
llaszlo
veterán
Ezek a változtatások nem mindig működnek, vagy nem úgy ahogy mi szeretnénk. Pl van galériában az alap képkeret ami most fekete, korábban 1.5-nél fehér volt. Invertáltam a színeit így újra fehér lett, de amikor feltettem akkor nem látszódott a keret csak a kép, de ez nem tudom, hogy miért van.
A Settings widgetje lehet fehér vagy fekete ez attól függ, hogy milyen hátteret teszünk bele vagy mi van benne alapból.Ha valaki tud olyan Photo frame appot amiben sima fehér keret van (mint 1.5-nél) az légyszi ossza meg velem. Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Xbox Series X|S
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest