- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- iPhone topik
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
válasz
JoHnni #15822 üzenetére
Lehet, hogy mégsem olyan jó az új Blade úgy néz ki, hogy az is pixelhibás. Legalábbis vannak már ilyan visszajelzések. Megnéztem és 36.000-et kellene ráfizetnem a Pulse-ra, hogy legyen egy Desire-em. Ha még ezt részletre lehetne akkor tuti az lenne. Igazából eléggé elgondolkodtam azon, hogy van-e értelme megvenni occcón a gagyit aztán meg szívni vele. A pulseal is sok gondja volt több embernek. Nekem szerencsém van, hogy egy jót fogtam ki. Igaz én is cseréltettem az első példányomat.
-
llaszlo
veterán
Ez most ingyen GPS szoft lenne karácsonyra? Én most töltöm a magyar térképet.
Úgy látom mégsem ingyenes.
13 days ago
NOT FREE. Cost 26.50 USD after 7 days. you should be upfront about your costs. Map files are huge. -
llaszlo
veterán
válasz
JoHnni #15817 üzenetére
Nos. Vannak hibái a telefonnak sajnos ez tény. Sokat megold a custom ROM, de ez esetben ez nem mérvadó. Teljesen mindegy, hogy SW vagy HW. Beviszem elmondom a hibákat és mondom, hogy cserét kérek nem javítást. Ehhez már az első alkalommal jogom van. Természetesen elküldik szervízbe, de javítani és cserélni nem tudják mivel már nincs ilyen készülék és alkatrész sincs. Ha nagyon szívóznak akkor azt mondják, hogy nem hibás. Aztán még 2x vissza viszem ugyanazzal a hibával és a harmadik alkalommal már kötelesek cserélni vagy a vételárat vissza adni. Ha okosan csinálja az ember és ragaszkodik a cseréhez akkor már az első alkalommal cserélik. Max megkérdezem, hogy hol találom a vásárlók könyvét (Ezt mindig nyilvános és szabadon hozzáférhető helyen kell tárolni) és bele írom, hogy a fogyasztói jogaimat sértették. Erre van ismerősöm a fogyasztóvédelmi egyesületnél, hogy mit írjak le. OFE: egyébként is csak pár telefon és megtudsz ezzel kapcsolatban mindent.
Lehet, hogy két hétig nem a saját telefonomat fogom használni, de minimum egy HTC Hero-t kérek cseretelefonnak, az android az alap.
Itt Kecskeméten nagyon jó tapasztalataim vannak, főleg, hogy ha megemlítem a fogyasztói jogaimat.Legutóbb egy másfél éves cipőt cseréltettem. Fél év volt a jótállás és plusz másfél a szavatosság. Elvileg el kellett volna küldeniük bevizsgáltatni, de cserélték.
-
llaszlo
veterán
Ezt az oldalt mindenkinek ajánlom figyelmébe, főleg az 5-ös pontot.
Annyi hibát már találtam benne, hogy nem 8 nap hanem 8 MUNKAnap van a jogszabályban. Egyébként sokkal logikusabb a T-ben cserét kérni, mint szerződést bontani, hogy ha hibás a készülék. Ha van egy kis eszük akkor cserélik.A rendelés átvétele után
Önnek joga van 8 napon belül indoklás nélkül elállni a vásárlástól. Ebben az esetben postán vagy személyesen, bármely T-Pont üzletünkben juttathatja vissza hozzánk a megvásárolt készüléket, ami után visszafizetjük Önnek a vásárlás összegét. Ha a készülék értéke használatból eredően csökken, érvényesítjük az értékcsökkenést Ön felé. Ha Ön Domino előfizetői szerződést kötött a készülék megvásárlásakor:
Készülék és kártya együttes visszaküldése esetén az előfizetés árát csak akkor fizetjük vissza, ha nincs felbontva a SIM kártya csomagolása. Ellenkező esetben a SIM-et visszaküldjük postán és az árát levonjuk a visszafizetendő árból.
Csak készülék visszaküldése esetén a SIM árát levonjuk a visszafizetendő árból.
Ha Ön havidíjas előfizetői szerződést kötött a készülék megvásárlásakor:
Készülék és kártya együttes visszaküldése esetén az előfizetés árát is visszafizetjük minden esetben, viszont az esetleges forgalmi díjakat kiszámlázzuk.
Ha részletfizetéses a készülék, természetesen a részleteket is töröljük.
Kötbérfizetésre nem kötelezzük, felbontjuk az Önnel kötött esetleges hűségszerződést.
A vásárolt készülékek műszaki problémáit a Garancia útmutatónkban leírtak szerint kezeljük. -
llaszlo
veterán
válasz
Pocok256 #15814 üzenetére
A ZTE topicban meg talán már itt is írt valaki ilyet, de majd én is írok. Nem szívesen válok meg tőle, de így hogy már jó a kijelző így már OK nekem.
Minden esetre én még 49-ért vettem a Pulse-t szóval jócskán kapok vissza pénzt.Nincs semmi komoly hibája a telefonnak custom ROM-mal. De van néhány ami a gyári szofttal előjön és az nekem épp elég, hogy cseréltessem.
-
llaszlo
veterán
Úgy döntöttem, hogy megválok szeretett Pulse-omtól és lecserélem egy ZTE Blade-re. Most jött az új szállítmány amiben már javították a kijelzőhibát (igaz TFT) és 512MB RAM van benne.
Már csak ki kell cseréltetni a T-vel. -
llaszlo
veterán
Itt vannak még témák Pulsehoz.
Muki: Az ADW beállításainál nincs valami ilyesmi? Most épp rebootol a telóm, mert most tettem fel az egyik témát, de utána megnézem.
-
llaszlo
veterán
Most őszintén megmondom kicsit lusta vagyok meg mindjárt el kell mennem ittthonról. Van egyéb framework ehhez a CM ROM-hoz? Modacon esetleg?
-
llaszlo
veterán
Frissítettem és most már vannak tereptárgyak igaz most szaggat kicsit, de még tűrhető, viszont most előlről kell kezdeni a madarak lövöldözését.
A TRE romban van egy nagyon jó picture frame widget, azt honnan tudnám megszerezni? Alapból kirakja az egyik asztalra egy virág van benne.
-
llaszlo
veterán
válasz
llaszlo #15777 üzenetére
Nagyon elvetemült dolgot csináltam. Fogtam az előző rendszerem FLB 1.7 data.img (userdata) partícióját és felülírtam a mostani rendszer azonos nevű partícióját. Fontos adatok vannak benne. Kissé zokon vette, de elindult csak még nem tért magához.
De vannak érdekes dolgok, pl nem jelenik meg a Market.
Kiszedem a fontos adatokat aztán vissza teszem a backupot.
Viszont jó tudni, hogy így ki lehet nyerni az adatokat. Korábban is jól jött volna ez nekem. -
llaszlo
veterán
Esetleg nem tudja valaki, hogy az Amonra által lementett .img partíció mentéseket, hogyan lehet felmountolni? Nem a telefonra hanem pl linux alatt. Egy leírást találtam csak, de azzal nem jutottam előbbre.
A lényeg az lenne, hogy kinyerjem belőle az adatokat anélkül. hogy feltenném a telefonra. Elég macerás lenne mindent újra vissza rakni, de maradt sajnos pár fontos adat amit elfelejtettem kimenteni.
-
llaszlo
veterán
Egyerlőre impalaman romjával megy. De nem tudom, hogy mi lehet az amit én kivettem és az kellene neki. Elvileg semmi létfontosságú appot nem töröltem.
És ami még nagyon pozitív, hogy az SD-n lévő összes appot betette az appok közé minden gubanc nélkül.
-
-
llaszlo
veterán
A UK firmware-t honnan tudom letölteni? Mert úgy tűnik, hogy a UK firmware-rel nem működik a cyanogen ROM hiába töröltem a fölös cuccokat. Viszont jó lenne, hogy ha vissza tudnám rakni a backup-ot, de ahhoz kell a UK firmware. Vagy egyéb módon le lehet menteni a firmware-t?
-
llaszlo
veterán
válasz
Muki94 #15756 üzenetére
Mást nem változtattam, csak az volt a cél, hogy elférjen a kisebb systemen és kiszedtem a sallangot, de még így is maradt benne olyan cucc amit én nem használok pl a Spare Parts sem kell nekem.
Ez a gombos történet engem is érdekelne. Csak én azt akarom beállítani, hogy a HOME/Back egyből vissza dobjon a home-ra ne kelljen egyesével nyomkodni.
-
llaszlo
veterán
Feltettem egy kiherélt impalaman-cyanogen ROM-ot. Ez femegy a UK Firmware-re is.
Sok app nincs benne viszont van még 8 mega szabad hely a system-en szóval még bőven lehet bele pakolni appokat.
A Dolphin Browsert már én telepítettem. A Youtube van még alul ami nem látszik. -
llaszlo
veterán
A svéd rom-ot hol találom meg? Mert sem a modacon sem a google-n nem találtam.
Meg a svéd T oldalát sem találtam meg.
-
llaszlo
veterán
válasz
maggi1886076 #15678 üzenetére
A második széria is hibás.
-
llaszlo
veterán
válasz
impalaman #15692 üzenetére
Nálam most így néz ki a partíciós tábla:
df
/dev: 53692K total, 12K used, 53680K available (block size 4096)
/sqlite_stmt_journals: 4096K total, 0K used, 4096K available (block size 4096)
/system: 102400K total, 96336K used, 6064K available (block size 4096)
/data: 92416K total, 62436K used, 29980K available (block size 4096)
/cache: 20480K total, 15540K used, 4940K available (block size 4096)
/system/sd: 234626K total, 218008K used, 16618K available (block size 1024)
/sdcard: 7459032K total, 5197232K used, 2261800K available (block size 4096)Erre már elfér? Ez nincs 110MB. Nem tudom, hogy melyik firmware-t tettem fel utóljára.
-
llaszlo
veterán
válasz
impalaman #15686 üzenetére
Ezzel lehet kártyára tenni a cache-t meg az appokat illetve a swap-el mi a helyzet? Nagyon jó nálam az 1.7 és nem akarom elszúrni. De kipróbálnám már a 2.2-t.
Azt valahogy le tudom ellenőrizni, hogy milyen firmware van fent? Mekkora minimális system partíció amin elfér? Ha ezt tudom akkor látom, hogy elfér-e. -
llaszlo
veterán
Friss tapasztalat. Helyi járati buszon utaztam ilyen jó régi békebelivel ami csörög zörög csattog. Kb 40-50%-on votl a hangerő és mindent hallottam, meg a nagyim is aki már nagyot hall. Szóval nálam minden rendben van.
-
llaszlo
veterán
válasz
maggi1886076 #15675 üzenetére
Ezek szerint még mindig hibás. Vagy a régiből kapott.
-
llaszlo
veterán
válasz
maggi1886076 #15673 üzenetére
Ez biztos? Mert amit kábellel csinálnak képernyő képet az nem mérvadó, mivel ott azt a képet látod amit látnod kellene és nem azt ami ténylegesen megjelenik a kijelzőn.
-
llaszlo
veterán
válasz
wukodlak #15671 üzenetére
Ha nem zavar a Blade kijelző hibája, meg hogy a különböző SD kártyákat nem szereti akkor szerintem azt. Ezeket épp ebben a percben olvastam. Ha nem lenne a kijelző olyan vacak akkor én azt választanám. Az SD hibát csak most olvastam, pedig szinte folyamatosan követem azt a fórumot.
Nekem kisebb kijelző tuti nem kellene, mint ez (3.2" a minimum nálam). A másik kettő amit leírtál az mind kisebb ha jól tudom. -
llaszlo
veterán
-
llaszlo
veterán
válasz
maggi1886076 #15659 üzenetére
Ha letakarom a mikrofont akkor nálam is van ilyen.
-
llaszlo
veterán
válasz
psajti #15653 üzenetére
Érdekes amiket itt írkáltok. Én naponta a munkámból kifolyólag elég sokat telefonálok (az átlagnál jóval többet), főleg sok hívást kezdeményezek. A múltkori esettől eltekintve amikor besz@rt a T hálózat nekem minden rendesen működik. SMS-ek megjönnek netezni is tudok vele stb.
Ha meg játszani akarsz akkor talán nem telefont kellene venni. Vagy meg kellene fizetni az árát. Nem véletlen, hogy a hülye játékokhoz kell a iszonyat drága PC is. A normál felhasználásra érdekes módon elég a jóval olcsóbb gép is. -
llaszlo
veterán
-
llaszlo
veterán
OFF: Ti tudtok rendesen telefonálni T-ről? Felhívtam a 1430-at és tök süket semmit sem hallok. Tuti nem a telóval van a gond, mert 3 telefonban próbáltam a kártyát. Kb minden tizedik hívásom sikeres ha egyáltalán sikerül telefonálni.
-
llaszlo
veterán
Bármely készüléket választhatod, akár úgy is, hogy ők fizetnek vissza neked, de ha többe kerül, mint a Pulse amikor vásároltad akkor rá kell fizetned. A hűséget nem hosszabbíthatják meg. Vagy akár a teljes vételárat is vissza kérheted és mondhatod, hogy nem kérsz új telefont.
-
llaszlo
veterán
Működik valakinek rendesen az aContacts?
Nálam egyetlen egy nevet jelenít csak meg a listából a többit nem látom. A DialerOne vagy az alap névjegyzék az minden számot megjelenít. Akkor tapasztaltam ezt először amikor 2.1 lett a telón. De úgy látszik ezt a hibát vagy nem javították, vagy én nem tudom, hogy hogyan lehetne megjeleníteni a számokat. -
llaszlo
veterán
válasz
Klemens #15429 üzenetére
Nálam ritkák az ilyenek. Igaz én arra használom amire való. Vagyis leginkább telefonálásra, netezésre és nagyon ritkán valami komolyabb játékra. De az, hogy hibaüzenetet kapjak az elég ritka. Pedig csak sima FLB 1.7-em van fent. Egyszer volt pár napig amikor hívásnál mielőtt felvettem rebootolt, de már ez is megszűnt nem tudom mi volt a hiba oka. Nekem egyedül az Angry birds meg néhány játék sebességével van mindössze némi gondom. De amúgy minden szép és jó a telefonnal.
-
llaszlo
veterán
Van egy nagyon bugyuta alap kérdésem, de nem találtam meg.
Az ADW-ben hol lehet beállítani, hogy hány homescreen legyen? Minden menüt végig néztem, de ezt nem találtam, pedig korábban biztos, hogy volt. -
llaszlo
veterán
válasz
Gergő_ #15366 üzenetére
Olyan nincs, hogy nem akarták kicserélni, ez nem akarat kérdése. Akkor vásárlók könyve és utána feljelenteni őket. Hogy ha nem tudják cserélni típus azonosra vagy javítani akkor vissza kell adniuk a pénzt. De attól még az az eljárás, hogy TE beadod szervízbe ahol megnézik, hogy ha van helyi szervíz akkor szerencséd van, mert akár 2 nap alatt választ adnak (nekem így cseréltek egy telefont), de mindenképp kell, hogy szervízben legyen a teló.
-
llaszlo
veterán
válasz
Gergő_ #15345 üzenetére
Ha nem adod szervízbe akkor nem is várhatod el a cserét. Mivel a szervíznek látnia kell, hogy nem te kontárkodtál el valamit.
Ha te eladnál valamit amire garanciát vállaltál akkor te azt vakon cserélnéd ha valaki azzal jönne, hogy nem működik? Na ne röhögtess már. De ha mégis akkor szólj ezen túl tőled veszek mindent. -
llaszlo
veterán
válasz
Pocok256 #15267 üzenetére
Nem kell hisztizni. Úgyis felajánlják, hogy vagy ráfizetsz egy komolyabb telefonra, vagy vissza adják a pénzt. Persze ez utóbbit nem feltétlen fogják felajánlani. De ha kéred akkor vissza kell, hogy adják. Ami viszont jó, hogy nem kell újabb 2 éves hűségnyilatkozatot aláírni.
-
llaszlo
veterán
Én is minimum hangerőn használom a telefont. Ha zajos helyen vagyok akkor feljebb kell venni, de olyan még csak egy-két extrém esetben volt csak, hogy nem hallottam a másik felet.
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #15227 üzenetére
Olyan nincs, hogy beviszel egy hibás telót és azt mondják, hogy nem javítják. Legalább a szervízig el kellene jutnia.
Pm-ben küldök egy elérhetőséget oda írj.
-
llaszlo
veterán
válasz
komloskaroly #14991 üzenetére
Mi lenne, hogy ha használnád a Szerkesztést és nem szemetelnéd össze a fórumot?
-
llaszlo
veterán
Nektek elindul ez a játék? Nálam vagy FC.zik vagy fekete képernyő és visszatér a HOME-ra.
Játékajánló:
Guns'n'Glory
Akiknek a tower-defense mond valamit, azok már nagyjából sejtik, mi lesz itt a téma. A környezet western, a grafika csillagos ötös, a hangok dettó, a játékmenet pedig szintén nagyon addiktív. A kanyonban zarándokló telepesek lelövöldözéséért / felrobbantásáért pénz jár, amiből új zsoldosokat vehetünk, illetve fejleszthetjük a régieket. Az egységek mozgathatóak, és kellően változatosak: az alap cowboy mellett van itt dinamitot hajigáló mexikói bandita, gyújtónyilas indián, tüzérségi ágyú, vonatra szerelhető géppuska, és az egységeinket erősítő / gyorsító powerupok. A játéknak egy hátránya van: nem egy perces szórakozás. Egy-egy pálya végigküzdése néha akár 15-20 percet is igénybe vehet, ami azért nem kevés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest