- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A15 5G - válts belépőt!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
válasz
magnusheron #4843 üzenetére
Már korábban is el lehetett vinni olcsóbban, hogy ha valami médiamánia csomagot választott az ember Tehát nem valós az 49.990-ről 19.990-re esés. Ha sima előfizuval venném most akkor még mindig 39.990, - lenne. Így "csak" 10-est esett az ára.
-
llaszlo
veterán
válasz
Akron99 #4839 üzenetére
Az alapokkal nincsenek tisztában az emberek. És azt hiszik, hogy értenek a számítógéphez/smartphonehoz, mert next-klikk technikával tudnak telepíteni.
Gondolom a tévéden nem akarod partícionálni a háttértárat, meg másik oprendszert telepíteni rá és egyéb beállításokat eszközölni a rendszerben. Az MCR telepítésével több olyan funkció elérhető amivel gallyra tudod tenni a telót, hogy ha nem tudod, hogy mit is csinálsz pontosan.
-
llaszlo
veterán
válasz
Akron99 #4835 üzenetére
Minek sw mérnöki? Nekem tuti nem lesz. Linuxot anélkül is lehet tanulni. Ez a teló linux alapú és sokszor látni, hogy a winuser a legalapvetőbb dolgokkal sincs tisztában. Feltolnak egy linuxot és azt mondják, hogy az milyen sz@r mert nem úgy működik, mint a win. Több olyan kérdés van itt amit linux ismerettel meg lehet oldani. De persze megint én vagyok a hülye és a bunkó, mert azt látom, hogy a hozzá nem értő elszúrt valamit. Mert user guide-ot vagy a manualt stb elolvasni már luxus.
Én inkább újra tettem volna, minthogy később legyen valami gebasz ebből a kártya ki-be rakásból. Még egyáltalán nem biztos, hogy minden rendben lesz.
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #4826 üzenetére
De ha nem működik akkor reinstall. Ki tudja milyen sérülések keletkeztek a fájlrendszerben. De meg kell próbálni.
-
llaszlo
veterán
válasz
#02683648 #4812 üzenetére
Arra, hogy távolról irányítsuk a gépünket van valami más app, de nem jut eszembe a neve. Van olyan amivel trackpadként működik a teló. Itt írtak róla kb 2 hete.
Coolboy: GOOGLE!!! scp, csak osx-el és linuxszal működik.
ssh-val oda-vissza lehet kezelni a gépet és a telót. Pl. ssh-n keresztül töröltem néhány fölösleges appot, mint pl a servo search ami állandóan FC-t dobott, meg az exchange-t is töröltem, mert nekem nem kell.
-
llaszlo
veterán
Jó ez az aurora. Van benne email küldési lehetőség is, hogy ha a contactnál van email cím.
Már csak azt kellene valahogy beállítani, hogy az alap böngészőt elfelejtse és a dolphint nyissa meg (vagy ha valakinek más tetszik akkor azt). A sima google search is az alap böngészőt használja és sehol sem lehet átállítani másra.Egyszer már próbálkoztam symlinkkel, de hibát írt ki. Meg azzal is próbálkoztam, hogy lecseréljem a gyárit valami másra de az sem működött.
Erre tud valaki valami megoldást?
-
llaszlo
veterán
A handcent sms mostanában nem működik rendesen. Nem jelennek meg a popup ablakok és az sms-t sem jelzi kis ikonnal a bar-on.
Arra gyanakszom, hogy az új verzió miatt van 2.9.30. A régi 2.4.5 ha jól emlékszem működött rendesen.
Valaki más tapasztalt hasonlót? -
llaszlo
veterán
válasz
llaszlo #4745 üzenetére
Amit én hiányolok az az, hogy lehetne egy olyan app ami kezeli rendesen az MSN-t, a skype-ot és a gtalk-ot.
Eddig a nimbuzz jött be chatre a legjobban, bár a ebuddy-nak vannak olyan dolgai amik nagyon tetszenek.
A fringnél az nem tetszik, hogy nem különbözteti meg, hogy melyik account milyen típus (msn, skype stb) A nimbuzz az kijelzi ezeket és akár el is különíti. -
llaszlo
veterán
válasz
Joeker67 #4743 üzenetére
Az aktivitás az nálam is inaktívnak jelzi. De én is tudom hívni az inaktív emberkét. Aztán már aktív. Ez egy ilyen bug. Viszont, hogy ha hívok egy emberkét és inaktív akkor megszakad a hívás.
A ki-be jelentkezést nem figyeltem, mert én wifit használok csak és az meg nem megy ugye állandóan.
A skype beta az csak chatelésre jó voip-re nem. -
llaszlo
veterán
VoIP-t használja valaki? Skype-al szeretném használni, de az a hiba van, hogy a vagy csak a gépen hallom amit mondok vagy sehol sem.
Nimbuzz-zal se a gépen nem hallom, se a telón.
Fringgel a gépen hallom amit a telóba mondok, de ha a gépbe beszélek azt nem hallom a telón.
Valakinek van tapasztalata? Másik VoIP program ami működik? -
llaszlo
veterán
Jogilag nem pontosak a fogalmak.
1. Mi az, hogy jelentéktelen hiba?
2. A 15 nap az naptári nap vagy munkanap? És ez csak a B pontban szerepel.
3. "aránytalan többletköltséget eredményez" vagyis a csere a javítással szemben jóval többe kerül. Erre szoktak hivatkozni, hogy ezért nem cserélik. Ilyenkor kell határozottan ragaszkodni a cseréhez, meg elkérni a vásárlók könyvét. Azt nem szeretik.Az eddigi T-s tapasztalataim jók ilyen téren. Legalábbis ha nem egy viszonteladóhoz viszik a telót. Az összes olyan üzletet be kellene zárni, mert felháborító amit ott művelnek a vásárlókkal.
-
llaszlo
veterán
válasz
nemethzoli #4711 üzenetére
Az, hogy partner üzlet az qrvára senkit nem érdekel. Cserélniük kellene. Főleg, hogy ha ott vetted. Ott vetted?
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #4705 üzenetére
Maga a fényterápia nem hülyeség, de így nagyon nevetséges. De ez is bizonyítja, hogy minden sz@rt el lehet adni.
-
llaszlo
veterán
válasz
alansmithee #4703 üzenetére
Vajon Androidra mikor jönnek az ilyen népbutító baromságok?
-
llaszlo
veterán
Adamho és Indy:
Én cseréltettem volna a telefont. Legalábbis ragaszkodtam volna a cseréhez. Ha nem akarják cserélni akkor vásárlók könyve. És az a minimum, hogy az üzletvezető foglalkozik veled. Még ekkor is elküldhetik javíttatni, de 30 napon belül kötelesek válaszolni az általad tett panaszra. Ha nem elfogadható a válasz akkor lehet menni a fogyasztóvédelemhez. Azt meg nagyon nem szereti egyik cég sem. -
llaszlo
veterán
válasz
magnusheron #4662 üzenetére
Mást telepít?
Nekem települt és működik. Alap telepítéssel installáltam.
Van, hogy nálam is installation unsuccesful van. Akkor ext3 to ext4-et nyomok. -
llaszlo
veterán
Ha az átvételi jegyzőkönyvön semmi sincs arról, hogy karcolt vagy sérült volt a telefon akkor ne vedd át. Ha nem akarják elismerni, hogy ők karcolták meg akkor azonnal írj a vásárlók könyvébe, mert így hivatalos nyoma marad. Aztán lehet erre hivatkozva árleszállítást, vagy cserét kérni.
Minden szervíznél 2 hét az előrelátható javítási idő. Technikailag sem tudják sokkal hamarabb javítani. Mivel először elküldik a szervíznek, ez legalább 1 nap, aztán ott még átveszik és ha sorra kerül a teló 1-2 napon belül, akkor beviszgálják ha nincs külső mechanikai hatásra vagy a nem rendeltetésszerű használatra utaló hiba akkor javítják majd tesztelik, hogy jól működik-e majd azután küldik vissza +1 nap. -
llaszlo
veterán
Ez viszont tök fölösleges app és ráadásul még fizetős is. De a hüjjjeee amcsiknak mindent le lehet adni.
Bármikor írok ilyen jelszavakat fejből is. -
llaszlo
veterán
Nem tudom ki szereti ezt a játékot én igen.
-
llaszlo
veterán
válasz
DarkByte #4624 üzenetére
ÉS mégis, hogy regisztrált volna újra?
Regisztrált
2004-07-21 09:17, azaz 2027 napja ― újonc
Aktivitás
utoljára bejelentkezve
2004-07-21 09:17 utolsó feltűnés
2004-07-21 09:17A másik:
Regisztrált
2007-01-22 17:17, azaz 1111 napja ― tag
Aktivitás
utoljára bejelentkezve
2010-02-07 13:20 utolsó feltűnés
2010-02-07 13:28 -
llaszlo
veterán
válasz
llaszlo #4611 üzenetére
Ma éjszaka "lefagyott" a telóm. Dolphin browserrel neteztem, aztán egyszer csak megmerevedett a kép és semmire sem reagált, a gombokra sem. Egy idő után kikapcsolt a kijelző.
Hívni lehetett kicsöngött, de nem világított a kijelző, meg ssh-n is be tudtam jelentkezni, viszont a prompt nem jelent meg.
Végül az aksi kivétel segített csak.Még szerencse, hogy csak nagyon ritkán van ilyen gondom vagyis ilyen még sosem volt.
Összességében alig van gond a telómmal.
-
llaszlo
veterán
válasz
pitterr #4602 üzenetére
Az első telómnál nekem is voltak ilyen gondok. Aztán kicseréltettem és megszűntek.
Fogalmam sincs, hogy mi volt a gond.
Az, hogy a hívást 2x indította azt én is tapasztaltam. Meg nem hallottam a másikat. Másnap csere lett belőle. A másik telóval nem voltak ilyen gondok.Minden telónál a custom ROM sokkal jobb, mint a gyári. A spica sem egy csúcs kategória, akkor már inkább HTC. Ha azzal is annyi gond lesz, mint a régebbi samsungokkal akkor egy rakás ...
-
llaszlo
veterán
Nekem MCR 1.7-tel nincs ilyen gondom. Akár beszélgetés közben is állíthatom a hangerőt nem zúg meg ilyenek.
Lehet, hogy valami egyéb app okozza ezt. Nem hinném, hogy HW gond. Bár az igaz, hogy az első telefonom nekem is hasonló dolgokat csinált. Azán kicseréltettem azóta jó. -
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #4576 üzenetére
És ezek csak úgy előjöttek? Előzmény?
Mert itt szinte már mindenkinek az 1.7 van a telóján és működik rendesen. Nekem is. -
llaszlo
veterán
JAVASOLNÁM, HOGY NORBESZ HOZZÁSZÓLÁSAIRA NE VÁLASZOLJUNK. HAGYJUK MEG NEKI A GONDOLATAIT.
-
llaszlo
veterán
Van olyan progi amivel a gépen keresztül tudok SMS-t, MMS-t, küldeni a telóval?
Valahol mintha olvastam volna valami ilyesmit. -
llaszlo
veterán
válasz
bounty123 #4528 üzenetére
Kösz.
Kipróbáltam. Sajnos nem lehet lecserélni az alap böngészőt a dolphinra.
Van egy French valami fájl ebben a ROM-ban. Már töröltemA gyáriban gondolom van valami magyar amitől a pl widgetek magyarul írnak ki dolgokat. Meg a nyelv beállításoknál is ki lehet választani ugye az English (HUN)-t. Szóval erre gondoltam.
-
llaszlo
veterán
Azt vettem észre, hogy le van téve a telefonom. És amikor használni akarom egy csomó memóriát lezabálnak olyan appok amiket korábban kilőttem.
Pl Astrid, meg pár widget. Ezek miért indulnak el maguktól? Automatikus frissítés szándékosan ki van kapcsolva mindenhol. -
llaszlo
veterán
válasz
bounty123 #4511 üzenetére
Oks. Az odex fájlokat is törölni kell? Mi az az odex fájl?
Látom, hogy van olyan, hogy FrenchPack.apk. A gyári ROM-ból nem lehet a magyar-t kimásolni és berakni ide? Néhány dolognál lehetne magyar nyelv.
Az miért van, hogy beállítottam alap böngészőnek a dolphint és ha a google search-el keresek akkor a default browsert nyitja meg.
Lehet kipróbálom, hogy ha a dolphin-ra lecserélem a system-ben a browsert akkor mit csinál.
Összeomlik vagy akkor az lesz az alap. Persze átnevezem a fáljt.Töröltem pár appot amit nem használok.
-
llaszlo
veterán
Csak el kell olvasni norbesz HSZ-eit és rájön az ember, hogy miért ne tőle kérjen tanácsot. Már kicsinált pár telefont (kettőt biztos, nagyon rövid idő alatt) és állítólag soha nem az ő hibája.
Már meg van az újabb áldozata.
Nyugodtan megveheted a Pulse-t nincs vele semmi gond. Persze nem árt ha valaki tudja is használni.
-
llaszlo
veterán
válasz
bounty123 #4484 üzenetére
Én is leszedtem vizBattery volt fent. Most kíváncsi leszek, hogy mennyire merül majd. Eddig sem merült túlságosan. 2 napot simán kibírt. És volt benne telefonálás, wifi-s net stb. Azért használni is szoktam a telefont nem csak úgy "fekszik".
Az összes widgetnél kikapcsoltam az automata frissítést. Mert azok is szívták az aksit.Hogyan lehet kiszedni a Road-sync-et meg a fölös appokat? Mert ezt már én is kerestem, de még nem találtam. Igaz nem fektettem bele túl sok energiát.
-
llaszlo
veterán
válasz
DeadMeat #4471 üzenetére
Semmit sem muszáj hitelből venni.
Érdekes emberek vannak az tény. Kíváncsi vagyok, hogy a szifonnal miért kell majd minden héten szervízbe rohangálni.
Nekem sem tetszik, hogy az iPhone OS-ben annyi korlátozás van. Sok olyan funkció van az androidban amit hiányolok a szifonból.
A billentyűknél meg nálam van üres hely. Érdekes.Biztos warez androidom van.
-
llaszlo
veterán
válasz
norbesz74 #4467 üzenetére
Sehogy. Ezt akkor kellett volna amikor átveszed. Vagyis nem kellett volna átvenni. A vásárlók könyve az jó ötlet, csak már késő.
Nem hiszem, hogy különösebben foglalkoznak az aksi kérdéssel. Vodánál sem volt sokáig semmi tartozék mindig máshová küldtek. Most van, de lehet, hogy 2-3 hetet is kell várni egy-egy alkatrészre. -
llaszlo
veterán
Írtam, hogy pár városnál jól működik pl: Bp, Győr stb. máshol meg nem.
De egy másik widget szintén a kecskeméti időjárást meg ugyanazokat amit a BW nem jelzi. Gondolom ugyanarról a szerverről tölti le az adatokat. Tehát a szerver a sz@r és nem a widget.
Mi az a koxx3? Olyan mintha valami drog neve lenne. -
llaszlo
veterán
Kipróbáltam egy másik widgetet ott sem írja ki, hogy milyen az idő.
Akkor tuti a szerverrel van valami gond. -
llaszlo
veterán
Akku:
Tegnap este 57% körül volt a töltöttség ma reggelre 11%.
Gyanús app: weather forecast v2 Ezt tegnap este telepítettem.
Korábban amikor így merült akkor is fent volt ez a widget. Lehet, hogy a 3 óránkénti frissítési próbálkozás merítené le ennyire? Wifi és a 3G ki volt kapcsolva tehát nem tudott frissíteni. -
llaszlo
veterán
A beautiful widget (2.36-os) sajnos kb 2 hete nem írja ki, hogy milyen az időjárás és az ikonokat és animációkat sem használja.
Kipróbáltam több várossal is. Van ahol működik rendesen de Kecskeméten nem. Bp igen, Győr igen, Sopron igen, Debrecen nem, Miskolc nem, Zalaegerszeg nem.
Az előrejelzés az működik de az aktuális időjárásból csak a hőmérséklet.
Valaki aki még használja az megnézné, hogy neki miknél működik rendesen? Mert szerintem csak a szerverről nem tudja rendesen letölteni. -
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #4364 üzenetére
Ennyire nem figyeltem a részletekre.
A lényeg, hogy aksit árulnak "Pulse"-hoz.
-
llaszlo
veterán
válasz
norbesz74 #4360 üzenetére
Érdekes. Tudom használni a google-t?
http://www.mobilephonecrazy.com/modeldetail/Pulse,Batteries.htm
http://www.speedydelivery.co.uk/tmobile-pulse.shtmlVajon másnak miért nincs ennyi gondja a telefonjával? Biztos warez Pulse-t használunk és warez androidot.
-
llaszlo
veterán
válasz
Akron99 #4278 üzenetére
Van egy app ami a google-s teendőket kezeli widgetet is ki lehet tenni a home-ra. Talán gtask a neve, de már nem emlékszem.
Amit felviszel a gmail-en teendőt azt szinkronizálja illetve a telóról a gmailre.
Vagy a pure calendar widget (fizetős) az be tudja tenni az astrid teendőlistáját a naptárba. -
llaszlo
veterán
válasz
magnusheron #4247 üzenetére
Én nem forgattam ki, te voltál félre érthető.
Ha azt írtad volna, hogy "a fórum a véleménynyilvánításról IS szól" akkor egyértelmű lett volna.
Én már jópár éve fórumozok és eddig túlnyomórészt segítségkérésre és információ szerzésre használtam. Először a linuxforumra regisztráltam, aztán a hup-ra majd a beszeljukmac-re és most ide, ezeket most is használom. És mindenhol a legtöbb HSZ a kérdésekről és a válaszokról szól, csak kisebb mértékben a véleménynyilvánításról. -
llaszlo
veterán
válasz
magnusheron #4243 üzenetére
Azt mégis honnan veszed, hogy egy fórum CSAK a véleménynyilvánításról szól?
-
llaszlo
veterán
válasz
magnusheron #4239 üzenetére
Azért mert te nem látod értelmét attól másnak még lehet hasznos.
Nem baj okoskodjál meg kötözködjél csak tovább. Abban nagyon jó vagy. Eddig nem sok segítőkész hozzászólásod volt úgysem, csak jöttél az okoskodó marketingdumáddal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest