- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #9591 üzenetére
Ahhoz talán az SDK kell. Nem tudom még én sem használtam az adb-t.
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #9588 üzenetére
Akkor passz. Én mentem sorba a wipe-okkal. És először nem csinálta. Utána amikor már meg volt a többi akkor újra megpróbáltam és sikeres volt. Ha jól emlékszem akkor így csináltam.
-
llaszlo
veterán
válasz
Mattheo #9583 üzenetére
És a netet is kisiparostól kapod?
Én nem értek egyet ezzel a anitmulti őrülettel.
Igaz én sem sokat járok ilyen helyekre, de különösebben nem érdekel. Sőt azt mondom, hogy nekik van igazuk. Miért? Mert a magyar milyen? Majd én megcsinálom EGYEDÜL. Egyedül sokkal nehezebb, ha meg összefogunk valakivel és terjeszkedünk, értékesítő helyeket, hálózatokat építünk és akkor multi leszünk előbb utóbb.
És akárhogy is minél könnyebben minél kevesebb rendes (nem illegális) munkával keressek minél több pénzt. Én nem akarok egész nap gürizni még akkor sem, hogy ha sok pénzt keresek. Annyi pénzt biztos, hogy meg lehet keresni egyszerűbben és könnyebben is. Akik befektetők vagy cégtulajdonosok azoknak valami multijuk van és terjeszkednek. Azt én is megnézem, hogy melyik mit nyújt és mennyiért és eszerint döntök.
Pl nem szívesen mennék a vodához, mert az egy vicc, igaz a legolcsóbb, de a szolgáltatása az ügyfelekkel való bánásmód az eléggé minősíthetetlen.
Igaz lehet, hogy újra vodás leszek, de csak azért, mert olyan ajánlatot mutattak egy flottához, hogy arra szerintem nem fogok nemet mondani. A pontos részleteket még nem tudom, de amikor utóljára hallottam a tárgyalásokról akkor 9Ft/perc-nél jártak a percdíjak terén. A hétvégén megtudom a pontos részleteket is.
Amúgy meg szakboltba kell menni. Ott vannak szakképzett eladók és ott is vannak multik. -
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #9570 üzenetére
Egyszer nekem is írt ilyet. De másodszor megcsinálta, vagy reboot után.
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #9499 üzenetére
Tudom, dávidka.
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #9495 üzenetére
Téged senki sem kérdezett, inkább maradjál csendben.
Lehet ékezetes karaktereket írni SMS-ben? Lehet,, akkor meg? Szerintem meg te vagy a beteg. Mivel te saját magadat cáfoltad meg. Elször azt írod, hogy nem lehet ékezetes karaktereket írni, utána meg azt, hogy igen. Én legalább leírtam, hogy mi az a pár betű amit nem "eszik meg".
De, hogy örüljél és persze már megint nekem van igazam:
Kis betűk:
é mindkét irányba dőlő rendben van.
á csak a balra dőlő
i csak a balra dőlő
ó csak a balra dőlő
ú csak a balra dőlő
ű, ő az alap Android billentyűn nincs.A nagy betűket nem tudja rendesen kezelni.
Okoska inkább leírnád normálisan, mint hogy okoskodsz, meg beszólsz.
-
llaszlo
veterán
Akkor meg minek írtad le, hogy nem lehet ékezetes karaktereket írni?
Nem minden balra dőlő és ékezetes betűt lehet írni. A nagy betűket tuti nem lehet beírni. A kicsitkből nekem egyedül az ő és ű betűm nem megy. Igaz még gyári android billt használok. Majd ha tettem fel másikat akkor megnézem újra. -
llaszlo
veterán
Nálam most, hogy fent van kb 140 app így a dalvick foglal 47megát az SD-n.Viszont az össz helyfoglalás az elég kevés. Nem is értem, hogy miért csak ennyi helyet foglal el.
@fotósarc Szerinted, hogy ha mindenki másnál gyorsabb a 2.1, és jobb a hang, akkor a hiba kinél van? Ez mindenképp elgondolkodtató.
-
llaszlo
veterán
válasz
Mattheo #9388 üzenetére
Igaz ennyire nem vágom még a rendszer felépítését, de nyilván oda kerülnek az appok beállításai és egyéb ilyen cuccok. Ha kevés a hely akkor az előbb utóbb betelik.
De mondom nekem C4-es kártyával nincs különbség. Használtam a gyári ROM-ot is és nem vettem észre, hogy lassabb lenne. Lehet, hogy van valami lassulás de az nem jelentős. -
llaszlo
veterán
válasz
Mattheo #9379 üzenetére
Nálam az r15 without .... A2SD+ van fent. Felraktam már minden appot amit korábban is. Kb 130-140 van fent még nem néztem. És egyáltalán nem mondanám, hogy lassú lenne a dalvick miatt. Én nem is vettem észre a különbséget. Az tény, hogy ha kevés a szabad memória akkor belassul.
De nem zabálja a memóriát. Most is 30-35mega szabad van és már kint vannak a widgetjeim is.Egy hibát találtam eddig az a BT hibája, de ezt mások is írták. Akkor volt egy rebootom. Amúgy hibátlan. Kiírja mindig, hogy ki hív és nem kell várni a nevekre.
-
llaszlo
veterán
Meg volt az első rebootom. BT-al küldtem volna át a google earth-t a telóra. Mivel 5 és fél megát elég sokáig tart átnyomni BT-n így leraktam a telót, és mire ránéztem újraindult.
Ezt a BT-t javítani kellene, mert ennek a ROMnak ez lesz a gyenge ponjta. -
llaszlo
veterán
válasz
bounty123 #9360 üzenetére
Ezt a különbséges dolgot nem értem. De ha a HOME beállításra gondolsz akkor igen érezni a különbséget. Bár talán ezt újraindítás nélkül is tapasztaltam. Lehet, hogy ha ezt a nem gyári home-al megcsináltam volna 1.7 alatt akkor az is jobb lett volna. De csak az alap home-nál használtam, akkor tényleg gyorsabb volt.
A google earthet letöltöttem innét de nem indul el.
Kell hozzá valami beállítás? -
llaszlo
veterán
Szerintem aki logikusan csinálja a dolgokat az nem tud téglát csinálni belőle. A gond az, hogy sokan NULLA szaktudással, utána olvasás és ész nélkül telepítenek mindent.
Gyári 1.5 Gyári 2.1 MCR 2.1 így nem lehet elb@szni.
Ext repair már nem kell.
Legalábbis én már újraindítottam többször is, de eddig soha nem kellett.
Tudtam, hogy van egy echo-s megoldás is de végül megoldottam máshogy. -
llaszlo
veterán
válasz
#11527168 #9339 üzenetére
Olyan ROM még nincs. Vagy nem működik rendesen amit írtál. A modacon is többen írják, hogy nem megy az A2SD. Max főzni tudsz. Valaki írta itt, hogy többen fizettek egy accountért, hogy főzni tudjanak.
Telepíts még pár cuccot és szerintem fog az a szabad hely fogyni. Ha meg nem akkor szerencséd van és működik az A2SD.
Viszont a hiba nálad van, mert nekem rendesen megy az A2SD+.Kivéve ezt.
Kukacka: Én sem tudom ezeket telepíteni. Másnak mennek ezek az appok? -
llaszlo
veterán
válasz
pockalap #9329 üzenetére
A hiba nálad van. Igaz, hogy most még nincs kint annyi ikon, meg widget, mint szokott, de nekem egyáltalán nem lassul be. Sokkal gyorsabb, mint a gyári fos. És nyilván azért kap annyi csillagot az értékelésnél mert vacak.
Többeknek eltört vagy repedt már a kijelző. Ők már csak tudják, hogy üveg. Meg volt valami kép is.
-
llaszlo
veterán
Én egy hibát találtam az MCR-ben. Ha appbrain-nel vissza akarom pakolni az appokat és rányomok a Perform Installs-ra akkor lefagy a telefon. Csak az aksi ki-be segít. Bár ez lehet, hogy az appbrain hibája, de korábban ilyet nem tapasztaltam 1.5-nél.
-
llaszlo
veterán
válasz
magnusheron #9250 üzenetére
Nekem főzés nélkül ugyanannyi.
Viszont ha van A2SD-d akkor meg mindegy mekkora a szabad hely.
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #9241 üzenetére
Ugye gyökér, aki nem olvassa el a cikket? Meg maga is kötekedéssel kezd?!! Ahelyett, hogy nem mindenhol a bunkóságot keresné? Hanem azt tenné amit értelmesen leírtak.
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #9239 üzenetére
De az hozzá tartozik. El kéne talán olvasni a cikket is. Meg látszik a képen is, hogy az időjáráshoz változik a háttér.
-
llaszlo
veterán
Az MCR r15-ből az elsőben nincs A2SD vagy nem működik. A másodikban (A2SD+) az megy rendesen.
-
llaszlo
veterán
Valamiért nem megy az A2SD. Pedig tegnap már működött.
-
llaszlo
veterán
válasz
#30662400 #9145 üzenetére
Nyilván semmit sem tettél ki a HOME-ra. Úgy nekem is van 50 mega launcherproval. De ha kiteszel ikonokat, meg widgeteket akkor felejtős az 50mega. Viszont sokkal jobb a helyzet, mint az 1.5-nél.
sagesz: Termináltóban, a letöltött zip-ben vagy főzöl egy ROM-ot. De a Roadsyncet nem találom. Nem tudom mi a neve az indítófájlnak.
-
llaszlo
veterán
válasz
bounty123 #9129 üzenetére
Értem. Már csak az a kérdés, hogy mivel írom be. Mert vi az megy, de nem tudok belőle kilépni úgy hogy mentse is. Hiányzik az ssh.
Remélem csinálnak a Pandaból egy újabb verziót, mert nekem hiányzik az oldalsó két dashboard. Viszont a launcherpro az tényleg állat. Még kicsit fejleszthetnének rajta és tuti lenne.
sippet: Ezért írtam én is, hogy úgy logikus feltenni, hogy először a kisebbeket kérdezi.
-
llaszlo
veterán
válasz
benyboy #9123 üzenetére
Korábban az amonra így formázta a kártyát:
Kérdés: swap 0
kérdés: ext 512
maradék fatEredmény:
FAT + EXTCsodálkoztam is rajta, hogy fordíott sorrendben kérdezi, mint ami lesz az eredmény. Igaz logikailag így logikus a kérdések feltevése.
Nem tudom ebben mi változott volna. Érdekes. Win alatt le kell tölteni valami partícionáló programot. -
llaszlo
veterán
válasz
bounty123 #9120 üzenetére
De ez nyilván csak az alap HOME-mal működik, hogy ha valaki mást használ (Panda, zeam stb) akkor nála semmi hatás nincs.
Nálam reggelre nagyon sokat merült az aksi. Igaz nem tudom, hogy éjszaka mennyin volt, de reggelre iszonyat sokat merült. Azt írta ki, hogy az utolsó töltés óta eltelt 10ó 21p.
Igaz nagyon sokat nyomkodtam azóta.Viszont éjszaka amikor elraktam úgy kb 25-30%-on lehetett. Régen mintha még jobban bírta volna.
A contactokat másnak sem kezelik a programok? Vagyis van ami igen. Amiket nagyon szerettem azok sajnos nem. Pl a speed dialer. De az acontacts, az ephonebook sem látja a contactokat. Ez mitől van?
-
llaszlo
veterán
Végre.
Megnéztem a zip-et amit ingyen lehet letölteni. Abban gyakorlatilag, hogy ha törli valaki a fölös appokat amikre nincs szüksége akkor olyan, mintha egyedileg főzné.
Ezt a törlést később is meg lehet csinálni ha már telepítve vannak a programok, a terminálban.
bounty írt erről korábban. 1.5-nél töröltem is pár appot amik nem kellettek.Pl: az állandóan fagyó servo search progit, és persze a roadsync-et is.
-
llaszlo
veterán
válasz
zsoltikj1976 #8998 üzenetére
Már előtted is kérdezték. Ha lesz majd valami akkor majd szólnak. Addig nyugi.
Én is várom.
-
llaszlo
veterán
válasz
bounty123 #8848 üzenetére
Én gmailből lementettem annó cvs-be vagy valami ilyen formátumba és úgy ment fel a telóra. De van erre valami app szerintem. Bár igaz nekem nem nagyon fontosak a csoportok, bár az ePhonebookban vannak csoportok, de soha nem néztem, hogy hogyan kezeli.
De mi a gond a gmail sync-kel? -
llaszlo
veterán
Ezért kellett ennyit izgulni, meg parázni, meg szidni mindenkit?
Most már mindenki megnyugodhat van 2.1 Pulse-ra. Remélem minél hamarabb lesz MCR is. -
llaszlo
veterán
válasz
sagesz93 #8709 üzenetére
Azért nem ártana ellenőriztetni, hogy mik vannak bekapcsolva. Mert a voda kb fél 3/4-ed éve csinált olyat, hogy valami netes vackot ingyen bekapcsolt, de ha nem kapcsoltattad ki akkor amikor lejárt az ingyenes időszak akkor fizethettél érte.
Tudd, hogy bármelyik szolgáltatás kikapcsolását kérheted. Ezt azért írom, mert átb@sszák sokszor az ügyfelet és azt mondják neki, hogy ezt nem tudjuk kikapcsolni önnek.
Az am nálad látszik, szerintem a SIMről van. -
llaszlo
veterán
válasz
cotreaux #8705 üzenetére
Akkor azt is tudhatnád, hogy az idióta ügyfél nem azzal kiabál akinek bármi köze is lehetne az ő problémájához. Egyszerűen csak idióta és nem fogja fel, hogy ha ordibál attól még nem lesz neki jobb. De ezt láthatjuk az utakon is a sok idióta dudál meg qva anyázik stb. Tisztelet a kivételnek. A normálisabb az úgy telefonál vagy megy oda az ügyintézőhöz, hogy segítséget kér és elmondja a problémáját.
cx29: Szerintem inkább idegileg instabilak és minden kis vackon felhúzzák magukat.
-
llaszlo
veterán
válasz
cotreaux #8699 üzenetére
Ahogy már írtam. Szerinted is csak mi létezünk és mással nem kell foglalkozniuk? Lehet, hogy vannak sokkal fontosabb dolgaik is, mint hogy ezt most javítsák. Nyilván elrontották, de nem értem, hogy ez miatt miért is kell hőbörögni. Jelezve lett a hiba és majd javítani fogják. Hidd el van ahol még lassabb az ügyintézés, mint 24 óra. Mert itt kb akkorra javítva lesz. Az még egy óra.
A mondat végén az "?" "!" és "." közvetlen az utolsó szó után kell, hogy álljon. Egy időben én is eltoltam eggyel.
-
llaszlo
veterán
válasz
sagesz93 #8695 üzenetére
Szedd le nyugodtan. Én anélkül használom már fél éve. Üvegből van nem karcolódik.
A vodás nettel nem kizárt, hogy szívni fogsz. Ha nem vodás a telefonod és vodás szolgáltatást veszel igénybe akkor a legtöbbször szívás van vele és nem működik (tapasztalat). De ne legyen igazam.
-
llaszlo
veterán
Azért kapja a fizetését, hogy fogadja a hívásokat. De az ügyfelek nagy része nem tud kultúráltan kommunikálni. És a legtöbbjük idegbeteg állat, csak azt nem tudom, hogy ez neki miért jó.
És lehet, hogy vannak sokkal fontosabb dolgaik is, mint pár ügyfélnek a panaszával foglalkozni. Vagy ti azt hiszitek, hogy csak ti vagytok a világon és csak rátok fordítják minden energiájukat? Majd ha lesz rá idejük akkor javítják. Örülj, hogy nem a voda a szolgáltató, mert akkor sokkal rosszabb lenne a helyzet.
-
llaszlo
veterán
És mégis mire jó dünöngeni?
Az neked jó? NEM
Neked rossz? IGEN
Másnak rossz? NEM
Tehát csak neked rossz? IGEN
Ettől még hibáztak ez tény. De attól, hogy dühöngtök nem lesz jobb.
Azokat akik ilyen idegbetegek beültetném egy napra az ügyfélszolgálatra és megtudnák, hogy milyen idióta dolgok miatt telefonálnak az idióta ügyfelek. -
-
llaszlo
veterán
A T-nél ott gyorsan megcsinálják. Igaz más telóval csinálták, de gyorsak voltak kb 30 perc.
Attól még, hogy nem értetek egyet velem még mindig szánalmasnak tartom, hogy mindenki csak fikázni tudja a T-t. Meg úgy az összes szolgáltatót, meg szinte már mindent divat lett fikázni.
-
llaszlo
veterán
válasz
bucsupeti #8554 üzenetére
Azt nem értem, hogy nekik mégis miért is kellene vállalni a felelősséget? Ha beviszed a T-be, hogy tegyék fel és elb@sszák akkor az az ő felelősségük. De az, hogy TE töltöd le és TE telepíted az a TE felelősséged. Még akkor is, hogy ha ők rosszat tettek fel, bár az félre vezető.
De erre rá fogok még kérdezni, hogy ilyenkor kinek a felelőssége.Szerk: Szóval vissza lehet tenni a régit. Akkor meg nincs nagy gond.
-
llaszlo
veterán
Nem baj vannak akik szeretnek.
Elég sokan.
Abban van valami, hogy ez nem beleugrás, de az ahogy erre reagálnak egyesek az akkor is szánalmas.
Azért beleugrás, mert már nem egy SW, egyéb frissítésnél kivártam legalább egy hetet és általában be is jött. Volt amikor nem vártam feltettem és csak szívtam vele. Hiába volt hivatalos frissítés. -
llaszlo
veterán
Viszont azért csak te vagy a felelős, hogy hogyan reagálsz erre. "meglincselném" hülye sz@r T meg ilyenek.
Én már rég nem idegeskedem, hogy ha valami rossz történik velem, mert attól veszi el az időt, hogy a megoldást keressem. A legtöbb ember csak káromkodni, dudálni meg idegeskedni tud. Csak meg kell nézni, hogy hogyan vezetnek a legtöbben. -
llaszlo
veterán
Igen vannak cégek ahol ez így működik. De szerencsére nem mindenhol. Főleg a normálisabbaknál nem. Amiből nincs túl sok. De én pont az ilyenek miatt szoktam várni.
Igaz ez elég buta hiba, de ilyen szánalmas dolgokat írni, hogy meglincselném meg hasonlók szerintem nem túl komoly emberi jellemre vall. -
llaszlo
veterán
Szerintem szánalmasak vagytok. Mint valami drogosok akik nem kapták meg a napi adagot. Sz@r, szemét, kocsog mindenki. Mintha ti makulátlanok lennétek és soha nem hibáznátok semmiben sem.
Ezért nem kell beleugrani mindenbe ész nélkül. Gratula hozzá. -
llaszlo
veterán
Na a helyzet nálam (10.4) az, hogy megjelenik az eszközöknél (/dev) mindkét partíció, de csak a FAT-et csatolja fel. Nyilván parancssorból fel tudnám csatolni az EXT-et is. Amikor csatlakoztatom akkor fel ugrik két ablak, de ott kiválasztom, hogy ne csináljon vele semmit. Aztán az asztalra tesz egy 7.5GB zenelejátszó (valami hasonló) ikont. Ha rákattintok akkor megnyitja a fájlkezelővel. De ott csak ez a FAT partíció látszik más nem.
Tehát még mindig nem tudjuk, hogy mi okozza a különbséget. De megnyugtató, hogy nálam nem csatol fel semmit sem fölöslegesen.
-
llaszlo
veterán
Én csak arra tudok gondolni, hogy másképp van beállítva a teló. Mert nálam sehogy sem jelenik meg csak a FAT. Te mivel partícionáltad? Teló vagy linux?
Én rádugom USB-re majd lehúzom a notibart és ott Mount. De korábban más beállítással sem emlékszem erre. De lehet, hogy volt, viszont fagyásra nem emlékszem. -
llaszlo
veterán
válasz
Pocok256 #8351 üzenetére
Nem a teló nem bírja. Nekem kártyaolvasóval is ilyen hibáim voltak.
janez
Én hiába mondom, hogy ez nem egy sima telefon, mert szerintem közelebb áll egy linuxos pc-hez, és nem árt hozzá némi szakértelem. Amikor ezt leírtam akkor le lettem hülyézve, hogy nem kell ehhez semmi szaktudás. -
llaszlo
veterán
válasz
DarkByte #8345 üzenetére
Nem lehet más a partíciók sorrendje, mert akkor nem működik az MCR. Ezt valahol már leírták, FAT, EXT, SWAP. Csak ebben a sorrendben működik. Bár lehet, hogy a SWAP nem ott van, de az FAT, EXT sorrend az tuti. És csináltam már géppel is és amonra-val is a partícionálást. Arra nem emlékszem, hogy most legutóbb mivel csináltam, de nekem az Amonra rémlik pont azért, hogy tutira működjön.
A Nokia kártyámat rengetegszer partícionáltam (olvasóban, telefonban) meg formáztam, de ilyennel soha nem találkoztam. -
llaszlo
veterán
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #8340 üzenetére
A tényeknek nehéz ellent mondani.
-
llaszlo
veterán
válasz
sagesz93 #8323 üzenetére
Szerintem tuti, hogy a kártyával van valami gond. Én azért azt javaslom, hogy ha van kártya olvasód akkor külön partícionáld és formázd meg, valami partícionáló programmal, vagy esetleg egy linux liveCD-n található particionáló progival. A telót is használhatod olvasóként, de csak úgy, hogy felteszed a gyári ROM-ot, aztán pedig csatolod a PC-re a kártyát. És akkor már tudod partícionálni és formázni is.
-
llaszlo
veterán
válasz
DarkByte #8308 üzenetére
Az elég érdekes lenne, hogy ha egy használatban lévő partíciót magától unmountolna (esetleg rootként tudod leválasztani), főleg egy rendszer partíciót. Nekem sem winfossal, sem linuxszal és sem OSX-el nem csinál ilyet. Csak a FAT-et választja le.
Tehát a hiba nálatok van.
Mióta használsz amúgy linuxot? -
llaszlo
veterán
válasz
Midland62 #8303 üzenetére
Az van, hogy az ilyen bunkó, paraszt stílussal inkább menjél kapálni.
Ha meg sz@r a teló akkor vidd vissza a T-hez és ott reklamálj.sagesz93
Az FC az valami hibás telepítés miatt van. Vagy nem jól formáztad meg a kártyát vagy ilyesmi. Vagy egy sz@r kártyád van. Milyen kártya van benne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Androidos fejegységek
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Képregény topik
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest