- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
válasz
Eclips21 #11119 üzenetére
De miért akarod azt módosítani? A fehér háttérhez eleve fekete óra van. Írd le részletesen, hogy mit szeretnél és, hogy mit csináltál.
FONTOS INFÓ!!
apk módosítása:
1. Nevezd át az .apk-t .zip-re, tömörítsd ki
2. Majd töröld a META-INF mappában található fájlokat. MINDET
3. Módosítsd amit akarsz az appban, pl ikonok, Én töröltem a classes.dex-et próbaképp.
4. Az összes fájlt zip-eld be, másold az Auto-sign mappába.
5. Parancssorban futtast ezt a parancsot az Auto-sign mappában:
java -jar signapk.jar testkey.x509.pem testkey.pk8 ZIP_NEVE.zip APP_NEVE_signed.aplEzután már telepíthető a módosított fájl.
Gloob: Ebben nincs voice source. De touchpal sem. A touchpal-t nem lehet marketről feltenni? Viszont a magyar Touchpal szótár fájl az talán benne van. Én nem szeretem azt a billt így nem is használom.
-
llaszlo
veterán
Új green framework vanilla ROM-hoz.
-
llaszlo
veterán
válasz
impalaman #11110 üzenetére
Akkor gyakorlatilag szinte semmi különbség nincs az RMB és az FLB között. Hacsak annyi nem, hogy az RMB-be be lehet rakni az odex-es és az odex nélküli appokat is, az FLB-be viszont csak olyanokat amikhez van odex.
Akkor már tuti, hogy maradok az RMB-nél. Max annyi, hogy ott még futtatni kell az a2sd cache-t és kész.build.prop-ból úgyis egyénit használok. De abban sem találtam nagy különbséget.
Meg nekem jobban tetszik az RMB zöld színe. Az FLB-ben több sárga színt találtam még. -
llaszlo
veterán
válasz
impalaman #11108 üzenetére
Oks. De akkor csak azoknál az appoknál működik amik gyáriak vagy eleve bele integrálod a ROM-ba. Tehát amiket utólag teszel fel azoknál nincs hatása az odexnek. Erre lenne Paul odex scriptje ami nálam bootloopot csinált.
Legalábbis amit feltettem Better Terminalt annak nincs odex fálja.Vagy nem így van?
-
llaszlo
veterán
válasz
impalaman #11102 üzenetére
Közben én is feltettem gyorsan egy FLB-t én is. Tényleg nincs benne +.
De aki nem ért az adb-hez meg ilyenekhez, összekötni géppel meg hasonlók annak ez nem jó megoldás. Szerintem egyszerűbb ha a telón csinálja az ember egy scripttel vagy ssh-n keresztül ami sajnos most nem megy.FONTOS INFÓ! Ezentúl igyekszem a közérdekű infőkat kiemelni.
Kipróbáltam az Amonrában található dalvik to SD-t. Az csak annyit csinál, hogy átmásolja az SD-re a dalvik-ot, de a rendszerben is ott marad. Szóval nem használható a2sd+-ra.Az adb cache az tuti, hogy beállítja a rendszert is, hogy a dalvik-ot az SD-re tegye? Vagy csak másolja?
Akkor még a szignózás előtt kell apk-ra változtatni a kiterjesztést én utána csináltam.
Most néztem a dalvik-cahce tartalmát az FLB-ben. Ott is .dex fájlok vannak, szóval az sem odex-el dolgozik, max a gyári appoknál. Akkor nálam marad alapnak az RMB.
FONTOS INFÓ!
Terminalba: a2sd cache. Átrakja a dalvik-ot az SD-re és beállítja a rendszert is, hogy onnan használja a dalvik-ot.
Ennél egyszerűbbet már tényleg nem tudok. -
llaszlo
veterán
válasz
impalaman #11098 üzenetére
Én úgy tudtam, hogy az FLB-ben már a2sd+ van. Ha nem akkor nincs nagy különbség az RMB és az FLB között. Tuti, hogy csak a2sd van az FLB-ben? Mert más fórumokon, mintha azt írták volna, hogy az +-os én is ezért akartam azt használni.
Én integráltam a movetosd scriptet az enyémbe. Azzal átteszi a dalvik-ot meg még a többi cuccot is az SD-re. install után kell futtatni terminálból. Egyébként ugyanaz, mint ami a blogomon is van. Csak ott a parancsokat írtam le. -
llaszlo
veterán
Ha egy appot kicsomagolok majd változtatok rajta és zip majd szignó. Utána telepíthető?
-
llaszlo
veterán
válasz
Gergő_ #11086 üzenetére
Gari ugrik.
m0rd0k: Megy azon a GPS, csak be kell kapcsolni az első kapcsolót is.A Modacos odex fájlt ne próbáljátok ki, nálam bootloop lett a vége. Amúgy csak az RMB-nél lehet valami jogosultsága.
Van valami konkrétan tapasztalható gyorsulás az odex-nek köszönhetően a sima dex-el szemben?
Mert én inkább maradnék az RMB-nél. Annak jobban tetszenek az ikonjai.Vagy bele tenném az RMB appokat az FLB-be De akkor megint nem tudom, hogy gond lesz-e azzal, hogy van egy dex fájl az RMB-s appokban, ami az FLB-sekben nincs benne. Szóval nem egyszerű eset.
Gondolom, hogy a gyári ROM-ból szedte a csávó az odex fájlokat.
-
llaszlo
veterán
válasz
impalaman #11075 üzenetére
Csináltam már teljes wipe-ot tegnap este is. De most nincs kedvem mindent újra beállítani, így vissza tettem a backupot. Nemsokára eljön a teljes wipe és új ROM telepítés ideje is. Este lehet, hogy megnézem majd ezt a ROM-ot is.
bounty: Megnéztem a videót. Az a ROM amit tegnap csináltam az is ilyen gyors, sőt szerintem mindegyik ilyen még az elején. Az enyém az már lassúbb, de még így is elég gyors. Bár amit én műveltem vele, nekem az is csoda, hogy működik.
bucsupeti: Nyugi azért, mert egy kósza lélek ide tévedt és a nemtetszését nyilvánította valami olyannal kapcsolatban ami mindenki mást érdekel csak őt nem, azért még nem lesz új téma.
Max majd a ROM-oknak kellene külön új blogot csinálni, hogy mit változtattunk benne, mik vannak benne stb. -
llaszlo
veterán
válasz
impalaman #11061 üzenetére
Mert ez nem FLB, hanem RMB. Egyelőre.
Megnéztem és abban a better termben amit én tettem a ROM-ba abban is van .dex fájl.Szóval valami más az oka, hogy nem megy. De majd rájövök, hogy mi a gond, ha meg nem akkor nem lesz benne.
A lite ROM-nál írta a csávó, hogy vannak appok amik nem mennek, hogy ha benne vannak a ROM-ban.
Gondolom ezzel is valami ilyen gond van.
-
-
llaszlo
veterán
válasz
impalaman #11052 üzenetére
Ugye?
Én mondtam, hogy nagyon f@sza.
Van még egy másik is ami nagyon tetszett. Az amelyiknek zöld kör az akku kijelzője. De most így fejből nem tudom melyik az.
bootloadert nem tettél még bele? Csináltattam egy MoDaCo custom ROM-ost. Vagyis előtte is volt már, csak kombinálva egy másikkal. keress rá a "bootanimarion"-re modacon.
Most valamit nagyon eltaláltam.
Yeee, yeee yeee yeyeye
Sikerült bele tennem a Framework-öt és wipe-olni is lehet és megy.Minden zsír.
A better terminal az sajnos nem megy. De valahogy majdcsak megoldom azt is.Nézd már meg légyszi, hogy ha az FLB-ben bele teszed a /data/app mappába a better terminalt akkor működik-e.
-
llaszlo
veterán
válasz
impalaman #11037 üzenetére
Javaslom a full green framework-öt az espressoV2-re épül, de sokkal kiforrottabb. Én kértem a módosításokat a sráctól.
Innét letöltheted.
Az én legutóbbi ROM-om egyelőre bootloopol.Lehet benne hagytam valami amit nem kellett volna. Majd kezdem előlről. Pedig már benne van a movetosd is.
Én swype-ot használok. Igaz tanítani kell, de nem olyan bonyolult. Kell egy fájl ami tele van magyar szavakkal azokat mind egyszerre meg lehet tanittatni vele. Csak még az Ő, Ű beűt nem komálja. De majd idővel. -
llaszlo
veterán
Rájöttem, hogy hogyan lehet scriptet futtatni terminálból.
Be kell másolni a /system/xbin mappába és ez legyen a kezdő sor:
#!/system/bin/shÍgy működik.
Remek. Mindjárt át is írom a blogomon a move dalvik-ot.
-
llaszlo
veterán
válasz
ATM_automata #11029 üzenetére
Én nem a gyári email klienst használom (email for pw). Valaki panaszkodott is, hogy az nem jó. Van egy jópár nézz szét a marketen.
-
llaszlo
veterán
válasz
ATM_automata #11026 üzenetére
Milyen fájlkezelő van fent?
-
llaszlo
veterán
válasz
bounty123 #11024 üzenetére
Ott van a listában. De ezekről még nem tudok semmit sem. Jó lenne, hogy ha a srác tovább fejlesztené még egy kicsit az RMB-t. Legalább ezt megcsinálhatná, hogy működjön rendesen. Mondjuk én most is teljesen elégedett vagyok ezzel a ROM-mal.
Vagy ha én le tudnám cserélni az is jó lenne. -
llaszlo
veterán
Kész a V1.3-as verzióm.
Itt külön választottam a Framework-öt a ROM-tól. Először ki kell tömöríteni a zip-et és utána az SD-ről először fel kell tenni a ROM-ot és utána a Framework-öt. Telepítés előtt lehet wipe-olni.
A következő project a movetosd beintegrálása a ROM-ba. Megnéztem az A2SD-t és elég komplikáltan csinálja. Ami viszont érdekes, hogy az RMB-ben és az FLB-ben is ugyanaz az a2sd fájlt található. -
llaszlo
veterán
válasz
szente #11021 üzenetére
Szerintem a flasheléses megoldás egyszerűbb. Ahhoz, hogy működjön ígyis úgyis újra kell indítani a telót.
Már dolgozom egy blogbejegyzésen ezügyben.Nézted az óra fontot? Hogyan lehetne egyedi óra fontot csinálni? Mert nem találtam ilyet a neten csak azt az egyet amit linkeltem.
-
llaszlo
veterán
És a setupwizard nem reklamált? Amúgy nem értem, hogy miért is reklamálna amikor ott a gmail-nek adod meg az adatokat. Ha utána elindítja valaki az email appot akkor az üres.
Ezt a setupwizard-ot nem lehet valahogy átugrani? Van a build.prop fájlban egy ro.setupwizard.mode=DISABLED sor, de akkor is elindul első indításnál. Pedig semmi szükség nincs rá.
-
-
llaszlo
veterán
válasz
ATM_automata #11009 üzenetére
Mi is volt az eredeti kérdés? Mert én mintha nem látnám a választ a kérdésre.
Vissza kellene írni, hogy tanulmányozzák a modaco-t. -
llaszlo
veterán
válasz
impalaman #11001 üzenetére
Én tudom, hogy szimlinkkel meg lehet adni. És tuti, hogy az Amonra is ezt használja? Én még nem próbáltam, de nagyon nem is akarom.
Azért kételkedem ebben, mert nagyon gyorsan (kb 1-1.5 mp) megcsinálja a wipe-ot abban az esetben ha az SD-n van a dalvik. Ha tényleg törölné a cuccokat az SD-ről akkor szerintem jóval tovább tartana. -
llaszlo
veterán
Itt az ll_ROM_V1.2-es.
Vissza raktam az email.apk-t. Egyedi bootscreent kapott, plusz a modaco-n található tweakeket is beállítottam. És még több appot töröltem. A dalvik-cahce-t azt lehet wipe-olni, mert az még bekavarhat.
Ezt a ROM-ot a saját ízlésemnek megfelelően alakítom. Ha valakinek nem tetszik akkor sorry. Ő is csinálhat sajátot.Majd ha eljutok oda, hogy tudok önállóan teljes saját ROM-ot csinálni akkor a közösségnek is fogok készíteni.
Jelenleg van 3 ilyen változat is: RMB, FLB, MCR.Köszönöm ha kipróbálod és megírod a tapasztalatokat.
janez: Telepítés előtt vagy telepítés után törlöd az email-t?
-
llaszlo
veterán
válasz
petertel #10985 üzenetére
Nézd meg coolboy blogját. Úgy kell telepíteni.
janez: Nem hinném, hogy sok olyan ember van aki saját kernelre építené fel a rendszert. Még linuxnál sem. Sokan azt mondják, hogy már nincs értelme kernelt forgatni, mert a gyári kernelek általában jobbak.
szente: Köszi. Elég sok infó ment be tegnap a fejembe, nem tudok mindent megjegyezni.
Az agy amúgyis csak max 7 dolgot tud egyszerre megjegyezni.
-
llaszlo
veterán
válasz
llaszlo #10980 üzenetére
Itt írja a csávó, hogy vannak olyan appok amik nem működnek a ROMba integrálva. Pl Opera mini valaki erre panaszkodott.
szerk: Ez egy nagyon jó leírás. Benne van az is, hogy hogyan kell lecserélni a BOOT screent.
Ő is írja, hogy nem mindegyik Framework megy alapból azokat utólag kell telepíteni.Amit én csináltam az is csak wipe nélkül megy.
-
llaszlo
veterán
Valaki tudja, hogy a Titoktartás menünél mi is pontosan az A biztonsági mentés menüpont? Az mit csinál?
-
llaszlo
veterán
Hogyan telepítetted? Én most tettem fel úgy, hogy (már totál káosz volt a teló be sem kapcsolt) Aztán wipe factory reset, aztán RMB install bebootol majd reboot és az enyémet. Nálam megy a Framework. Tehát nincs vele gond. Most vissza is teszem a backup-ot. Esetleg valaki még megpróbálhatja FLB-re is feltenni DE WIPE NÉLKÜL. Eddig úgy tűnik csak úgy működik.
-
llaszlo
veterán
Kipróbáltam, hogy ha wipe-ot csinálok előtte a folyamatos animált újraindítás.
Viszont wipe nélkül egy már működrő ROM-ra telepítve működik. Én nem vagyok a wipe híve, mert ha nem muszáj akkor nem törlök semmit sem.
Nekem folyamatosan változik az applista.De komolyan.
De most arra vagy kíváncsi, hgoy milyen appokat hagyram a ROM-ban? Akkor csak ki kell tömöríreni és megnézni.
-
llaszlo
veterán
-
-
llaszlo
veterán
És most vettem észre, hogy van még amit elfelejtettem törölni.
Calculator sincs benne, mert én másikat használok. Tehát ez egy eléggé kigyomlált ROM lett.szente: Melyik betűtípust kell pontosan felülírni? Mert tennék bele egy egyedi betűtípust is, de nem tudom még, hogy miket kell törölni.
-
llaszlo
veterán
Akkor mégegyszer.
ll_ROM_V1.1- RMB-re épül
- Töröltem több számomra fölös appot: (Email, Browser, TouchPal, Maps és még ami számomra fölösleges volt)
- Lecseréltem a Music appot az FLB-ben találhatóra.
- Lecseréltem a Framework-öt, és a build.prop fájt is, hogy fehér legyen az óra és a dátum.
- Töröltem az egyéb nyelveket (magyar, angol maradt)Az elején dobott pár FC-t, de számomra az is csoda, hogy mindezen flashelések után működik.
Lehet tesztelni és várom a visszajelzéseket.
-
llaszlo
veterán
válasz
szente #10946 üzenetére
Most éppen nem bootolt be, de gondolom, hogy ha vissza rakom a gyári 2.1-et utána menni fog, vagy még nem tudom, hogy hogyan, de egyelőre nem megy.
Nem tudom melyik mappában van valahol a system-ben és T-s mappát keress.Szerk: Végre bebootolt, igaz egy FLB ROM-mal. Mindjárt felteszem az enyémet. Rendesen váltogatom a ROM-okat.
De ez a teló mindent kibír.
-
llaszlo
veterán
válasz
szente #10937 üzenetére
Igen tettem. Csak később írtam le, hogy miket módosítottam:
ll_ROM_V1.1
- Kiszedtem az egyéb nyelveket. Csak a magyar és az angol van benne.Inkább ezt töltsétek le, mert a másiknál elfelejtettem bejelentkezni a data.hu-ra és lehet, hogy azt törlik.
Aki kipróbálta majd írja meg a tapasztalatait.
-
llaszlo
veterán
Működik.
Egyelőre semmi változás.
Igaz wipe nélkül tettem fel.
Aki ki akarja próbálni az innen letöltheti.llaszloROM_V1:
- RMB bázisú
- Lecseréltem a Music appot
- Kitöröltem több appot: browser, email, touchpal (és talán még más számomra fölös appot is)
- Lecseréltem a Framework-öt erre
- Lecseréltem a build.prop fájlt így fehér az óra és a dátum -
llaszlo
veterán
Most bootol az első ROM-om, izgulok.
-
llaszlo
veterán
válasz
szente #10928 üzenetére
Akkor lementem a gyári ttf-et.
Én OSX-en próbáltam legutóbb. Bemásoltad a zip-et a auto-sign mappába? XP-n jöttem rá erre, amikor külső helyről akartam a zipet szignózni. Mert nekem csak úgy működik. Azóta tudom használni minden rendszeren. Végre nem kell XP-vel sz@rakodnom.
XP-n nekem is fent van az SDK, de nálam ment a sign.
TIPP: Használj linuxot. -
llaszlo
veterán
válasz
Watt25 #10920 üzenetére
Állítsd be, hogy ne kapcsoljon ki a kijelző. És vedd le a fényerőt.
Itt egy újabb framework ami az egész belsőt megváltoztatja.
szente: A font cserénél mindegy, hogy milyen névvel töltöm fel a fontot? Nem kell átnevezni másikra? A gyári fontok is fent maradnak a telón vagy azok törlődnek? Ki tudod listázni a /system/fonts tartalmát? ls parancs a terminálban.
-
llaszlo
veterán
-
llaszlo
veterán
válasz
szente #10902 üzenetére
Android commander Ezt láttátok már?
-
llaszlo
veterán
-
llaszlo
veterán
válasz
szente #10899 üzenetére
Ezt nem tudom már régen használtam a pandát, de szerintem nem marad meg.
Holnap szerintem megcsinálom a flasheléses font telepítést. És akkor majd berakom azt a módszert a blogomba. Szerintem úgy egyszerűbb, lehet egyszerre többet is egy flasheléssel (egyedi app, font, framework).
Akkor lesz majd a király ha eljutunk ide.
Én az egyiket próbáltam, de nem működik nem bootol be a teló. Úgy is próbáltam, hogy kiszedtem az egyedi appokat és csak a témát hagytam bent. De szerintem a theme.theme fájllal nem tud mit kezdeni, vagy egyéb gondja van. -
llaszlo
veterán
válasz
szente #10897 üzenetére
Megnéztem a bat fájlt. Ez "csak" annyit csinál, hogy berakja a fontot a /system/fonts mappába. Ezt meg lehet csinálni flasheléssel is zip-ből. Legalábbis semmi mást nem látok. Viszont ha csak ennyi akkor utána hogyan választom ki azt a fontot alapnak?
Az ikonokra én is kíváncsi vagyok.De szerintem is úgy kell ahogy írtad. Bár lehet, hogy van egyszerűbb megoldás is. Láttam olyanokat akik az egész ikonsort lecserélték. Gondolom, hogy nem egyesével csinálták.
A PandaHome az eleve tud olyat, hogy bármelyik app ikonja lecserélhető sajátra. -
llaszlo
veterán
válasz
szente #10882 üzenetére
Én felteszem, csak megcsinálhatnád majd egy rendes formátumban is, ahogy a többieknek is van.
Most nincs időm ezzel foglalkozni, talán holnap.
Azért ezeknek a framework modoknak van hátránya is. Nekem már nagyon csicsás lett a telefonom.mindenféle szín van benne.
Az espresso visszaállította a T-s magenta színt pár helyen. Szóval szerintem holnap rászánom magam és vissza rakom az RMB-t vagy az FLB-t. Inkább az RMB-t az jobban tetszik, de persze abban is egyedi build.prop és local.prop lesz, meg még csinálok pár módosítást.
Jó lenne tudni, hogy hogyan kell csinálni ezeket a frameworköket, témákat.
Valaki aki vágja az angolt szétnézhetne pl az xda-n meg a modacon. -
llaszlo
veterán
Aki nagyon ráér az megnézhetné ezt is. API Framework
Ha jól értelmeztem egy leírást akkor az SDK mindenképp kell az egyedi frameworkhöz. Ha másért nem is jó, már csak azért, hogy ki tudod próbálni az emulátoron és nem kell élesben a telón. -
llaszlo
veterán
válasz
impalaman #10859 üzenetére
Azt is próbáltam már. Marad a ROM flashelés, de most minden jól megy nem akarom cserélni.
szente: passz még nem néztem az ikonokat. Viszont a betücseréröl írni kell egy howto-t. Ez a házifeladat.
Mindenki panaszkodik, hogy hibaüzenettel indul a friss ROM. Elmondanám, hogy az emulator is azzal indul.
-
llaszlo
veterán
válasz
impalaman #10852 üzenetére
Tuti nem a build.pro-ban kell átírni. Végig néztem soronként. Meg le is cseréltem. Pedig logikus lenne, mert azt is lecseréli az FLB_vanilla framework. Egyelőre marad fekte a beállítások háttere. Ez az Espresso cucc ez lecserélte a folyamat kijelzőt is. Az már nem tetszik benne.
android-themes.net Itt van egy rakás téma. Egyet feltettem, de nem indult el a teló. Lehet ki kellene szedni belőle pár cuccot. Pl az appokat amiket lecserélnének.
szente: Szép lett. És nem ilaszlo vagy I.laszlo hanem llaszlo. Köszi.
-
llaszlo
veterán
válasz
impalaman #10835 üzenetére
Mármint, hogy pl ha belépek a beállításokba akkor az RMB-nek alapból fehér háttere van, zöld ikonokkal és fekete felirattal. Aztán valamit felraktam ami ezt és még sok mást is megváltoztatta valami fosra. Utána felraktam a Mattheo által linkelt FLB vanilla framework-öt. Ez helyre tett sok mindent, de pl a beállítások menü háttere fekete lett, és hiába tenném fel újra az RMB-t ez nem változik. Ezt szeretném újra fehérré "varázsolni".
-
llaszlo
veterán
Nem értem ezt a framework dolgot. Vissza akartam tenni az RMB frameworkjét. Fogtam minden FW cuccot az RMB romból, kimásoltam és flasheltem, de maradt az FLB vanilla, ami nagyon nem tetszik.
Nem értem, hogy miért nem írja felül. Pedig az FLB vanilla FW-ben csak egy fájl van. Próbáltam csak azt az egyet az RMB-ből meg az összes FW-s cuccal is. -
llaszlo
veterán
válasz
impalaman #10820 üzenetére
Pont az kell, hogy amihez nincs odex ahoz létre hozzuk, akár utólag.
bucsupeti: Az én telómon egy darab odex fájl van azt is én flasheltem fel a Music appal együtt. És az sem a dalvik-cache-ben hanem a /system/app-ban. Az FLB-ben is ott vannak.
sagesz: valamit tuti rosszul csináltál. A 2.1 sokkal gyorsabb, mint az 1.5 és csak akkor van gond ha elrontottál valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Sorozatok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 fekete 256GB 1 hónapos (2028.06-ig garis)
- Samsung Galaxy S25Ultra 12/512GB Titanium Black Gari 2028.02.03 Samsung webáruház
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest