Új hozzászólás Aktív témák
-
Akron99
aktív tag
válasz
Khelben #4232 üzenetére
Nem ezt a részt akartam kiemelni, hane a megbízhatatlan hardvert.
De pl rengeteg jelszót kell kezelnem. Ezeknek nálam kell lenni (természetesen biztonságos módon, net nélkül is elérheően), mert előfordulhat, hogy egy ügyfélnek gyorsan kell egy hozzáférési kód valamely szolgáltatásunkhoz.
Namost napközben ha feljegyzek egy kódot ami megváltozott, akkor azt szeretném a laptomomra is letölteni, befésülni egy azon levő alkalmazás adataiba. Ez hasznos, főleg ha a telefont hirtelen szervízbe kell adni, ami a Pulse esetében nem egy távoli alternatíva.
Tudom, éppen erre a feladatra már volt itt egy tipp. De ez csak egy példa volt.Megoldást lehet találni sokmindenhez. Csak ezek a trükkök nem igazán kényelmesek és hatékonyk (kiexportálom, majd a gépen import, meg konvertálom, stb...)
Vagy pl. a hülye contact szinkronizálás miatt telefonszámom is veszett el (még mielőtt ismertté vált volna, ez a hibája a ROM-nak). És ha történetesen ez egy fontos szám lett volna, akkor ez megintcsak oda vezet, hogy üzleti célra nem megbízható.
Hiába szépítjük. Szeretném én is ha jobb lenne. Nem az Androidot vonom kétségbe, csak tény, hogy több feladatot szerettem volna megoldani a Pulse-al, véglegesen letenni a win mo-s PDA-mat, de nem lehet. Majd talán a következő telefonom, ami azért valószínűleg szintén Androidos lesz.
-
-
Akron99
aktív tag
válasz
llaszlo #4221 üzenetére
A naptár önmagában csapnivaló,
a jelzések időnként elmaradnak (ez egy elég súlyos hiba) vagy csak némán szólalnak meg (és erre éppen te is panaszkodtál), ...Szóval üzleti célra nem ajánlott, mert megbízhatatlan!
Adatvesztésről még nem írt ugyan senki, de van, hogy csak egy factory reset old meg bizonyos problémát, ekkor pedig adatok is veszélybe kerülhetnek ráadásul hiányoznak asztali alkalmazások amivel pl. el tudnám érni a jegyzeteimet akkor is, ha éppen lemerült a telefon vagy szervízbe kell vinni a gépet (mondjuk a gmail contact lista és a naptár rendben).
-
Akron99
aktív tag
válasz
magnusheron #4217 üzenetére
Én jelentkeznék azokhoz, akik munkára (is) használják (használnák).
...és nem a net hiányozna ha ellopnák.
Viszont szükségem van a napközbeni (gyors) jegyzet készítésre, a todo alkalmazásra és egyéb figyelmeztetőkre, árlistákra, dokumentumokra (szerkeszthetően), határidő és időpont egyeztetésekre, stb...
Sajnos ezen feladatoknak csak egy részére lehetne még használni a Pulse-Android párost.
Mindenesetre nem divatból vettem. De ha valaki ezzel divatol, hát az sem zavar, de igazából arra sem jó -
Akron99
aktív tag
Úgy tudom, rá lehet varázsolni a sense-t, de szerintem nagyon felesleges. Erről már volt szó. A HTC csak megszokásból tette rá Androidra. winmo-ra fejlesztett, és ott látványos volt elfedni a win saját stylusra tervezett felületét.
Az Android eleve újjal való használatra lett tervezve, ergo felesleges a natív felületet leváltani egy hasonlóra, de nem natívra, ami csak plussz prociterhelés és fogyasztás, a kezelésben meg lényegében nem változtat. Mintha erre már a HTC is rájött volna, mert rémlik, hogy olvastam valahol, hogy felhagynak az ennyire komplex felülettel Androidon. Tényleg felesleges. A kompatibilitásba is bezavar....
-
Akron99
aktív tag
-
Akron99
aktív tag
válasz
llaszlo #3783 üzenetére
Kapacitív kicsit egyszerűsítve: a képernyű felülete fel van töltve elektromos töltéssel. Érintéskor eltávozik a töltést az adott területről, ezt érzékeli a hardwer.
És semmi logika abban, hogy az asztalon nem működjön, csak kézben... Pláne, hogy a burkolat totál műanyag.
-
Akron99
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #3774 üzenetére
Hát nekem reagál letéve is a képernyő
..biztos zárlatos -
Akron99
aktív tag
válasz
bounty123 #3746 üzenetére
A második-ra feléledéssel meg lennék elégedve.
Nekem mostanában fel sem éled (és persze némán 'csörög'), majd hívás végén felvillan, hogy azért ne maradjak nyugodt, mert van egy nem fogadott hívásom
..a következő bejövő hívásnál meg már rendesen megszólal ...nem értem. -
Akron99
aktív tag
válasz
llaszlo #3553 üzenetére
A garancia elvesztése nem azt jelenti, hogy nem javítják meg, csak annyit, hogy fizetned kell a javításért. Ami szerintem érthető. Miért terhelné magát (ingyen) egy szervíz a user hülyeségei miatt. A garancia a gyártó hibájára vonatkozik, nem a userére. Éppen elég hibája van enélkül is a telónak.
-
Akron99
aktív tag
válasz
magnusheron #3404 üzenetére
jaja. egy ledfény szerintem is jobb lett volna
-
Akron99
aktív tag
Persze, hogy ag yári kábellel próbálom.
Szervízbe még azért nem vittem, mert nemrég jött elő, pedig mostanában nem is telepítettem semmit, hogy esetleg arra lehetne fogni. Meg az eddigi tapasztalatok alapján jövőhéten ez rendben lesz és valami mással lesz bajna a 2.0 -át megvárom
-
Akron99
aktív tag
válasz
KonzolKartel #3338 üzenetére
Alapesetben én is azt mondtam, hogy ennyiért megérte.
De az a baj, hogy amikor ügyfelek hívásait veszítem el vagy a contact listám keveredik össze és elveszik egy tel.szám, stb... akkor nem kárpotól az sem, ha ingyen adnák.
Fenntartom, hogy így üzleti célra továbbra is megbízhatatlan, ergo alklamatlan.
Ahogy valaki korábban itt említette, mindent tud, de telefonálásra ne használd. -
Akron99
aktív tag
válasz
llaszlo #3336 üzenetére
Hát itt túl a 3000. hsz-on, neked is jut minden oldalra egy (vagy több) bejegyzésed, hogy éppen mi nem működik, vagy nem úgy, ahogy kellene
Lehet rászánom magam a rootolásra, de kétségeim vannak, hogy az lenne az igazi megoldás.
Kezdetben minden rendben volt. Jó aksi idő, nem lassult, működött minden.
Most az a legújabb, hogy amikor rádugom USB-re (csatlakoztatom PC-hez), akkor a kijelző meghülyül. Nem reagál az érintésre, magátol mozog, ha mégis reagál az érintésre, akkor nem ott, ahol megérintem, így nem tudom lehúzni az értesítési sávot, hogy rábökjek az USB kapcsolódásra, viszont véletlenszerűen elindítok mindenféle programot a screen-ről Ahhhhhhh!! -
Akron99
aktív tag
A Pulse-t nagyon valószínű eleadom. Vagy mondjuk csak ebook readernek használom. Valamivel több, mint egy hónap elteltével hetente jönnek eló újabb és újabb hibák, úgy hogy a gyári ROM van rajta. Ez szerintem már nem írható 100%-ban a T-és ROM hibáira, ebben már az Android is benne van. Ha a köv. hivatalos szoft. frissítés nem hoz látványos javulást, akkor ez "kuka".
Ezután már csak annak örülök, hogy annak idején nem vettem meg a Hero-t háromszoros áron. Val'szeg abban is sok lehet még a hiba.
-
Akron99
aktív tag
válasz
munnergep #3259 üzenetére
Szerencsés ember
"nagyon jó, ahogy a csoportokat létre lehet hozni"
Bróbáltál már üres csoportot törölni? Szinkronizálni?...>-48-< #3258 és #3265: köszi
(#3250) bounty123: Az a gond, hogy "semmi" nem állítja el a hangerőt. Ott ál az asztalon a telefon és jön a hívás, a telefon meg éppen csak hallhatóan dudurászik. Ezen val'szeg nem segí a volume control.
Ez az egyik szemem sír, a másik nevet esete.
(#3256) Reignman: Olyan ékezetes karaktert használj ahol az ellenkező irányba dől az ékezet (pl.: é -> è). Nekem a T-mobiletől is így jönnek az SMS-ek.
-
Akron99
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #3247 üzenetére
>egészségre káros??? miért???
Mert rohadtul terheli az idegrendszeremet a hülyeségeivelMostanában azt játsza, hogy teljesen rendszertelenül nem jelez egy-egy bejövő hívást.
Azaz jelzi, de a leghalkabb csengőhangon, amit még csendes szobában sem hallok meg.
Most magyarázkodhatok a főnökömnek is (aki elég nehéz természet), hogy miért nem veszem fel azt a kib@'t telefont ...azt hiszi sumákolok. -
Akron99
aktív tag
válasz
llaszlo #3228 üzenetére
Gyári romom van.
Googlizás után találtam olyat, hogy SD kártyán létre kell hozni pár mappát (media/audio/nitfications) és ide kell bemásolni az mp3-at. De ez nem jött össze...#3232 Én szerintem magamtól is elég pontosan megtudom határozni, hogy hány órakor akarok ébredni, mindenféle szenzor nélkül
#3229 Használd az agenda nézetet vagy a calWidget-et teljes asztal szélességben. Amúgy jogos a probléma.
Amúgy nehezen tudom eldönteni, hogy a Pulse hardver és ROM a sz@r vagy az Android jár ennyire gyerekcipőben. Mindenesetre egyre inkább az a vélemyényem, hogy komoly használatra alkalmatlan a telefon. Több, mint egy hónapja próbálok vele megbarátkozni, de élesben még mindíg a win mo-s PDA-ámat használom.
Tiniknek iskolába járni elmegy. Jó játék, de számos nemcsak bosszantó és idegesitő hibája van, de alkalmasint kárt is okoz, így még az egészségre is káros. Megbízhatatlan.
-
Akron99
aktív tag
SMS értesítő hangnak szeretnék beállítani mp3-at.
Csengőhangank megvan hogyan kell. SMS-nek nem lehet beállítani? -
Akron99
aktív tag
Elköltözött a szomszéd és vitte a wifi-jét is
Nekem otthon kábel netem van egy vezetékes routerrel.
Van valami olcsó mód arra (olcsóbb, mint egy wifi router), hogy netezhessek a telóval? -
Akron99
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #3101 üzenetére
Én imádom Norbeszt olvasni.
viccces -
Akron99
aktív tag
válasz
bounty123 #2934 üzenetére
Szerintem még nem kell temetni a Win-t. Nekem hiányzik pár dolog az ott megszokottakból. Sok programnak, amit használtam megvolt a párja az asztali gépre is. így tudtam szerkeszteni vagy megnézni a fontosabb adataimat, akkor is ha éppen lemerült vagy nem volt nálam a PDA. Bár ezt a feladatot egyre inkább webes szolgáltatások veszik át, de azok rendszerint havi díjasok.
Történetesen még nem találtam, jó feladat (todo / teendők) kezelőt sem.
Olyanra lenne szükségem, amiben be lehet állítani rendszeresen ismétlődő feladatokat. Pl. minden hónap 12-én el kell végezni valamit.
Az Astrid tud hasonlót, de az a gondom vele, hogy ha nem kerül elvégzésre az adott feladat, és beéri a következőt, akkor nem látszik, hogy most már valójában két feladat van, mert az előzővel elmaradtam, illetve mintha a feladat elvégzéstől kezdve számolná a következő feladat időpontját. Azaz ha 23-án végeztem el (ami eredetileg 20-ára volt írva), akkor a következő feladatot, havi ismétlés esetén a köv. hónap 23-ra teszi, nem 20-ára (de még nem ellenőriztem, csak egyelőre úgy tűnik).Ismer valaki valami jó feladatkezelőt? Az lenne az igazi, ha jól paraméterezhető widget is járna hozzá.
-
Akron99
aktív tag
válasz
alansmithee #2932 üzenetére
Nem akarnám folytatni a vitát, de igen-igen rosszul látod a helyzetet. Méghogy ez nem hiányzik senkinek és nem okozol kárt!?
Egy saját történet:
Egy alkalommal egy társaságban eldicsekedett nekem egy vállalkozás vezetője, hogy találtak a neten egy jó programot, amivel sokkal hatékonyabbá tudják tenni az irodai munkájukat, csakhogy fizetős ez a program, de az ő gimnazista fia, olyan ügyes, hogy el tudta indítani ezt a programot, és ez milyen klassz.Kitalálod? Én írtam azt a programot. Ez évi 120 ezer forint kiesést (kárt) jelentett nekem (miközben a programmal ezt egy hónap alatt kitermelték), és elhiheted, hogy hiányzik. ...mert én sem fosom a pénzt (hogy a te szófordulatoddal éljek). Én ezt a pénzt nem elvesztettem, amit ők megtaláltak, hanem ellopták. Nagy különbség!
Van itt a forumon még pár szoftveres, aki ebből él. Megértheted, ha érzékenyen érinti őket. A sajnálatos, hogy sokan nem is tartják ezt lopásnak vagy kár okozásnak. Csak segíteni szerettem volna, hogy át lásd. Ne vedd kioktatásnak.
-
Akron99
aktív tag
Szerintem Lászlónak igaza van.
Ha szükséged van rá akkor meg tudod venni, ha meg nem szánsz rá pénzt, valószínűleg nincs is rá akkora szükséged.Én is kipróbálgatok warez programokat, de amit ténylegesen használok azt kifizetem.
De ha ilyen nagylelkű vagy akkor esetleg kölcsön adhatnád a telefonodat vagy az autódat egy-két hétre, mert ennyit táncsak kibírsz, nem? -
Akron99
aktív tag
válasz
alansmithee #2693 üzenetére
A 3d beizzításához nem elég a root jog? ROM csere is kell?
-
Akron99
aktív tag
Hát elég fura, hogy nálam így váltogatja. Az utóbbi időben kezdte el ezt, hogy bekapcsol a képernyő. Lehet valamelyik alkalmazás kavart be? De (elvileg) nem telepítettem ezt érintő programot.
-
Akron99
aktív tag
Az SMS értesítésnek normál esetben, hogyan kell(ene) viselkednie?
Nálam több módon reagál a készülék. Eredeti gyári ROM van rajta.
1. Hallom a figyelmeztető jelzést, de a készülék (azaz a képernyő) kikapcsolva marad.
2. figyelmeztő jelzés és a screen bekapcsol, de a kepernyő zár rajta marad és az értesítési sávon lefut az SMS szövege
3. bekapcsol a screen és a képernyőzár is felold, az értesítési sávról lejön a párbeszéd ablak, hogy elolvasom vagy sem az sms-t. kb. 30 mp elteltével a képernyőzár visszazár, és a beállított időtől függően a képernyő kikapcsol. Ha rányomok az olvasás gombra (amikor megjelenik) akkor be is dobja az SMS szövegét (vagyis tényleg nincs képernyőzár), de csak egy kis időre, mert ahogy letelik a kb 30 mp. a kezdeti képernyőzár jön elő.Ezek közül a viselkedési módok közül most melyik a standard?
-
Akron99
aktív tag
Olvasgatva a ROM cseréket nekem nem lenne hozzá türelmem. gyári le - főzött fel - gyári vissza - megint főzött. Eh!
Most működik a Modaco ROM vagy csak kisérletezgetni jó? -
Akron99
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #2333 üzenetére
Ezzel a hozzá állással ne sírj ha nem fejlesztik le a frissítést meg egyáltalán semilyen épkézláb program nem lesz majd elérhető Androidra....
Néhány cég már így is csökkentette az Androidos fejlesztési keretit (kevésbé nyereséges indokokra hivatkozva) az Apple javára.
Köszönjük neked és barátaidnak. -
Akron99
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #2323 üzenetére
Mennyi idődbe tellene kifizetni és élesteni?
-
Akron99
aktív tag
válasz
bucsupeti #1986 üzenetére
Én nem a hangszóróval, hanem a kijelzővel jártam így.
Bejövő hívás bontása után történt már többször is, hogy a kijelző elsötétül, de nem kapcsol ki. De ezt csak teljes sötétben lehet észre venni, mert nem tökéletesen fekete (mint kikapcsolt állapotban. valami kis háttér derengés van ilyenkor). Ez is meríti rendesen az aksit, ha nem veszi észre az ember, mivel úgy tűnt a screen timeout idő lejárta után sem kapcsol le.Reprodukálnom eddig sajna nem sikerült, hogy pontosan milyen műveletnél is történik ez.
-
Akron99
aktív tag
Van egy html fileom, ami javascriptet tartalmaz. Hogyan lehetne ezt a böngészővel megnyitni? Mert most csak a html viewer nyitja meg, ami viszont nem viszi a javascriptet.
-
-
Akron99
aktív tag
A hozzávaló USB kábelnek mi a pontos neve? Milyen néven kell keresni, mennyibe kerül?
-
Akron99
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #1643 üzenetére
Mégsem olvastad végig a topicot
Lehet használni más billentyűzet. Nem direkt nem írok linket, csak most éppen nem tudom kikeresni... -
Akron99
aktív tag
Egy ingyenes offline térkép alkalmazás [link]
-
Akron99
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #1524 üzenetére
Erőforrásait nézve megegyezik a Heroval. A Hero a sense felülettel jobban terhelt szerintem.
Ha az alábbiak közül bármelyik fontos neked, akkor ne a Pulse-t vedd meg:
- készített fotó/videó minősége
- 3.5 jack
- nagy belső memória
- 3D grafikus gyorsítás -
Akron99
aktív tag
válasz
n0_gAboR #1465 üzenetére
Álszentség lenne ha a lopást nem tartom magától értetődőnek??? Az a szomorú, hogy van akinek így természetes. miközben irígykedve tekint más országokra, hogy bezzeg azoknak jól megy
...de hadjuk. Ne flameljünk itt. Csak azért érint érzékenyen mert én is programozásból élek. Miért kell sajnálni a fejlesztőtől azt a 10-20 dolcsit??? -
Akron99
aktív tag
Nekem a RoadSync is rendszeresen elindul a háttérben.
Hogy lehetne legyilkolni?
Nem olyan jó koncepció ROM-ba égetni alkalmazásokat. Adják át CD-én, aztán akinek kell az telepíti. -
Akron99
aktív tag
válasz
magnusheron #1310 üzenetére
Szerencsére az Android nem Winmo, amihez több évig hozzá sem nyúlnak, akkor is legföljebb csak annyit változik, hogy a startmenünek más lesz a színe
-
Akron99
aktív tag
-
-
Akron99
aktív tag
válasz
bogyomobil #1222 üzenetére
WiSync nézegettem már, de nem próbáltam.
Itt most inkább az volt a kérdés, hogy az adatszinkronizálást is be/ki kapcsolja? -
Akron99
aktív tag
-
Akron99
aktív tag
válasz
Oraculus #1206 üzenetére
Mivel az adatátvitel és a wifi is ki volt kapcsolva, ez nem hiszem, hogy játszott. de amúgy kevés telefon használattal 2.5 napot ki is bírt
...habár lehet benne mégis valami. Ugyanis task managerrel időnként megnézve a háttérben futó alkalmazásokat, néha találkoztam a szinkronizálással, ami gondolom próbálta tenni a dolgát, noha tiltva volt az adataforgalom (és a wifi is).
-
Akron99
aktív tag
válasz
magnusheron #1186 üzenetére
Minden szolgáltatás ki volt kapcsolva (gps, wifi, bluetooth, stb...), kivéve a telefont.
-
Akron99
aktív tag
Az este (22 és 7 között) valaminek sikerült 55%-os aksit nullára meríteni. Már nem is ébresztett. Ez kétségessé teszi, hogy így rá bízzam-e ezt a feladatot. Két játékkal játszottam elalvás előtt. Mivel ilyet nem tapasztaltam eddig. Ezért ezek valamelyikére gyanakszok.
Már csak ezért is érdemes taskkill-t alkalmazni és nem hagyni a háttérben felesleges programokat, szolgáltatásokat. -
Akron99
aktív tag
válasz
alansmithee #1150 üzenetére
Nem tudom biztosan, hogy mire gondolsz (tequliacat).
Viszont elég sok txt olvasó program elérhető a marketen és akkor nem kell konvertálnod sem, ha már eleve text-ben vannak a könyveid. Keress rá a "reader" vagy "ebook" szavakra. -
Akron99
aktív tag
válasz
alansmithee #1072 üzenetére
Besz*rás, hogy máris megvan a másodlagos piac
-
Akron99
aktív tag
válasz
Oraculus #1020 üzenetére
A Motorollának is utánna kell még nézni ...csak mert feljött róla s zó
Oops! T-Mobile Cliq ships with OpenGL bug -
Akron99
aktív tag
válasz
re-d-evil #952 üzenetére
Volt már téma az ébresztés.
Ha valamit használsz akkor miért kapcsolod ki? És ha mégis kikapcsoltad miért csodálkozol, hogy nem működik? Eh!
Ha nem akarod, h. éjszaka hívjanak ott az airplane mód ->Kikapcsolod a telefont (GSM rádiót). Azaz végül kikapcsolt telefon mellett mégis csak ébreszt! Nahát! -
Akron99
aktív tag
Igen. Automatikusan zárna programokat, amit előzetesen megjelölsz. Ez azért lenne jó mert, megelőzi, hogy az OP rendszer kezdjen bele a memória tisztogatásba, ami lassíthatja egy program indítását. Ezt persze nem oldja meg 100%-osan (nem is lehet), de valamennyi munkát elkerül. Nem az op. rendszernek kell találgatnia és nem akkor amikor már nagyon kellene a hely. Vagyis összességében gyorsítaná rendszert.
-
Akron99
aktív tag
Próbálta valaki az Automatick Task Killert-t? Másnak elindul? Nálam nem.
-
Akron99
aktív tag
A hang kezeléssel vannak problémák. Füles használata, képernyő tapizás...
Ezek szoftveres bugok.
Már nem emlékszek de még régebben valamelyik Samsungnál jöttek elő szinte ugyanezek a problémák. Egy upgarde megoldotta nagyrészét. ...várjuk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- Villanyszerelés
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest