- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
bounty123
őstag
válasz CoolBoy323 #7048 üzenetére
"Automatikus frissítés az alkalmazásoknál"
Ez az egyik legjobb feature. Komolyan annyira idegesít a mostani módszer a kismillió okézgatással, hogy már emiatt nem is frissítem szinte az appokat.
-
Mattheo
tag
Helló
Nem nagyon írtam be az utóbbi időben, de ettől a progitól muszály volt "tollat" ragadjak!
A szóban forgó progi: aTAKEphONE
aki nem ismerné: sztem a legjobb alternatív tárcsázóprogram, a nevekben elég profin keres, a klasszikus tel billentyűzet T9-es turbójával (tekát Kovács Kálmán 5+6+8-nál már elég egyértelműen kiugrik), ezenkívül számtalan nagyon hasznos funkcióvan bír, akit részletes leírás érdekel itt a hivatalos oldal
Viszont sajnos csak 30 napos trialt találok, nem lehet elérni a kis drágát ingyen "valahonnan"?
Nekem beletört a bicskám..[ Szerkesztve ]
-
-
akos727
senior tag
Üdv!
Lehet valahol állítani, hogy ami programot letöltök a marketről, azt hova telepítse? Most a telefonmemóriára telepíti, ami ugye 60-70mb, azt meg gyorsan teli teszem.
Köszi! -
cotreaux
csendes tag
email-from-huawei : a Modacon....
Új hír :-)
Nemsokára meglesz a 2.1... még egyes funkciókat újratesztelnek benne....
[ Szerkesztve ]
menni, vagy nem menni - ez itt a kérdés
-
syl5
őstag
Sziasztok!
MCR romot használok.
Most az SD ext partícióján vannak a progik. Ha kiveszem az sd kártyát, akkor automatikusan visszamásolja a belső memóriába a progikat? Vagy hogy működik ez?Mondjuk igazából nem is nagyon a működés érdekelne, hanem az, hogy ha most kiszedem a telóból a memkártyát végleg, akkor nem fog összeomlani a rendszer? Minden progi ugyanúgy fog működni mint eddig? És mindegyik meg is lesz?
Tulajdonképpen mennie kéne a dolognak szerintem a memkártya kivétele után is, hiszen amikor pc-re kötöm, akkor is unmountolom.Valamint azt hogy tudom megnézni, hogy mennyi foglalt az ext partícióból? Meg az miért van, hogy a belső memóriából pillanatnyilag csak 43 mb szabad?
-
bounty123
őstag
Hello. Ha kiszeded, hogy a rákba másolná vissza? A kiszedett kártyáról?
Ha kiszeded a kártyát, akkor a kártyára telepített programok nem fognak tudni elindulni. Maga a rendszer attól még működőképes marad, hisz az a rom-ban van nem az sd-n.Ext foglaltság: talán van rá kényelmesebb megoldás, én a terminálba írt df parancsot ismerem, ez az összes mountolt partíciót kilistázza (sok más linux, unix rendszeren is működik).
[ Szerkesztve ]
-
syl5
őstag
válasz bounty123 #7066 üzenetére
úgy a rákba, hogy az unmount közben feltételeznék egy visszamásolást....
ami nincs. szépen lefagyott a rendszer miután kivettem a memkártyát, amit nem értek hiszen amikor pc-re kötöm, akkor is unmount van és akkor nem fagy le.
hogy ebbe a topicba.... na mind1 nem írom tovább
[ Szerkesztve ]
-
llaszlo
veterán
Igen igen. És fikázik engem mindenki, hogy minek kell a szakami ismeret ehhez. De nem is tudom, hogy ki írta, hogy ő állítólag informatikus. Csak nem te? De, tényleg te írtad. Nos pont ez miatt van olyan véleményem az informatikusokról ami van. Szakmai hozzá(nem)értés
Mivel két partíció (ext, fat32) van (talán mondanak neked valamit ezek a fogalmak, bár kétlem) így csak az egyiket (fat32) csatolja le amikor rákötöd a gépre. A vinyót sem lehet kivenni működés közben a gépből mert összesz@rja magát.
[ Szerkesztve ]
-
bounty123
őstag
Ja ennyire azért nem szofisztikált még az a2sd. De gondolj bele, a kártya kivétel mondjuk 1 sec, ennyi idő alatt esélye se lenne átmásolni ~fél gigát a kártyáról, nem gondolhatod komolyan. Ha kiveszed, akkor nincs semmiféle umount, be is sérül a partíció ha pl. ext2.
[ Szerkesztve ]
-
válasz llaszlo #7068 üzenetére
Llaszlo figyelmeztetlek, hogy a sokkal barátságosabb hangnem az elvárás a fórumon! Azért hálásak vagyunk, ha segítesz másoknak, de azt nem toleráljuk, ha ezt lenéző stílusban teszed. A továbbiakban ehhez tartsd magad légy szíves.
A honlapod linkjét töröltem, mert figyelmeztetés nélkül előnyhöz juttatott téged egy játékban, ha valaki rákattintott.
Megértésedet köszönöm!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
petertel
csendes tag
Ezt a nyomorult TrekBuddy programot sehogy nem adja be nekem a market. Ha tudja valaki, légyszives tegye be ide.
Köszönöm. -
xfatka
csendes tag
válasz petertel #7072 üzenetére
Marketen nincsen. http://www.trekbuddy.net/releases/0.9.97/index.html
-
Totyasrác
tag
válasz ricsipontaz #7074 üzenetére
Vagy nem
(Ebben a mail-ben már több konkrétum van, mint eddig összesen...)Totyasrác
-
akos727
senior tag
válasz CoolBoy323 #7061 üzenetére
A sima T-mobile-os frissitett rom van rajta. Ezen nem lehet ezt megoldani? Ha nem lehet, akkor nagyon okosak voltak, hogy 70mb használható fel a programok tárolására.
-
akos727
senior tag
válasz CoolBoy323 #7078 üzenetére
Az a baj, hogy csak felhasználói szinten értek ehhez, félek, hogy elrontanék valamit feltevésnél.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz akos727 #7082 üzenetére
több száz ember tett már fel MCR-t!
mi is csak felhasználók vagyunk (tisztelet a KIVÉTELNEK!!! )
több százan rakták már fel, tőled sokkal "bénábbak" is, és semmi gebasz nem lett, hisz nem is lehet, ha mindent a leírás szerint követsz!!
van darkbytenak egy leírása, és van nekem is egy...
válassz, és tedd fel!!(aztán foglald imába a nevem, h eddig miért nem hallgattál rám )
jólvan, tudom h hüjewok -
Jadro
veterán
válasz akos727 #7082 üzenetére
Nem jelent semmit. Én is úgy ugrottam neki, hogy ez az első androidos gépem, linuxot is csak pár parancs erejéig kezelek. 4. nap feltettem elsőre a vanillát és örültem hogy megtettem. Nemigazán lehet elrontani, illetve ha mégis, visszacsinálható. Max segít itt valaki.
Most meg várom a 2.1-et.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
llaszlo
veterán
-
akos727
senior tag
válasz llaszlo #7085 üzenetére
Az segít valamit, hogyha ezen a telefonon már volt Modaco 1.7 rom, ami a kártyára mentette az alkalmazásokat? Azért tettem vissza rá a gyári romot, mert szervízbe vittem.
Eltudná küldeni valaki a sorszámát a leírásnak, mert nem találom, lehet ott van a szemem elött, de nem jövök rá. Bocsi a bénázásomért. -
llaszlo
veterán
válasz akos727 #7086 üzenetére
Ha azóta nem partícionáltad újra a kártyát akkor a régi programok még az ext partíción vannak. Ha felteszed az MCR-t akkor azok ott lesznek és használni is fogja. Ebben az esetben wipe factory reset mindenképp kell, ilyenkor elvesznek a beállítások és a telón lévő programok, adatok.
Vagy a másik megoldás, hogy wipe-olod az ext-et akkor törlődnek, viszont ne csináld a flashelés előtt a factory resetet. Hanem csak akkor amikor már fent van az MCR így átmásolja az új mostani appokat a telóról.[ Szerkesztve ]
-
akos727
senior tag
Rányomok a bat file-ra, de csak azt írja, hogy waiting for device. Mi lehet a baj?
[ Szerkesztve ]
-
Watt25
veterán
Idegbajt kapok a Contacts kezeléssel. Hugomnak új telszáma lett, felveszem a neve mellé az új számát. Lementem! Várok egy kicsit. Beszinkronizál a telefon. Kitörli azt a kibaszott telefonszámot a telefonomból. Mert hogy a G-mail-es contact listában nincs benne. Hát, anyád! Azért nincs, mert most vettem fel a telefonommal. Most miért játsza ezt velem? Másnak nincsen ilyen problémája?
Néha mintha működne jól, de az esetek többségében megszivat. (Egyelőre még nem sikerült felvennem az új számot úgy, hogy meg is maradjon. Had ne kelljen már a g-mail-es contacts-ok között kotorásznom, ha már egyszer a telefon ezt kezelné.)Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
akos727
senior tag
Elvileg a Download the recovery zip file and extract to a directory szövegben a recovery zip file-ra kattintva lehet letölteni a recoveryt, rányomok, és a modaco.com-ra irányít, mikor a hivatkozás címe meg http://www.romraid.com/paul/pulse/1.5.2-pulse-amonrarecovery.zip
Ez másnál is igy van? -
akos727
senior tag
Sikerült megoldani a problémát, akarta felismerni a telefont. A recoveryt meg sikerült letöltenem Coolboy linkjéből. Köszi Coolboy
-
CoolBoy323
nagyúr
-
llaszlo
veterán
Mi megy? Máskor is írtam már, hogy használják a keresőt és le lettem bunkózva.
De ezen a hozzáállásomon nem is fogok változtatni. Mert mindenki halat akar, de senki sem akar megtanulni halászni. Ha megtanulja valaki, hogy van kereső akkor nem fognak annyi értelmetlen kérdést vagy egy-egy kérdést újra és újra feltenni. -
szente
addikt
hali
valaki segítene privibe belőni a beautiful widgets-et?nem jelennek meg az idő képek.asszem le volt már írva mi a megfejtés,de nem találom...köszi!
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest