- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
cotreaux
csendes tag
Gyerekek ez mi a szösz ?
http://www.neopeek.com/en/stories/android/42-android-21-on-t-mobile-pulse-u8220
menni, vagy nem menni - ez itt a kérdés
-
cotreaux
csendes tag
válasz CoolBoy323 #7252 üzenetére
Igen, az, most olvasgatom a modacon... akkor inkább néhány nap kivárás és jön a hivatalos.
menni, vagy nem menni - ez itt a kérdés
-
Pocok256
veterán
Ház ezen a videón elég döglassúnak tűnik a rendszer :S
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
Pocok256
veterán
válasz CoolBoy323 #7256 üzenetére
Hát ez nem sok jót jelent Értelmezésem szerint
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
Zirowe
nagyúr
Köszönöm a válaszokat!
Már csak két kérdésem lenne:
1. Feltettem a vanilla 1.7es modacom romot,wifi mükszik rendesen,de vodafone 3g-vel nem akar csatlakozni.
Mi lehet a baj?2. Feltettem ime.apk-t és a hozzá tartozó clicker-t,végig csináltam a kalibrálást,de nem tudom beállítani,hogy az legyen a billentyűzetem.
Ezt a két dolgot kéne megoldanom,és máris faszán menne a telóm!
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
válasz CoolBoy323 #7260 üzenetére
Megvolt a pipa,de ezután is csak az alap bill jön elő. :S
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
Ok,köszönöm,megnézem!
És a 3g problémára esetleg vmi megoldást?
Ugye a romnak nincsenek ilyen hiányosságai?
Ez csak az lehet,hogy nincs rendesen konfigurálva,nem?:S
Hogyan tudnám működésre bírni?We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Gloob
addikt
Sziasztok
Találtam egy alkalmazást amit megosztanék veletek. Ez a Phone Portal nevű progi, amit a telefonra kell telepíteni, és elindítva vagy WiFi-n vagy "kékfogon" keresztül kapcsolódik a sz.géphez, és a böngészőn keresztül lehet kezelni a contact-okat, képeket és még sok mindent. A telefonkönyv bejegyzéseit le tudja menteni és vissza is tölti a mentésből. Érdemes kipróbálni. A Motorolla saját alkalmazása a Milestone-ban, de kipróbáltam és műxik a Pulse-on is. Nekem különösen jól jött, mert a PC Suite nálam nem látja a telefont, és így a contact-jaimat nem tudtam lementeni, csak a backup programmal.Samsung Galaxy A52S
-
llaszlo
veterán
Kösz. Nekem a google-n valami Bangladeshi mobiloldalt talált. És itt röhögtem és feladtam.
Gondoltam van valami hivatalos oldala is.[ Szerkesztve ]
-
-
Gloob
addikt
Sziasztok
A Phone Portal az addat.hu-ról letölthető. Ha esetleg valaki warez dolgot sejt bent, bár nincs bent semmi warez, a program free, akkor kérem törölje a linket.
Letöltés innenSamsung Galaxy A52S
-
őstag
válasz CoolBoy323 #7274 üzenetére
Bigbear rootolta az Eclair-t . Már tényleg nem sok és publikálja.
Telefonon gyorsabban elérsz: 06705213007
-
CoolBoy323
nagyúr
-
őstag
válasz CoolBoy323 #7277 üzenetére
Igen, azt. Reméljük még ma meg lesz.
[ Szerkesztve ]
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz KonzolKartel #7278 üzenetére
ez komoly???
könny szökött a szemembe...
-
őstag
Bigbear át tette holnapra a feltöltést.
-
Watt25
veterán
válasz KonzolKartel #7280 üzenetére
Hát, nem hiába, gáz lenne, ha angolból meghúznák holnap, miközben naphosszat fórumozik és twitterezik - angolul.
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
őstag
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz KonzolKartel #7282 üzenetére
holnap éretségizik a csóka angolból v mi?
holnap akkor lesz mcr 2.1-ünk?? ne már :-O nem hiszem el
-
Watt25
veterán
válasz CoolBoy323 #7283 üzenetére
Nem tudom sógoréknál milyen rendszer van, minden esetre csak "English test"-ként hivatkozott rá.
Ha lesz is holnap így 2.1-ünk, a Huawei lehet megviccel és már csak azért is fél órára rá ki is adja az official-t
Szóval én most már lehet megvárom, amíg kijön a hivatalos verzió, mert így is szívtam eddig a másféle root-olt romokkal.Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
sippet
senior tag
válasz CoolBoy323 #7285 üzenetére
Nem a semmibol jott, hanem valaki keresztul (akirol nem arulja el, hogy kicsoda) megszerezte a pulse-ra kiadando 2.1-es romot. Ehhez legfeljebb ismeretseg kell, esz nem annyira. A rootolast meg gondolom ugy oldotta meg, hogy raokositotta a mar jol bevalt superbootot valahogy.
-
DarkByte
addikt
válasz CoolBoy323 #7283 üzenetére
Fenntartásokkal kezelném a dolgot. BIgBear minden elképzelését úgy állítja be mintha az már 100% hogy működne, pedig még ki sem próbálta. Persze ne legyen igazam és ma kerüljön ki a ROM, de nem várok csodákat. Megtanultam már hogy nem érdemes előre hitegetni az embereket ha valamit kiadni készülök a kezeim közül.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz DarkByte #7288 üzenetére
Egyetértek. Eddig a srác csak hitegetett minket mindenfélével, amiből aztán nem lett semmi.
- Hero rom portolása pulse-ra
- Multitouch
- 2.0 fw
- Overclock
- Flash támogatásSzép elképzelések, csak a végén, amikor már nála állítólag működött, beütött valami gikszer, elromlott a telefon, nem reagál a kijelző, lefagy, akármi. Utána meg szépen abbahagyta a témát. Én valahogy ugyanezt látom most is. Nem akarja felfedni a forrását Ezen röhögtem jót... Mi ez óvoda? Mások persze nyalnak neki, hogy ő a nagy "dev" meg hasonlók, persze már tegnap elkezdett visszakozni, meg hogy vizsgája lesz. Eddig ezt nem említette, csak amikor eljött a feltöltés időpontja.
Gyanítom, hogy ma ki fog derülni, hogy leállítatta őt a Huawei, vagy át kell adnia valakinek a romot kipróbálásra, vagy csak annyit fog mndani, hogy jobb lenne kivárni a hivatalos romot, úgyis mindjárt itt lesz, amit én egyébként kétlek! szerintem a Huawei mindig is a U8110 2.1 Pulse romról beszélt és ez csak egy félreértés, amit szépen átvett minden portál! Én sehol nem láttam konkétan HIVATALOS forrásból (a huawei fórum nem az, ott bárki kiadhatja magát bárkinek), hogy igen, jön az U8220 2.1 rom. U8230-ról beszéltek, de a mi Pulse-unkról nem!
-
VGR
tag
Hol lehet olvasni erről Big Bear gyerek okosságairól?
http://droidground.blogspot.com/
-
Watt25
veterán
válasz #11527168 #7289 üzenetére
Bizonyíték
A 350. hozzászólást kell nézni.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Bármikor csinálok egy olyan romot, ami 2.1-et vagy 2.2-öt vagy 8.9-et fog kiírni. Egy egyszerű stringet kell átírni semmi több. Custom romokat is átírják, pl. 1.7 MCR. Az attól még nem 1.7-es android rom. Az az érdekes, hogy huaweis romnak mondja, mégis t-style. Biztos megmoddolta, hogy ne derüljön fény a forrására Nagyon fura egy videót, vagy bármit nem jelentet meg, ahol konkrétan látszik, hogy pl. új Google Mapset nyit meg, vagy bármit amihez 2.0 feletti rom kell. A videók amik a live wallpapert mutatják, azok a 8110-es romot nyomták rá a 8220-ra. Persze bt, wifi, gps, telefonálás nem működik, meg ugye a képernyő felbontás sem stimmel. Ennyit erről.
[ Szerkesztve ]
-
Watt25
veterán
válasz #11527168 #7293 üzenetére
Ezt tudom én is, de azért utána még végig kell vinni egy hazugságfolyamot is. Tehát tudom, hogy technikailag nem bizonyíték egy ilyen fénykép, de azt is nehezen hiszem el, hogy ezt így végigviszi valaki. (Oké, van ilyen is, de azért kicsi az esélye.)
-
Watt25
veterán
Egyébként az ilyen T-Style ROM-okat (függetlenül a telefontól, oprendszertől) a T-Mobile készíti??? Én inkább azt tartom valószínűnek, hogy rendelnek a telefon gyártójától saját stílusra készített ROM-ot is.
-
törölt tag
Hát legyen neked igazad. Én örülnék a legjobban ha nem kamu lenne... Csak pl. az Acer Liquid, HTC Hero, G1 romok is kikerültek, portolták őket a hivatalos megjelenés előtt, és semmi következménye nem lett. Sőt, az egyik xda-s srác ennek köszönhetően szorosabb kapcsolatba került a google-el (jó igaz, először be akarták perelni ) de aztán alkalmazott lett.
-
sippet
senior tag
válasz llaszlo #7298 üzenetére
hát nem tudom, itt van egy screenshot a nexus one-ról, szerintem ugyanazok az ikonok vannak. ez meg a milestone hivatalos promo fotója, ezen sem látok sok különbséget.
az igaz, hogy a htc sense-ben, és más custom android felületeken változtattak rajta, de az alap androidot futtató készülékeken maradt a kinézet, szóval ez nem perdöntő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest