- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Igen, ez minden bizonnyal az általam fordított firmware, csak az lehet a gond, hogy konfig megtartással lett frissítve, vagyis nem kapott reset-et az fw csere után, vagy ha meg mégis, akkor vissza lettek töltve korábban mentett beállítások, mert abban ilyen biztosan nincs.
Azt hiszem a hanwckf féle fw, és annak származékai voltak azok, amiket így emlegettek a másik topikban. [link]
-
És otthon a router LAN portjára csatlakozol, és így nem engedi? Az felettébb érdekes, ilyennel még nem találkoztam. Mondjuk ezek a kínai szövegek is... Ez milyen fw rajta amúgy? Nem a "hazatelefonálós" kínai cucc?
szerk.:
Megnéztem WAN felől is, nekem onnan egyik scriptbe sem enged írni, szóval nálad más gond lesz ezzel az fw-vel. -
-
Szia!
Én inkább ezekkel az iptables szabályokkal próbálkoznék, amit az Advanced Settings -> Customization -> Scripts oldalon, a Run After Firewall Rules Restarted mezőbe kell beilleszteni.
iptables -t nat -A PREROUTING -i br0 -p udp --destination 8.8.8.8 --dport 53 -j DNAT --to 208.67.222.222
iptables -t nat -A PREROUTING -i br0 -p udp --destination 8.8.4.4 --dport 53 -j DNAT --to 208.67.222.220
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik
- Steam topic
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Formula-1
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Futás, futópályák
- Az adatközpontok szolgálatába állítja a nap- és szélenergiát a Meta
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged