Hirdetés
- Yettel topik
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Egy óra, két rendszer
- Variálhat az apertúrával az S26 Ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
fejlesztőt, aki Windowsra készít neked egy a cégedre szabott alkalmazást bárhol találsz, de OSX-re ez nehezebb és valószínű sokkal drágább feladat lesz.
egyaltalan nem biztos, megfelelo eszkozzel gyakorlatilag 100% hordozhato a forraskod, en a programjaimat gond nelkul forditom OSX-en es Linuxon, neha-neha mikor nagyon muszaj windowson is, nem kell feltetlenul ObjectiveC-ben fejleszteni -
moonman
titán
tekintve, hogy OS X-et csak Mac-re telepíthetsz, ráadásul a Snow Leopard csak Leopard-ra frissítve jogtiszta ez már önmagában nem igaz és erre jön még az, hogy Windows-ra kicsit nagyobb a freeware választék és általában az azonos fizetős programok is olcsóbbak Windowsra, mint Mac-re.
-
bigand977
csendes tag
Jah, és a 3.0-ás win gyakorlatilag a pontos másolata az akkori mac os-nek, csak gates bácsi megúszta a pert azzal, hogy a felhasználó élmény nem levédethető, és mivel az ibm elterjedtebb volt a piacon, mert hamarabb terjedt el mint a mac, mert olcsóbb volt, az ibm-ekre pedig a win 3.0 került, és még így is olcsóbb volt. Gyakorlatilag Jobs papáék csinálták meg az első gui-t (ami nem igaz így, mert a xerox) és Gates bácsi lett gazdag belőle. Ez világ "igazsága".
-
moonman
titán
"valójában sokkal régebbi múltra visszatekintő rendszer"
valójában egy év különbséggel jelentek meg, Mac OS 1984 () Windows 1985.
ha meg a BSD-s gyökerekre utalunk vissza, akkor szintén egyenlítsünk, a Windows NT ugyanis lényegében egy újraírt VMS volt (ugyanazok fejlesztették), tehát akkor sem "sokkal régebbi".
"Szkeptikus switcher No ilyen nincs. Ha valaki platformot vált, rákölt egy csomó pénzt stb. akkor ezzel célja van"
talán nem olvasod elejétől a sorozatot, Bogék nem költöttek egy fillért sem, kapták a gépeket és a lehetőséget, így nem játszik sem a rajongás, sem a kényszerű önigazolás, egyszerűen jött egy alkalom, amit kihasználnak. -
törölt tag
Dehogynem. Láttam már, hogy egy két órás oktatással letudták az MSO2007-et, azt csókolom. Összesen kettö darabbal, cirka ezrötszáz emberre. Egy angol, egy német. és a jövö héttöl azt használd.
Söt, olyan is volt, hogy kipoktattak két napon kereszütl egy szoftverre, ami unix alapú volt, majd két hónappal késöbb, amikor használni kellett volna, már iwnen doglozva, wines környezetü verziót kellett volna nyaggatni, aminek felületileg köze nem volt a unixoshoz.Egy switcher sok esetben kényszerböl vált, vagy mert adott munkáját hatékonyabban akarja elvégezni. Ha az átállás túl nagy nehézséget okoz, akkor felejtös. otthon mindent könyebb elviselni ami ilyen.
-
PowerBuldog
veterán
Viszont a MA Bog-ból és Bocha-ból áll jelenleg. Szóval itt igen is számít, hogy mennyi idő alatt rázódnak bele a dologba, mert ténylegesen a produktivitásukat veszélyezteti, ha napokig nem tudják a problémájukat megoldani.
Példádnál maradva: ha a NYTimes, vagy a Washington Post egyik napról a másikra Linuxra váltana (Ne Windowsra, mert azt valószínűleg ismerik), akkor gondolod, hogy zökkenőmentesen váltanának?
-
Bog
HÁZIGAZDA
Most egy trial Photoahop van fent, azt ismerem, de itt azért ez is kicsit más. De ha csak az alapdolgokat nézem, akkor is gondban vagyok. Erre mondhattok is tanácsot, mert nagyon idegesít.
Cikket én wordpadben írtam. Könnyű bele HTML tageket tenni, valamennyire formázható - pont amennyire kell - és van benne replace parancs, ami NAGYON-NAGYON musthave. A maces textedit viszont csak egy notepad. Kéne egy kicsit jobb, de még nem Word, hanem valahol a kettő között.
Plusz valaki mondja meg, hogy a Safariban hol van helyesírás-ellenőrző, ha van egyáltalán.
-
Bog
HÁZIGAZDA
Az van, hogy az iPhoto ne is akarjon képszerkesztő lenni akkor. Ott van, hogy edit, én meg nekiestem, hogy wow, aztán csalódtam.
Az oktatóvideók nagyon hasznosak, ezt kézséggel aláírom. Az iMovie-t is megtanultam azóta kezelni. De szerintem egy standard "switcher", aki átül egyik napról a másikra és ott akarja folytatni a munkát, ahol abbahagyta win alatt, az nem fog 10-20-30 perces online filmeket türelmesen végignézni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Egy hét MacBook használat után itt tartottam.
- Kuponkunyeráló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Futás, futópályák
- Mobilinternet
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ukrajnai háború
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 3600-5600X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Roborock S8 White, 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest