- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"Viccet félretéve, érdekelne hogy a cikkíró ha úgy lett volna hogy 'ha végképp nem tudja megszokni' akkor mit csinál? Mivel én úgy tudom, hogy az upgrade-el el is bukta a win7 kódját."
Rosszul tudod. Nem tiltották le őket, csak egy szóbeszéd volt.
(#185) pushalias: UPS védett gépen nálam ki van kapcsolva. Amelyiken nincs UPS, ott meg gyári állapotában van hagyva, azaz be.
Egy UPS nélküli gépnek szüksége is van rá, különben áramszünet esetén nem tud visszajönni, mivel a hibrid alvás első fele nem teljesül.
-
pushalias
addikt
Nos, valóban jobb lett volna ha választható lenne, melyik kezdőképernyővel induljon a rendszer, ugyanakkor továbbra sem értem azokat, aki belefáradnak a teljes újraindításonkénti egy (azaz 1) kattintásba, amibe kerül, hogy ne kelljen nézegetniük a szaracsempéket.
Ugyanők le merem fogadni, böngészés közben, vagy egy-egy dokumentum szerkesztésénél rengeteg olyan felesleges mozdulatot elvégeznek, amit én soha. És melyik is a gyakoribb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- World of Tanks - MMO
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Nintendo Switch 2
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest