- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Realme 12+ 5G
- Android szakmai topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bossyy
tag
Szerintem sem volt baráti dolog a vevőkkel szemben, hogy kihagyták az optikai képstabilizálást a legutóbbi darabból (persze a gyártónak nyilván megérte, mert fogott minden példányon 1-2 dollárt), míg ugye az elődben még ott volt. A Bixby gomb helyett szerintem is szerencsésebb lenne pl. egy programozható kezelőszerv, amit pl. az Alcatel használt korábban, de a legtutibb egy kétállású kameragomb, ami talán már csak a Sony-nál él. A Bixby engem a windowsos Nokiákra emlékeztet, ahol nagyon tolta a gyártó a Bing keresőt (dedikált gombja is volt), de kb. senki sem használta soha.
S7 tel szemben nem sok érvet tudnék majd felhozni a az A5 mellett (sőt, kijelzőben, infrában, kamerában, pulzus-szenzorban, esetleg Qi töltésben még egy S6 is ütni fogja).
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elektromos autók - motorok
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest