- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Én a táblázatot vettem át forrásnak. Erről kérdeztem meg az AMD-t, hogy kommentálja. Azt írták, hogy várjam meg a megjelenést és kiderül, hogy igaz-e. A megjelenésről az AMD újfent leírta, hogy jelenleg is az az időskála él, amit a Computexen bemutattak, vagyis június 1-jétől számítva 60-90 nap. Ez akárhogy is számolom augusztust jelent. Tekintve, hogy ez az AMD-től származik, ez a hivatalos infó. Egy hivatalos adat mindig erősebb a pletykánál, konkrétan üti azt. A pletyka csak akkor kerül felhasználásra, ha annak nincs hivatalos megerősítése. A hírben a táblázat fel is lett használva, de le van írva, hogy nincs megerősítve az egész. Komolyan nem látom át, hogy ezzel mi a probléma.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Oda van leírva. Konkrétan mondták, hogy nem szeretnék kommentálni. Azt mondták, hogy várjuk ki a megjelenést, és akkor minden kiderül.
Ha egy pletykára egy hivatalos forrásból származó ellentmondás jön, akkor melyik legyen az erősebb?A DonanimHaber egyébként nem mondott októbert, legalábbis nem általánosan: [link] - elég szar a török-angol fordítás, de azt lehetett tényleg kivenni, hogy a TBD-s procik októberben érkeznek.
Hát, hogy mi a mókás, azt nem szeretném kommentálni. Sokszor az a bajod, hogy a pletyka le van írva, most meg az, hogy nem. Talán szelektíven szereted ezeket olvasni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Kutya topik
- Peugeot, Citroën topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest