- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Redmi Note 13 4G
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Én a táblázatot vettem át forrásnak. Erről kérdeztem meg az AMD-t, hogy kommentálja. Azt írták, hogy várjam meg a megjelenést és kiderül, hogy igaz-e. A megjelenésről az AMD újfent leírta, hogy jelenleg is az az időskála él, amit a Computexen bemutattak, vagyis június 1-jétől számítva 60-90 nap. Ez akárhogy is számolom augusztust jelent. Tekintve, hogy ez az AMD-től származik, ez a hivatalos infó. Egy hivatalos adat mindig erősebb a pletykánál, konkrétan üti azt. A pletyka csak akkor kerül felhasználásra, ha annak nincs hivatalos megerősítése. A hírben a táblázat fel is lett használva, de le van írva, hogy nincs megerősítve az egész. Komolyan nem látom át, hogy ezzel mi a probléma.

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3753, 91% Akkumulátor
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő