- Magisk
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvak
senior tag
Elektronikában nincs olyan véletlen, minden tervezhető, ha valamire azt szeretnénk, h kevésbé legyen tartós, csak 1 kicsit több hőt kell adni neki.
Hát igen, nem is új gép, becsüld meg! Mai gépekről én nem merném ezt állítani.
Jóvan amcsi piacon fele annyiba fáj minden műszaki cucc, ezért ez nem lehet mérvadó!
Tudom még garancia kiterjesztéssel is jóvétel (itthon ugye max 1 év gari lenne egy kintről behozott gépre).
Opciónak létezik, de szerintem ha elkezdeném ajánlgatni a notebook topikba, kis százalék venné meg külföldről. -
darvak
senior tag
Tudom, h nincs, pont azér még értelmetlenebb.. Pont erre próbálnálak ráébreszteni.
Hasonló szintű? Egyelőre úgy néz ki, h GT635M-met is meg fogsz kapni 150K alatt! Közelébe sincs a 7640G! DE ott már az A10-es is kullog.
Magamnak én se vennék dedikákt gpu-t, mert én nem játékra venném + csakis üzleti gépet.
Manapság már a belépő üzleti gépek se nagyon bírnak ki 5-6 évet, mégha csak IGP-vel szereltek sem. Jóval előbb kell szervízbe vinni.A consumer kategóriában meg hosszú tartósságra hivatkozni elég lutri.
Gyárilag a jó hűtés tényleg ritka, sőőt meglepő, h egyes gépek milyen hűtéssel jönnek ki
Nem kezdtem volna el irogatni, ha ebbe a Z585-be A10 lenne. Az A10-zel ki vagyok békülve. A8-cal csak akkor lennék, ha max 150-be fájna kártya nélkül, Probookba meg mondjuk max 175-180.
(#131) Mr. Double B
Heh
Azt hittem az itthoni ÁFÁ-ra gondolsz, azzal nem áll meg 600 alatt sem. De még az se rossz ár!!
-
darvak
senior tag
Hát én is ezt mondtam, ha nem vetted volna észre!
Amihez nem kell profi kártya, arra nagyjából elég az IHD4000 is, amihez egyik sem elég, ott cpu számolás lesz (amiben Intel erősebb).Ezen kívül marad az AMD IGP-nek előnye játékok terén az Intel IGP-vel szemben.
Dedikált kártyás konfigokhoz ne mérd, h azoknál olcsóbb lehetne, mert nem lesz!
1évvel ezelőtt vettél GT525M-met, manapság abban az árban Gt630M van (már 130K-tól)!!Erőben meg persze, h nem veszi fel a 7640G a versenyt a GT630M-mel!
Hűtés kérdése, h most rossz-e a dedikált gpu, sokan vesznek hűtőpadot.
Üzemidő? NA igen, úgy persze hogy rövidebb kártya nélkül.De mindez semmit sem tesz--->Inkább mutass már nekem légy szíves A8 konfigokat dedikált kártya nélkül! Itthonit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Fotó állvány eladó
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest