Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
Új hozzászólás Aktív témák
-
kbencee
aktív tag
jah. Anno T10-zel kezdtem, imádtam. Volt R320(?)-am is, rohadt jó telefon volt.
K800 is remek volt, attól eltekintve, hogy fél év alatt 3-at használtam el, mert az első kettőnél teljesen bedöglött a joy, meg valami panel is. Gyári garis volt mind, azonnal cserélték.Azóta szinte semmi igazán újat nem mutatnak. Régen imádtam őket, most már ha fizetnének sem használnék SE-t.
-
aram01
nagyúr
régen szerettem ezt a márkát mára szerintem ratyi lett,ha színes lesz akkor sem lesz jobb
-
nobika1
tag
Kapálózik a SE, úgy érzem ettől még nem lesz több vásárlójuk.
-
AMD Power
titán
Ez szerintem egy hülyeség.
-
Depression
veterán
Volt az SE-nél innováció, csak nem váltak be, legfőképp a telefonok tempójával van gond. (de még mekkora!)
Az pedig végképp felháborító, hogy most sokkal! Butább telefont árulnak drágábban, mint 2 éve.
Nagy SE fan voltam, de nagyon csalódtam az új telefonomban. A tehettem volna, akkor a 10.-ről ledobva küldtem volna utána a zongorát is. Biztos, ami biztos. -
kbencee
aktív tag
Hurrá.
A Nokia-Samsung-LG trióval már nem tudnak versenyezni, innováció terén a Motorola szintjén állnak, a színes logo tényleg rohadt fontos lett.
K800 óta nem láttam tőlük innovatív telefont (minőségéről ne beszéljük...).
Tisztára olyanok, mint a Motorola, az is sorra dobálta ki a marketing-maszlagait, de komoly fejlesztéseket nem végeztek. Volt 1-2 jó ötletük, de egyikből sem lett semmi komolyabb szinten.
Idén már ilyen sorrendben látom a mobil piacot:
Samsung-Lg-Nokia-SE-Motorola -
Doug H.
csendes tag
válasz
RandomGosu #22 üzenetére
már van teszt!
[link] -
RandomGosu
senior tag
w995 teszt mikor lesz?
-
Coyote2000
őstag
Fontos cikk
Gratulálok annak is aki megtalálta, meg a Sony Ericssonnak is, aki nem veszi észre, hogy nem a logókkal van a baj, hanem az ugyanolyan kaptafára készülő telefonjaikkal.
-
SEFAN84
aktív tag
Na jo,de mindig kèsve adjåk ki a telòkat!Az entertainment mobiloknak mår règ megkellett volna jelenniük!Nem 3telefonnal kène kirukkolniuk,hanem legalåbb 10-el az idèn
-
Ricardo
titán
Se remélhetőleg most van a megújulás útján. Erre enged következtetni az M2-es kártya elhagyása, és a frissen bejelentett készülékei. A szinesedés ennek a megújulásnak a része. Nem értem miért úgy kezeli a többség mintha ettől várná a gyártó a csodát. Ez csak a folyamat egy kis része, ami önmagában nem egy nagy dolog.
A Nokia nem reklámoz
-
SEFAN84
aktív tag
Erre azt tudom csak mondani,hogy versenykèpes mobilokat kène ùjra gyårtania az SE-nek,nem pedig reklåmba ölni millio Euròkat!
Sorozatban kène kiadniuk jobbnål jobb modelleket,s akkor talån talpraållnånak! -
ígyvanferi
addikt
Lehet, hogy ezzel az apró lépéssel elindult valami az SE háza táján.
Ki tudja...
-
littlelion21
addikt
...amúgy ennek most mi értelme...?
-
ilyen_85
senior tag
Lehet, hogy tényleg nem értik, mi a baj az SE készülékekkel
-
hemaka
nagyúr
Inkább normális telefonokat csinálnának, annak negyed ennyi felhajtás is elég lenne szerintem.
-
plus44
veterán
Szuper hír, az SE-nek meg jó hogy erre van kapacitása.
-
bok92
addikt
Hát ez aztán teljesítmény a köbön...
Eddig mit csináltak?? Nagyon remélem ,hogy a háttérben nagyban megy a munka,meg a fejlesztések, mert ha nem, akkor nem sok esély van a talpra állásra.
-
joey04
titán
mi lenne, ha normális készülékeket adnának ki?
-
LEFTHORSE1
őstag
Most mi van? Ez egy apró mozzanat a gyártó életében, a reklámok nagyonis fontosak
-
gerii
addikt
most erre mit lehet mondani? dek:.:rvajó hogy ennyire kreatívak
inkább az új mobilokat hoznák ki ezerrel -
skajwa
senior tag
LoL már a nap híre!
-
Kloden
senior tag
válasz
--Nozbert-- #6 üzenetére
..de csak ha a Holdon élsz.
-
--Nozbert--
aktív tag
Gratulálok! A Nokiának egy reklámja sincs...
-
<NewL>
addikt
tapsvihar
-
Taknyoshal
tag
Inkább valami normális telefont rakjanak össze normális áron.
-
salival
aktív tag
hát nem ezzel fog kilábalni a válságból az SE
-
Norb0
tag
Azigen... Gratulálok...
Ennek most aztán sok értelme van
A profit máris megduplázódott...
szerk.:
9766267: Ez a fejlesztés eredménye. Eddig ezen ültek. És végre! Sikerült! -
9766267
csendes tag
Hát engem nem érdekel a logó színe, inkább fejlesszenek gőzerővel!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Színes logókat használ ezentúl reklámjaiban a Sony Ericsson.
- Ringke Fusion-X Xiaomi 14 tok
- Telefonosok figyelem! Telefon tartozék kb 350db
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Új FULL HD webkamera + Számla
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest