- Netfone
- MIUI / HyperOS topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Vakegérke
félisten
válasz korcsillio #8194 üzenetére
tisztítótűz
Bocs, de a tisztítógép szó nem folytatható. Szőnyegtisztító szó viszont van, és engedelmeddel ennek alapján folytatom a játékot.
Sirandrish: Te voltál a gyorsabb, legyen tiéd a folytatás.
olajpumpa
[ Szerkesztve ]
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Sirandrish
legenda
válasz korcsillio #8194 üzenetére
gèpolaj
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
gógyi
aktív tag
válasz Sirandrish #8192 üzenetére
rongyszőnyeg
-
Sirandrish
legenda
válasz korcsillio #8191 üzenetére
törlőrongy
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Vakegérke
félisten
válasz Timocicu #8188 üzenetére
rákolló
Ám csináld a linkelgetést, ha tetszik, nem kötözködni akartam. Csak ugye ha egyértelmű a szó, akkor fölösleges hercehurca. De ha kedved tartja, folytasd csak jó szokásod.
[ Szerkesztve ]
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Sirandrish
legenda
válasz sziku69 #8184 üzenetére
szőnyegbombázás
ha esetleg az valamiért nem faja akkor:
Szőnyegszalon
[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
válasz Timocicu #8180 üzenetére
szalagfék
Kedves vagy, hogy linkeled a Google találatokat, de csak akkor célszerű, ha kételkedni lehet a szó hitelességében.
ephgsm: Összetett szavak játéka, tehát a "ség" nagyon nem stimmel.
[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
válasz korcsillio #8177 üzenetére
szakkörvezető
-
Timocicu
senior tag
„Kell, hogy valahol hiányozzak, hogy álmatlan éjt okozzak, hogy valaki, ha nincs is messze, felriadjon minden neszre, hogy én legyek az élete értelme.”
-
Melack
veterán
-
Timocicu
senior tag
válasz korcsillio #8171 üzenetére
„Kell, hogy valahol hiányozzak, hogy álmatlan éjt okozzak, hogy valaki, ha nincs is messze, felriadjon minden neszre, hogy én legyek az élete értelme.”
-
Timocicu
senior tag
válasz korcsillio #8169 üzenetére
babfőzelék
-
Arcképgyáros
válasz korcsillio #8167 üzenetére
rajzceruza
-
sziku69
őstag
válasz korcsillio #8164 üzenetére
Nem kötekedni akarok, de az előző szó ág volt.
-
Timocicu
senior tag
-
Timocicu
senior tag
-
Kasya
nagyúr
válasz sebijani1982 #8153 üzenetére
jegyzetfuzet
-
sziku69
őstag
válasz korcsillio #8149 üzenetére
Szia. Belevitted magad a málnásba Szerintem kanyarodjunk vissza:
Ha nincs jobb ötlet akkor folytassuk.
terápiafüggő
-
korcsillio
addikt
válasz korcsillio #8148 üzenetére
Terápiarezisztens
-
tornas
őstag
-
korcsillio
addikt
válasz sebijani1982 #8143 üzenetére
Névelő
-
gógyi
aktív tag
válasz korcsillio #8141 üzenetére
gidalány
-
Arcképgyáros
válasz korcsillio #8138 üzenetére
tartóbak
-
Arcképgyáros
válasz korcsillio #8135 üzenetére
rákolló
-
gógyi
aktív tag
válasz sebijani1982 #8128 üzenetére
novellapályázat
-
Arcképgyáros
válasz sebijani1982 #8124 üzenetére
területvédelem
-
Vakegérke
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla