- Apple Watch
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fred23
nagyúr
válasz BlackPriest #53 üzenetére
Nálam az úszás gyakran 5 méteren történik. Imádok leúszni addig, amíg bírja a fülem, az meg kábé 5 méter; a nyomás az emberre is hat, nem csak a mobilra. De pl. mikor ugródeszkáról érkezel a vízbe, ott is gyakori, hogy 2 méternél mélyebbre jutsz.
De egyébként nem szeretném kritizálni a Samsungot, a "nagyok" között a kedvenc gyártóm, és remélem, tudja majd teljesíteni, amít ígért ezzel a mobillal. Másrészt: ha lesz valamikor rá keretem, inkább venném EZT, mint egy S7-est, mert az S60 5 méterig is vízálló, és hőkamerája is van.
-
Fred23
nagyúr
válasz BlackPriest #34 üzenetére
Nem mindenkinél, de sokaknál bizony erősen van realitása a dolognak! Aki szeret úszni, wellness-be járni, ott is szeretné használni a mobilját. Meg ha le akarok csúszni mondjuk egy aquapark legextrémebb csúszdáján kézben a mobilommal, akkor azt tehessem meg nyugodtan, ezért (is) vettem azt az IP68 mobilt. Vagy ha úszni támad kedvem nyáron valamelyik strandon, ne kelljen a parton hagynom a mobilt, nyakba akasztva jöhessen velem. Stb.
-
Fred23
nagyúr
Neeeem, én attól nem tartok, hogy edényben beázna; attól viszont igen, hogy a tömítései nem bírnák az ígértet teljesíteni, vagyis "IP68 certified - dust proof and water resistant over 1.5 meter and 30 minutes" Ránézésre ez nem bír ki akkora nyomást, de persze ha ezt vállalták, biztos csak nekem nincs elég bizalmam. Szóval saját készülékkel nem mernék másfél méteren tesztelni egy percig se.
[ Szerkesztve ]
-
Fred23
nagyúr
Valahogy nem nézném ki belőle az IP68 teljesítését, de persze biztos tudja. (Azért örülnék neki, ha valaki kipróbálná, és feltenné yt-ra.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple Watch
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- Tőzsde és gazdaság
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Parfüm topik
- További aktív témák...