- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Mobil flották
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mohijani
csendes tag
válasz
BulletBill27 #25 üzenetére
http://www.jailbreaknation.com/this-new-infographic-will-show-whos-suing-who-in-the-mobile-industry
-
Mohijani
csendes tag
Azt eszrevettem, hogy pl. az S3 es a NOTE 2 kameraja sem volt teljesen ugyanaz. Az elobbit jobbra csinaltak. A SONY rol megoszlanak a velemenyek. Sok haverom odavan ertuk (XPeria T -de az elso). A Z1 compact-ot is dicsertek. Neha a regi keszulekeket jobban megcsinaltak. Azert persze kiprobalnam az uj Note 4-et...
-
Paul119
addikt
válasz
BulletBill27 #23 üzenetére
El hát hogyne
-
B1T3
addikt
Én is azt hittem egy darabig, hogy ISOCELL van a Note 4-ben, nem csak a specifikációk hangzottak gyanúsan egybe, de még az elkészült fotók is olyan jellegűek voltak.
Korrekt. Örülök, hogy fejlődött a Note 3-hoz képest a rosszabb fényviszonyok között alkotott képek minősége. -
zoo84
csendes tag
Én a múlt héten vittem vissza a z3 compact-ot, mert a kamerája annyira felidegelt, hogy jobbnak láttam visszavinni, mielőtt szétverem a telefont. Lehet az volt a baj, hogy előtte lumia 930 volt és ahhoz hasonlítottam, de úgy gondolom hogy 150.000 jó magyar forintért kaphatok jobb kamerával rendelkező telefont is, vagy ugyanilyen minőségűt 100.000-ért. Összevetettük a Z-vel is( 13MP), de az is szebb képet készített.
-
Vikooo
addikt
A Nikon es a Canon tuti sajat CMOS t hasznal, a 1020 as Nokiakban pedig Toshiba van (csak azer emelem ki mert nem a Nokia gyartja nem azert olyan jo
Anno a Canon hasznalt Nikon objektiveket.
Amugy van egy oldal ahol ra lehet keresni melyik kepalkoto eszkozben milyen gyartmanyu CMOS van.
Samsungeknal jobban programoznak, korrekt a kommunikacio a frissitesekrol, gyari appok nem fw -bol hanem kulon frissulnek jo az irany amerre a Sony tart. -
Jonesy84
tag
Ha jól tudom a Sony a világ legnagyobb szenzor gyártója. Nem csak a legtöbb minőségi kamerával ellátott telefonban,de Nikon dslr fényképezőiben (és ha nem tévedek jópár Cannonban is) a Sony szenzorai vannak. A Sonyval a legnagyobb baj, hogy nem tud szoftvert csinálni, és sajnos nem csak a kamera driverben, hanem a telefonjaihoz is elég vacakok a szoftverjei (persze akad kivétel.... ami erősíti a szabályt
).
-
erik88
aktív tag
coolpad f1-ben is sony kamera van...
-
AS
félisten
Oppo meg One+ ban is sony van ha jol tudom.
-
Ha ennyire jól kihasználta a Samu a Sony kamerát, akkor a Sony saját telefonjaikban miért nem tudják úgy megépíteni hogy ne keljen minden 5 perc után olvasni hogy túlmelegedés miatt leáll.... A tőbbiröl nem is beszélve..
-
Tud a Sony ha akar jót gyártani... a saját modeleikbe meg azért nem teszik be, mert később majd a Z10-nél nem tudnak majd hibátlant alkotni, ha az összes aduászt kijátsszák már a parti elején...
-
AS
félisten
Ez Epic fail a Sonynak.
Mig Note 4 kamerája lett legjobbt a piacon a tesznek szerint addig a Z3 kullog a lista alján... -
Zolik
senior tag
na és, az apple meg a samsung-al gyártat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Motoros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Linux kezdőknek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Mobil flották
- Milyen routert?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest