- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Írók: a Meta tudta, hogy jogvédett könyvekkel tréningezik az AI-t
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Telekom is beszáll a használtpiacba
- Windows CE fórum
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neurotoxin
őstag
Nem flém keltésnek:
19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
vicze
félisten
válasz Csapoati #165 üzenetére
Ez sokkal jobb.
"Tök felesleges ilyen kicsi kijelzőn például Instagram meg Facebook alkalmazásokat használni, ezeket a telefonunkon érdemes inkább. Az Apple Watch-ot okosan használva, értsd: értesítések figyelése, philips Hue app, iTunes remote, sportolás, stb,"Tehát amit az összes több óra tud, az jó, de ugyan ezért szar az összes többi, mert ez tudja a csili-vili animációt, ami nem jó semmire csak gyakja az erőforrást. Nem akar senki a körikonok tengerében turkálni össze vissza? Micsoda meglepetés...
Ebből az órából a 2. generációval pont azok a dolgok fognak kikerülni, amit most "művészetnek"mondogatnak egyesek. Szépen jön normális UI, ami rendesen használható swipe-os mind az összes többinél. Az erőforrás igényes csili-vili dolgok mennek a levesebe, tekerő megy a fenébe.
Az NFC fizetés milyen killer feature? Ja hogy senki se említi...[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
PS: a fanyalgókat leszarom, nekem Instant Get, és nagyon szerethető termék az Apple Watch. Ha nem tetszik ne vegyél, úgyse tudnál mert mindet eladták haha .
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
joey04
titán
válasz LaptopSystem #163 üzenetére
a többi jobb? nem. főleg hétköznapi használatban.
[link] -
őstag
-
Blyan
félisten
válasz LaptopSystem #160 üzenetére
18 órát talán.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
őstag
mennyit bír ennek a kütyünek az aksija?
Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
Blyan
félisten
Ennyit találtam.
How Apple Watch measures your heart rate.
The heart rate sensor in Apple Watch uses what is known as photoplethysmography. This technology, while difficult to pronounce, is based on a very simple fact: Blood is red because it reflects red light and absorbs green light. Apple Watch uses green LED lights paired with light‑sensitive photodiodes to detect the amount of blood flowing through your wrist at any given moment. When your heart beats, the blood flow in your wrist — and the green light absorption — is greater. Between beats, it’s less. By flashing its LED lights hundreds of times per second, Apple Watch can calculate the number of times the heart beats each minute — your heart rate.The heart rate sensor can also use infrared light. This mode is what Apple Watch uses when it measures your heart rate every 10 minutes. However, if the infrared system isn’t providing an adequate reading, Apple Watch switches to the green LEDs. In addition, the heart rate sensor is designed to compensate for low signal levels by increasing both LED brightness and sampling rate.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
vicze
félisten
válasz Neurotoxin #154 üzenetére
Igen azt nem méri, meg elég hülyeség is lenne továbbra is az egy random adatot ad kb. 1000 hibatényező miatt, nem véletlen hagyták inkább inaktívan.
[ Szerkesztve ]
-
Neurotoxin
őstag
A szenzorok egyedül, amik értékelhetőek számomra, vér-oxigén szint monitorozásra pl kiváló lehet!
[ Szerkesztve ]
19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
vicze
félisten
Valószínű a aktivitás mérők 99%-uk ugyanazt mérte volna azért, mivel a működési elv teljesen azonos. A sima Google Fit teloval is kb. ugyanannyit mért mindig mint a Jawboon Move. GPS ide vagy oda.
Viszont a BPM-m viszont nagyon jónak tűnik figyelembe véve, hogy a Garmin cuccok, csak külön mellpántossal működnek együtt(Na meg hogy a többi csukón mérő elég gyenge.). Arra a részre inkább kíváncsi lennék.
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
-
Blyan
félisten
s akkor egy kis Will it blend?
-
Blyan
félisten
tudtommal cserélik azt is, csak akkor nem, ha a kijelző is megreped (az esetleges visszahajtogatástól).
Legalább is a szervizfigyelőben ezt írták:
az elhajlásoknak is vannak fokozatai; az enyhe, ami még nem tette tönkre a kijelzőt, még garanciálisan cserélhető is. a kijelző sérülésével járó deformáció viszont minden esetben a jótállás elvesztésével jár, ami az iPhone 6, vagy az iPhone 6 Plus garancián túli kijelzőcseréjét vonja maga után.
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
there is another problem with the One M8’s camera that most consumers are affected by, but are completely oblivious of. The camera lens on the back of the M8 is extremely easy to scratch and beyond a certain threshold, these scratches can severely deteriorate the image quality of the handset.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Blyan
félisten
ejjej [link]
-
dilajoska1
őstag
válasz r3dsnake #124 üzenetére
Kár akkor hogy ez az app készítők hibája a másik meg több ezer szebbnél szebb app közül választhatsz amely nagy részük az új material dizájnhoz igazodik ha meg nem tetszik keresel másikat! Tudod már vége a honeycomb időszaknak . Amúgy meg pont az ios-nek van a legigénytelenebb tárcsázója ha már itt tartunk!
no more: én abból már kinőltem
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
no more
veterán
válasz dilajoska1 #123 üzenetére
+1
(#126) dilajoska1: Próbálj vele pokémonul beszélni: csár-csár!!!
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
r3dsnake
nagyúr
válasz dilajoska1 #123 üzenetére
Volt droidom, (talán lesz is, a Xiaomik tetszenek), szóval van némi fogalmam róla, hogy a gyártók/appkészítők mennyire leszarják a dizánjt.
-
-
dilajoska1
őstag
válasz Stanley-B. #114 üzenetére
Majd meglátod az eladásokból. Max olyanokon tudom elképzelni akik a divatórákat szeretik és telik rá nekik. Vagy olyan fiatalokon akik apucitól-anyucitól mindent megkapnak. Ezért írtam hogy aki ért is hozzá!
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
no more
veterán
Mivel Android, olyan felületet csinálsz, amilyet csak akarsz. Nova Launcher letölt és gond megoldva!
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
Stanley-B.
őstag
válasz dilajoska1 #113 üzenetére
"az biztos nem fog kiadni ennyi pénzt érte mivel tisztában van hogy igazából mennyit is ér"
És ha akar venni az iPhone-jához egy Apple Watchot hogy mutassa az értesítéseket, és annyi pénze van rá, hogy simán elkölthet rá 5 milliót és tetszik neki az arany, akkor szerinted nem fogja megvenni, mert utánanéz, hogy a benne lévő arany értéke kb 1000 dollár és emiatt vesz inkább egy rozsdamentes acél kivitelt, mert az jobban megéri? A nagy ló**sztLehet hogy a hardcore svájcióra gyűjtők nem vennének (kétlem, hogy érzékenyen érintené az Apple-t), de egy átlag luxusóra tulajdonos nem látom miért ne venne ha bejön neki és van pénz bőven.
[ Szerkesztve ]
-
dilajoska1
őstag
válasz Stanley-B. #93 üzenetére
Én meg abban biztos vagyok akinek luxus órái vannak és ért is hozzá, az biztos nem fog kiadni ennyi pénzt érte mivel tisztában van hogy igazából mennyit is ér! Ráadásul ennyi pénzért csak mechanikus, nagy múltú manufactúráktól vesznek órát!
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz r3dsnake #111 üzenetére
szerintem meg teljesen mindegy, hogy mit es mennyiert ad ki az apple, egyesek akkor is bologatnanak es megvennek.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
r3dsnake
nagyúr
Szerintem sokkal kisebb lenen rá a kereslet és a prémium-érzet, ha ezt tényleg 1000 dolcsi körül árulná az Apple. Pont az volt a céljuk, hogy a tehetősebbek 10x annyit fizetve megvehessék a csúnyább modellt, mert azzal kifejezik, hogy mennyire de tele vannak. A plebsnek meg marad a sport meg acél változat, ami szerintem sokkal jobban néz ki.
-
Воланд
titán
válasz Csapoati #108 üzenetére
nincs ezer dollarnyi arany az oraban. egy gramm arany 38$, a haz tomege 55 es 69 gramm, de ugye ebben benne van az elektronika, plusz a kijelzo.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Csapoati
nagyúr
válasz Totheground #105 üzenetére
Úgy értettem, hogy belül nyilván nem arany, csak a háza (nyilvánvalóan). Tehát maga a középső rész nem teljes tömegében arany.
-
Csapoati
nagyúr
Ez szebb is, mint a nemesfímes. Nekem tényleg csak az a bajom, hogy egy full kommersz cuccot dobálnak milliókért, mert arannyal van bevonva. Mondjuk a luxuscikkekhez nem értek annyira, mert nem vagyok érintett.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- CES 2025: AI a grillsütőben
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Külpolitika
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- Bemutatkozott az ASUS ROG NUC mini PC idei kiadása
- További aktív témák...