- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem a 100-120 millió azt jelenti, hogy van rá kereslet, maximum nem lehet 1 évben tucatszámra különböző szegmensbe új modellt kiadni mint a mobiloknál. Én nem tehetek róla, hogy a 3 éves tabletem még működik és elegendő arra amire kell pedig napi szinten használom több órát.
Szóval ne pánikoljanak csak, gyártsák a tabletet de adjanak ki 1 olcsóbb meg 1 drágább modellt évente vagy 2 évente aztán kész. Nagyon remélem, hogy nem szűnik meg ez a szegmens mert akkor bajban lennék ha új tabletet akarnék venni.
-
Ezt a szavazást le kéne venni mert egyértelműen meg lett hekkelve.
-
válasz
#96349952 #60 üzenetére
Ti biztos odaültök a gép elé vagy elég nektek az okostelefont nyomkodni. Én viszont meg még szerintem páran otthon szeretünk kanapén fekve vagy fotelban ülve a lehető legkényelmesebben tartalmat fogyasztani. Ehhez jó a tablet viszont a telefonunk még csak megközelítően se lehet akkora mint a tablet mert akkor az már túl nagy lenne és veszítene a hordozhatóságából. Lényeg az, hogy ez szokás kérdése. Remélem lesznek még tabletek. 8-10 colosok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- iPad Air - 16 GB
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest