Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Navaze 2
tag
Pénz hiányzik. Amig nincs mit kivenni nincs mit bele tenni. Reklám nézettetés nem haszon. Aktív mobil gamer lévén mondom bár most sokan megkőveznétek, én elkértem volna a pénzt a Pubg Mobil után is. Csinálok egy 6 hónapos béta időszakot aztán szépen fizetésre. Nem lehet komolyan venni azt amit azért nem vesznek komolyan mert nem térül meg, és nem térül meg míg nem veszik komolya.
Itt a Swich Bejelentették meg csinálták, szárnyal. Érdekelte őket, ebben a kézikonzoloknak nem tul baráti időszakban ki veszi meg? Nem.
-
bepe79
addikt
jerryrig: [link]
-
_CICAFIU_
aktív tag
Gamer telefonok már vannak már csak normális játékokat is kéne csinálni rájuk.
-
törölt tag
válasz
enginev3.0 #9 üzenetére
Most mar tenyleg az..
-
enginev3.0
félisten
Értelmetlen
-
roli543
őstag
válasz
SkyLine3000 #7 üzenetére
Azért a speciális hűtés és a különböző kiegészítők valóban kiemelik a mezőnyből amitől nevezhetjük őket gamer phone-nak..
-
SkyLine3000
addikt
válasz
PowerBuldog #6 üzenetére
Amiket gondolom, nem aprópénzért megvehetsz hozzá... Én mindenesetre játékoz sem vennék "gémer" telót, mivel mint írtam, bármelyik felsőkategóriás ue. tudja. De mindegy, mert nem én vagyok a célközönség. A sokobanhoz meg elég a 801 is.
-
PowerBuldog
veterán
válasz
SkyLine3000 #3 üzenetére
Azért az ASUS ROG phone-ba a hardveren kívül elég jó extrákat pakoltak amivel tényleg a játékosokat próbálják kiszolgálni. Marha jó kis kiegészítőket csinálta hozzá. Szerintem.
-
törölt tag
Gondolom jobban ki akarjak epiteni a vasarlokoreiket, igy kellenek alternativ, olcsobb valtozatok is.
-
buvartacsko
addikt
Olyan, hogy Razor Phone nem létezik.
-
roli543
őstag
Milyen konkurencia? A Razor Phone vagy a Xiaomi Black Shark? Ennyi a konkurencia.
Ez a modell egy zsákutca.. ezeknek a telefonoknak az a lényege, hogy a legbrutálisabb hardvert kapják... -
Zsoleszhun
addikt
Szerintem elkéstek ezzel a gamer modellel, a konkurencia már tarol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Nem is alaptalanul, a kínai Hírközlési Hatóság már tud a készülékvariánsokról.
- Eladó 4 hónapos Samsung Galaxy S24 Ultra (12/256Gb, titán fekete), garanciális, ajándékokkal
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest