- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Netfone
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
És #66: Jó lenne, de aligha fog annyit tudni, mert a brand gyártók csúcstelefonjainál - de már szinte mindenhol - nagyon lényeges szempont az értelmetlenül kicsi vastagság, úgyhogy szerintem gyakorlatilag kizárt, hogy 4000 mAh-nál nagyobb akksit bele tudjanak zsúfolni. De ne legyen igazam.
-
bteebi
veterán
Ööö... esetleg poén volt?
Snapdragon 600 fölött szerintem minden telefon teljesen rendben van, még akár hosszabb távra is. Én még egyébként a 4.2-es droiddal is ellennék, mert jobban tetszett a dizájnja, mint az újabbaknak, szóval egyáltalán nem vagyok feleslegesen trendi. A feleségemnek nemrég egy LG G2-t vettünk, magamnak meg szívem szerint egy G3-at vennék, mert az van még viszonylag jó áron (kb. 100 ezer a 32 gigás). Persze jobb lenne egy Galaxy S6, vagy egy LG G4, de azok túlságosan drágák.
Amúgy a Z2 (is) egy nagyon jó telefon, szívesen elfogadnám azt is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Alig fejeztük be a Sony Xperia Z3+ tesztjét, máris olvashatjuk az utóddal kapcsolatos első híreket, amik szerint ősszel már debütálhat az „Xperia Z5".
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest